Dé auto opkopers van Nederland!

Tweedehands auto opkopers in verschillende steden geven verschillende prijzen. Consistentie is ver te zoeken, net als de échte waarde van je auto.

Bij wijkopenautos.nl doen we het anders. Bij ons bereken je eerst de dagwaarde van jouw auto online. Daarna maak je een afspraak in onze vestiging voor een RDW erkende taxatie waarbij we de occasion op waarde taxeren. Deze krijgt in iedere vestiging dezelfde uitkomst, of deze nu in Rotterdam of in Eindhoven plaatsvindt!

Zo ontvang je niet alleen een eerlijke en marktwaarde prijs voor tweedehands auto's, de occasion is ook nog eens binnen 24 uur verkocht!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Tweedehands auto verkopen via tweedehands opkopers?

tweedehands auto opkopers

Occasion verkopen vandaag de dag is lastig. Zeker met schadeauto's. Deze gaan naar tweedehands auto opkopers. Via internet je Fiat, Ford of Daihatsu occasions verkopen met een flinke deuk in de deur is niet eenvoudig. Zodra kopers langskomen voor de proefrit merkt men dat het voertuig niet is wat zij verwachten, zelfs met vermelding op de advertentie. Auto verkopen bij wijkopenautos.nl daarentegen is eenvoudig. Aan ons verkoop je iedere occasions voor marktwaardige prijzen. Wij geven advies als je occasions online verkoopt aan auto opkopers. Bepaal de verkoopprijs met onze kenteken check om de dagwaarde te berekenen. Hier baseer je vervolgens de verkoopprijs op voor auto opkopers.

Stel een goede advertentie op met duidelijke foto’s. Een advertentie zonder foto’s geeft het idee dat je tweedehands auto in een slechte staat verkeert, en ook auto opkopers kijken mee. Nodig daarom alleen serieuze kopers uit, wees alert tijdens onderhandelingen. Het kan zijn dat er gewiekste auto opkopers op je auto af komen, die met geslepen trucs de prijs proberen te drukken. Deze opkopers van tweedehands wagens loeren altijd op een koopje. Wees daarom voorbereid. Informeer jezelf over onderhandelingstrucs en lees verkoopervaringen op autofora met auto opkopers.

Komt jouw occasion niet meer door de APK en worden de autokosten te hoog? Geen enkel probleem. wijkopenautos.nl biedt gratis en vrijblijvende service waarbij je snel schade auto's verkoopt. Wij kopen namelijk graag jouw auto. We weten hoe lastig het is om je auto te verkopen wanneer hij schade heeft opgelopen. De prijs gaat naar beneden en er zijn geen geïnteresseerden meer. Inruilen bij autodealers is amper mogelijk, de dealer zit namelijk niet te wachten op onverkoopbare tweedehands auto's.

Lokale auto opkopers

In de zoektocht naar auto opkopers wil je niet te ver van huis af gaan. Je weet namelijk nooit zeker of je wel de juiste prijs voor je occasion krijgt. Via internet vind je eenvoudig verschillende auto opkopers die je op en neer laten rijden naar Rotterdam voor een zogenaamde "beloofde prijs". Eenmaal aangekomen blijkt dat de prijs voor jouw occasion anders in elkaar zit, er blijft maar weinig over. Of je komt een aantal dagen later terug en de auto opkoper wil er nog minder voor geven. Daar word niemand wijzer of vrolijker van. wijkopenautos.nl is met 25+ vestigingen in Nederland overal vertegenwoordigd. Auto opkopers met één of meerdere vestigingen per provincie! En in iedere vestiging geven we dezelfde prijs. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, in tegenstelling tot sommige minder betrouwbare auto opkopers, die zomaar prijzen geven voor jouw auto alsof het getallen uit de loterij zijn.

Hoe verkoop ik mijn auto?

