Auto inkoop Ford

Je hebt een lange tijd plezier gehad van je Ford, maar dan is het toch tijd voor een nieuwe. wijkopenautos.nl is de inkoper van ieder type ford.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Wanneer je in het bezit bent van een oude ford of simpelweg op zoek bent naar een nieuwe dan is het eerst zaak om van je oude auto af te komen. Wat de staat van je Ford ook is maakt bij ons niet uit. Wij kopen iedere Ford, dus ook een met schade of veel kilometers op de teller.

Met een aantal stappen verkoop je jouw Ford al bij ons. Ontdek wat de dagwaarde van je Ford is via de taxatietool op onze website en kom bij een van onze vestigingen langs.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. De inkoop expert voor Ford auto's: wijkopenautos.nl

Ford

Het verkopen van een occasion gebeurt tegenwoordig via allerlei kanalen. Voorheen waren occasions bij de dealer te vinden, maar tegenwoordig kom je ze op diverse online kanalen tegen. Zo zijn er platformen waar je jouw auto als advertentie op kan zetten. Hiermee krijg je direct een landelijk bereik om je auto te promoten. Er zijn ook platformen die gericht zijn op de inkoop van auto's, zoals wijkopenautos.nl.

Veelal wordt er gebruik gemaakt van advertenties om de auto vervolgens aan andere particulieren te verkopen. Nadeel is echter dat je voor sommige advertentieplatformen betaalt om een advertentie te plaatsen en je jouw auto niet gegarandeerd verkoopt. Ook krijg je te maken met mensen die je niet kent die bij je aan de deur komen. Zij willen een proefrit maken en zullen veel onderhandelen over de prijs.

Een beter alternatief voor je Ford is dan ook wijkopenautos.nl. Met inmiddels meer dan 1.000.000 ingekochte auto's zijn wij marktleider in Europa. Ford heeft altijd in de top 10 gestaan van de meest ingekochte auto's. Wij weten daarom hoeveel iedere Ford waard is en van ons ontvang je een vast eerlijk bod op je auto. Geen onderhandeling en inkoop door ons gegarandeerd.

2. Inkoop Ford: Hoe werkt dat

Wij zorgen ervoor dat de inkoop voor iedere Ford zo eenvoudig mogelijk wordt geregeld. Met behulp van de taxatietool op deze pagina taxeer je iedere Ford al binnen een halve minuut. Vervolgens ontvang je de dagwaarde direct. De dagwaarde geeft een indicatie van het bedrag waar wij jouw auto voor inkopen. De dagwaarde is gebaseerd op de gegevens van de RDW en niet op de staat van de Ford. Voor de inkoop moeten wij de staat daarom vaststellen bij de vestiging. Nadat je de dagwaarde hebt ontvangen maak je direct een afspraak bij een van onze vestigingen om de uiteindelijke waarde vast te stellen.

Klinkt het bod op jouw Ford interessant? Dan is het mogelijk om hier direct mee akkoord te gaan. Zo snel heb jij je Ford al aan ons verkocht. Wij regelen vervolgens het papierwerk, zodat jij de vrijwaring toegestuurd krijgt. Het afgesproken bedrag wordt ook direct naar je overgemaakt via bankoverschrijving.

Hoe onze klanten onze service beoordelen