Auto opkoper gezocht? Verkoop vandaag!

Tweedehands auto opkopers in verschillende steden geven verschillende prijzen. Consistentie is ver te zoeken, net als de échte waarde van je auto.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Ben jij op zoek naar een eerlijke opkoper van je auto? Dan ben je bij wijkopenautos.nl aan het goede adres. Bereken eerst de dagwaarde via onze kenteken check, maak vervolgens een afspraak voor een gratis RDW erkende taxatie.

Door ons grote netwerk van Europese handelaren kunnen wij jouw auto opkopen voor een eerlijke waarde.

Kies voor wijkopenautos.nl als jouw partner bij auto inkoop en je kunt je auto laten opkopen binnen 24 uur!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wie wil mijn auto opkopen?

opkoper auto

Een occasion verkopen vandaag de dag is lastig. Zeker met schade auto's of sloopauto's. Deze gaan naar handelaren voor tweedehands auto's. Het is een moeilijke klus om een betrouwbare opkoper voor je auto te vinden.

Via internet je tweedehands auto laten opkopen met een flinke deuk in de deur is niet eenvoudig. Zodra kopers langskomen voor de proefrit merkt men dat het voertuig niet is wat zij verwachten, zelfs met vermelding op de advertentie.

Voor wijkopenautos.nl is geen enkele auto opkopen een probleem. Aan ons kun je tweedehands auto's voor marktwaardige prijzen verkopen. Daarnaast adviseren wij en helpen wij je verder bij met het verkopen aan tweedehands opkopers van auto's.

Voordelen van wijkopenautos.nl als betrouwbare opkoper auto

 • Auto laten opkopen binnen 24 uur mogelijk
 • Bod op basis van RDW erkende taxatie
 • Afmelding en vrijwaring krijg je direct mee naar huis
 • Directe en veilige overdracht van aankoopbedrag
 • Al onze services zijn kosteloos en vrijblijvend
 • Rond de 30 vestigingen - altijd bij jou in de buurt
 • Auto opkoper van alle auto’s ongeacht de staat, zelfs een sloopauto, mits deze zelfstandig kan rijden.

Auto opkopen kan ook anders

Tweedehands auto opkopers vind je overal. Naast zo’n speciale auto opkoper zijn er ook andere manieren om je auto te verkopen.

 • Online platformen
  Geen auto opkoper zoeken maar je auto online verkopen? Dan krijg je te maken met advertenties, onderhandelingen en mensen aan de deur, waar je vaak niet op zit te wachten.

  Een valkuil is dat naast particulieren ook opkopers van auto's meekijken naar jouw advertentie. Deze doen zich voor als particulier en proberen zo een koopje op de kop te tikken. Met verschillende trucs proberen zij de kostprijs omlaag te drukken.
 • Lokale auto opkopers
  Opkopers van auto's in jouw buurt zijn ideaal. Soms rij je het hele land door voor een 'afgesproken bedrag', die je niet krijgt. Een betrouwbare auto opkoper vinden in jouw buurt die wel de juiste waarde biedt is belangrijk. En auto's niet zo goedkoop mogelijk wil verkopen voor export.

  Lokale auto kopers zijn gebonden aan het lokale vraag en aanbod, daardoor kunnen de prijzen schommelen en kun je hier je auto's laten opkopen voor een laag bedrag.

Bij wijkopenautos.nl zijn we niet alleen auto opkopers met een vestiging op meerdere locaties, wij werken ook met een groot Europees netwerk van handelaren. Daardoor kunnen wij als opkoper auto je een beter bedrag bieden.

Gratis online taxatie

2. Hoe kan ik een auto verkopen aan een opkoper?

auto opkoop

Hoe je je auto verkoopt is afhankelijk van de auto. Zo is het moeilijk om een schadeauto of sloopauto particulier te verkopen, en zijn ex-leaseauto's eenvoudiger te slijten aan auto opkopers.

Het verschilt per kanaal hoe snel de auto verkocht is. Niet elke dealer koopt elke auto en je auto inruilen lukt ook niet even goed met elk model. Hoe jij iemand vindt die jouw auto opkopen wil voor een goed bedrag is een zoektocht.

Waarom is je auto laten opkopen door wijkopenautos.nl zo makkelijk? Wij hebben een transparant proces ontwikkeld en hebben geen voorkeur qua merk of model.

Bij wijkopenautos.nl ben je bij elke stap in het verkoopproces betrokken. Geen gedoe met vage scenario’s bij andere opkopers, maar succesvoll verkopen is mogelijk binnen 24 uur. Geen gedoe achteraf met papierwerk en het geld veilig op je bankrekening.

3. Auto laten opkopen levert meer op dan ruilen

Veel mensen denken dat een auto inruilen het grootste gemak biedt. Dit biedt echter zeker gemak, maar levert niet het meeste op.

Bij inruilen krijg je nooit de beste prijs voor jouw tweedehands auto. Jouw auto moet voor een dealer nog geld opleveren en niet elk model is gewenst. Vervolgens krijg jij een laag bedrag voor jouw inruil auto én weinig korting op het nieuwe model.

Bij wijkopenautos.nl weten we dat een echte opkoper auto jou voorziet van alle gemakken; zoals snel verkopen, kosteloze RDW afmelding en vrijwaring, veilige betaling, maar bovenal een aankoopprijs gebaseerd op de dagwaarde.

Wil jij meer voor jouw auto? Dan is een tweedehands opkoper voor auto's als wijkopenautos.nl een goede keus. Kijk eerst hoeveel jouw wagen bij ons oplevert en haal het onderste uit de kan.

4. wijkopenautos.nl - Dé tweedehands auto opkopers voor jou

Bij wijkopenautos.nl nodigen we jou uit voor een kosteloze en vrijblijvende taxatie. Hierna doen wij, als betrouwbare opkopers van auto's, jou een bod. Dit kun je accepteren, maar geen paniek.

Je kunt dit zonder verborgen kosten of gedoe ook weigeren en nog even verder kijken. Ons bod is 4 dagen geldig en jij maakt de keuze.

Hoe verkopen bij wijkopenautos.nl?

 1. Afspraak maken via onze kentekencheck
 2. Binnen 24 uur kun je vaak al terecht voor taxatie
 3. Accepteer ons bod
 4. Verkopen zonder gedoe, wij melden je auto af en regelen de vrijwaring
 5. Het geld storten we na akkoord naar je bankrekening

Op de vraag: 'Wie wil mijn auto opkopen' weten wij wel antwoord: Dat zijn wij! Vanaf het eerste contact tot het verkopen dé tweedehands auto opkopers voor jou!

Voor het verkopen van auto's kom je naar wijkopenautos.nl. Maak vandaag nog een afspraak via de kentekencheck of zoek contact. Wij zijn hier voor het verkopen van je sloopauto, afgekeurde auto en zelfs voor het verkopen van export auto's.

Hoe onze klanten onze service beoordelen