Auto te koop gevraagd door wijkopenautos.nl

Je wilt van je auto af en plaatst deze online. Echter blijkt dit een moeilijke opgave aangezien er dagelijks 7.500 nieuwe auto’s online komen.

Door het grote aantal auto’s die dagelijks online komen is het lastig om hier nog tussen gevonden te worden. Een andere manier is om je auto aan wijkopenautos.nl te verkopen. Bij ons worden er altijd auto’s te koop gevraagd.

Bij ons worden alle auto’s te koop gevraagd, dus ook tweedehands auto’s, sloopauto’s en schadeauto’s. Kom langs voor een gratis taxatie om erachter te komen wat je bij voor je auto krijgt.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Tweedehands auto te koop gevraagd

Auto te koop gevraagd

Je auto te koop aanbieden lijkt in eerste instantie makkelijker dan het in werkelijkheid is. De reden hiervoor is duidelijk: we willen allemaal de beste prijs voor onze auto krijgen, maar kopers willen niet teveel betalen voor hun auto bij de inkoop. De vraag waar deze prijs te vinden is, is helaas niet zo gemakkelijk te beantwoorden.

Een auto verkoop site lijkt een goed idee maar daar kom je vaak bedrogen uit. Dankzij het immense aanbod van zo'n site betekent dat ook dat je moet concurreren met bedrijven die hun aanbod ook op deze websites hebben staan. Zo'n advertentie klinkt misschien makkelijk, maar het wachten op reacties, het beantwoorden van vragen en het organiseren van proefritten kost veel meer tijd dan je lief is. En als er bijna geen interesse is voor je auto, moet je ook nog eens zakken met de prijs. Aan het einde van de rit ben je dus niet per sé voordeliger uit, maar wel een hoop tijd kwijt.

Auto inkoop, maar dan beter!

Precies de reden waarom wijkopenautos.nl in het leven is geroepen. Tweedehands auto inkoop is namelijk het enige wat we doen. En dat doen we goed. Binnen 24 uur kopen wij je auto, ongeacht het merk of de staat van je occasion. Door eenvoudig je kenteken in onze online taxatietool in te vullen vraag je de dagwaarde van je auto aan. Dit is wat je auto op papier waard is, op basis van het type auto, de leeftijd en kilometerstand. Vervolgens kun je gratis een afspraak maken om je auto te taxeren, zodat wij de tweedehands auto inkoop waarde vaststellen. De waarde uit de taxatie is wat je auto nu echt waard is.

wijkopenautos.nl kijkt verder dan de basisgegevens: wij geloven dat de waarde van een te koop auto alleen bepaald kan worden door een uitgebreide taxatie, verricht door professionele taxateurs. Daarom kijken onze mensen niet alleen naar de staat van de motor, maar controleren ze bovendien zowel het interieur als het exterieur van de auto. Op basis van hun onderzoek, ervaring en kennis van de huidige automarkt, bieden ze je een prijs die recht doet aan je auto en de staat waarin deze verkeert. Zo maken we de tweedehands auto inkoop eerlijk en transparant en Accepteer je het bod? Dan zit jouw deel van het werk erop. Wij regelen de verdere afmelding en vrijwaring van je auto. Bovendien maken we het geld nog dezelfde dag naar je over, zodat het na twee werkdagen op je rekening staat. Makkelijk, betrouwbaar en snel.

Gratis online taxatie

2. Sloopauto en schadeauto gevraagd

Vanaf dag 1 hebben wij ons gespecialiseerd in het inkopen van occasions. Juist ook auto's die op het eerste oog moeilijker te verkopen lijken. Een auto die rijp voor de sloop is krijg je via advertentie sites moeilijk verkocht. Particuliere kopers zitten namelijk niet te wachten op een auto waar ze niet veel meer mee kunnen. Handelaren daarentegen kopen ze maar al te graag meteen zoveel mogelijk op. Soms vanwege de onderdelen of vanwege de export. Particuliere auto export is namelijk niet erg interessant. Procedures bij de RDW en het land van bestemming maken het niet altijd even makkelijk. Er is dan wel de teruggave van BPM, maar daar houdt het dan bij op. Vandaar dat je de auto aan een tweedehands auto inkoop bedrijf kunt sturen. Zij regelen dan de auto export en jij bent van je auto af. Het aantal verschillende bedrijven dat met 'tweedehands auto inkoop gevraagd' adverteert stijgt gestaag in Nederland. Auto export is populair, maar dan alleen voor de verkoop. Bij wijkopenautos.nl heb je het grote voordeel dat wij internationaal opereren, vanuit maar liefst acht Europese landen! En dat merk je terug in de prijs voor je auto.