Hoe je je auto verkoopt is afhankelijk van de auto, en waar deze voor gebruikt is. Zo is het moeilijker om een schadeauto of sloopauto particulier via internet te verkopen, en zijn ex-leaseauto's eenvoudiger te slijten aan auto opkopers. Per kanaal kan het erg verschillen hoe snel jij je auto kwijt bent. Niet elke dealer koopt elke auto en je auto inruilen lukt ook niet altijd even goed met elke model. Of het lukt wel maar je krijgt er een slechte prijs voor. Bij wijkopenautos.nl hebben we geen voorkeur qua merk of model. Wij weten dat elke auto in elke staat wel iets waardevols heeft.

Gratis online taxatie

2. Je tweedehands auto inruilen

Of kies je voor gemak en ruil je de auto in? Op die manier ben je snel van je auto af. De auto opkoper regelt de RDW afmelding en maakt een prijs. Echter geeft inruilen nooit de beste waarde voor jouw occasion. Bepaal daarom de dagwaarde van jouw voertuig met onze taxatietool voordat je je occasion inruilt of laat inkopen. Een vertrekpunt om een realistische inkoopprijs vast te stellen. Dan weet je of de prijs die opkopers voor je occasion geven realistisch is en of je de auto beter kunt verkopen dan inruilen. Helaas is dat bij veel occasions niet gemakkelijk. Je auto moet namelijk voor opkopers auto ook nog wat opbrengen. Dealers moeten ook zorgen voor een nieuwe APK, RDW vrijwaringsbewijs en een keuring. Dit gaat ten koste van je autowaarde bij inruilen. Let daarom op met wat voor auto je wilt inruilen en hoeveel dat oplevert!

3. Auto opkopers in de particuliere verkoop

Binnen de particuliere autoverkoop komt het meer dan eens voor dat auto opkopers zich voordoen als particulieren. Nadat je je occasion op een auto verkoop marktplaats zet, melden zich al gauw de eerste potentiële kopers. Zeer graag zouden zij zo snel mogelijk jouw occasion willen opkopen. de kopers komen kijken voor een proefrit. Via de mail heb je al een bedrag afgesproken. Vervolgens komt de auto opkoper in vermomming later opdagen en neemt hij "een automonteur" mee, die na een vlugge blik onder de motorkap al snel een bijzonder mankement ziet waardoor de auto niet veel meer waard is. Het oorspronkelijke bod geldt daardoor niet meer, en de 'particuliere koper' voelt zich zogezegd opgelicht, omdat jij als verkoper zou moeten weten wat er met de auto gebeurd is, terwijl deze net een nieuwe APK heeft ondergaan! Met een uiteindelijk bod op de auto van €500,- doet de auto opkoper alsof hij je een plezier doet en gaat verder in zijn slachtofferrol zitten door naar de proefrit te rijden 'voor niets'. Deze praktijken horen wij helaas steeds vaker via particuliere verkoopplaatsen. Gelukkig trapt niet iedereen in de bijzondere praktijken van deze opkopers auto, en gelukkig kun je bij wijkopenautos.nl terecht voor een eerlijke en transparante taxatie.

Nijverheidsweg 29
3534AM Utrecht

085 888 77 99

Abraham van Stolkweg 94
3041 JA Rotterdam

085 888 77 99

Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam

085 888 77 99

Hastelweg 214 D
5652 CL Eindhoven

085 888 77 99

Tiber 62
2491 DJ Den Haag

085 888 77 99

Kasteleinenkampweg 4
5222 AX 's Hertogenbosch

085 888 77 99

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zeer goed en correct behandeld.
Erwin B. | Rotterdam | Peugeot 107, 2013 21.07.2019
super vriendelijk en behulpzaam
marcel v. | Rotterdam | Renault Grand Scenic, 2004 05.06.2019
Snel,efficiënt, vriendelijk, professioneel, reëel bod. Gewoon top!
mathilde H. | Rotterdam | Ford Ka, 2011 12.05.2019

Gratis online taxatie