3. Alle auto’s zijn welkom!

Auto te koop gevraagd? Bij wijkopenautos.nl kan iedereen die een nieuwe auto wil met zijn oude auto terecht. Wil jij je oldtimer verkopen, maar lukt het je niet om een koper voor je unieke maar kostbare auto te vinden? Bij ons weten we ook jouw auto op waarde te schatten. Of het nu gaat om de nieuwste modellen of om een model dat al lang uit de productie is gehaald, wijkopenautos.nl biedt je de prijs die je voor je te koop auto verdient. Door ons overzichtelijke tweedelige verkoopproces weten wij elke auto op de juiste waarde te schatten. 'Hoe verkoop ik mijn auto?', is een vraag die vanaf vandaag tot het verleden behoort. 'Hoe gemakkelijk en snel verkoop ik mijn auto?', is de enige vraag die nog werkelijk telt. Een vraag die jij bovendien zelf zo goed mogelijk kan beantwoorden door te kiezen voor de snelle en betrouwbare service van wijkopenautos.nl. Kies jij voor ons, dan beloven wij jou een gegarandeerd snelle afhandeling tegen een weloverwogen prijs voor iedere auto. Kan je te koop auto niet meer voldoen aan de eisen van vandaag de dag en is hij eigenlijk klaar voor de sloop? Kom dan voordat je je auto voor een bodemprijs bij de autodemontage inlevert eerst eens bij ons langs. Dan geven wij ook jou nog een redelijke prijs voor je sloopauto. Bij ons is iedere auto meer dan welkom.

Verschillende type auto's waar wijkopenautos.nl naar op zoek is

Of jij nou een eerste- of een tweedehands auto wil verkopen, wijkopenautos.nl biedt jou de prijs die je verdient. Bovendien bevinden onze vestigingen zich door heel het land: wij zijn dus altijd bij jou in de buurt. Wacht daarom niet te lang met het kopen van je nieuwe droomauto, maar kom gelijk met je oude auto bij ons langs. Vraag direct de prijsindicatie op en maak meteen een afspraak. Dan heb jij na twee werkdagen na de verkoop het geld op je rekening en regelen wij de rest. Auto te koop gevraagd? Verkoop je eerst je oude aan wijkopenautos.nl!

Export auto gevraagd

Een specifiek type auto waar we met name naar op zoek zijn is de auto's die geschikt zijn voor export. Dit zijn auto's waar men in Nederland niet veel meer mee kan, vanwege de leeftijd, schade of algemene populariteit. Deze auto's kunnen eenvoudig geëxporteerd worden naar landen in bijvoorbeeld Oost Europa of Afrika, waar men blij is met auto's uit het westen van Europa (en Nederland) vanwege de goede staat van de auto's. Nederlandse chauffeurs hebben hier dus een naam goed voor de auto te zorgen, hoewel het natuurlijk ook meehelpt dat de zon hier niet de hele dag fel schijnt op de dure lak, waardoor de auto vanzelf langer mooi blijft. Ook is het onderhoud in ons koude kikkerlandje gemiddeld genomen van een hoger niveau. Al met al genoeg redenen voor Nederland als ideaal auto export land, waardoor ook wijkopenautos.nl op zoek is naar auto export te koop gevraagd van bijvoorbeeld oude Renault of Peugeot wagens. Uiteraard kunnen Volkswagen, Ford, Skoda en Audi, BMW of Mercedes ook niet op deze lijst ontbreken.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snelle service, eerlijke prijs
D. K. | Groningen | Nissan Pixo, 2009 18.11.2019
Zeer goed geholpen Duidelijke uitleg Corecte expetize Geld snel overgemaakt Dit alles in filiaal koperslagerstraat Rotterdam
Gosse L. | Rotterdam | Alfa Romeo Alfa 159, 2005 09.11.2019
Kreeg een mooi bod online na taxatie, nooit verwacht dat het bod ter plaatse net zo realistisch zou zijn , aardige gozer. snel en duidelijk alles afgerond . Zeker een aanrader
Darren M. | Amsterdam | Kia Rio, 2016 25.10.2019

Gratis online taxatie