Auto te koop gevraagd - Verkopen in 24 uur

Je auto te koop zetten is een klus. Heb jij een auto te koop én wil jij een zorgeloze verkoop voor de beste prijs? wijkopenautos.nl helpt!

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Bij wijkopenautos.nl worden er altijd auto's te koop gevraagd. Wil jij weten wat jouw auto oplevert? Check het via de kentekencheck. Je ontvangt direct een indicatie van wat jouw auto waard is.

Wil jij jouw auto verkopen? Maak dan snel een afspraak via de kentekencheck op de website. Tijdens een 30 minuten durende afspraak taxeren wij je auto en doen wij een vrijblijvend bod. Zo blijft het jouw keuze om je auto te verkopen.

Wacht niet langer en kijk wat wij geven voor je auto!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Tweedehands auto te koop gevraagd

auto te koop

Je auto te koop aanbieden lijkt in eerste instantie makkelijker dan het in werkelijkheid is. De reden hiervoor is duidelijk: we willen allemaal de beste prijs voor onze auto krijgen, maar kopers willen niet teveel betalen.

Zo verkoop je een Volkswagen voor een andere prijs dan een nieuwe Peugeot en is soms een Audi op benzine geliefder dan een diesel. Wat kun jij vragen voor je auto? De vraag waar deze prijs te vinden is, is helaas niet zo gemakkelijk te beantwoorden.

Auto te koop?

Je auto verkopen kan een tijdrovend proces worden zonder gegarandeerd succes. Wat vind jij belangrijk bij het verkopen van je wagen?

 • Binnen 24 verkopen
 • Verkopen voor een eerlijke prijs
 • Gratis verkopen
 • Dichtbij huis verkopen
 • Geen gedoe met papierwerk
 • Veilige betaling

Waar zet je je auto te koop én heb je al deze voordelen? Een advertentie online lijkt vaak een goed idee, maar dit kost veel tijd en is vaak ook niet gratis.

Bij wijkopenautos.nl is het bedrijf waar je van al deze voordelen geniet. Als je auto te koop is dan kom je vandaag nog langs om te kijken wat wij geven voor je auto!

Auto inkoop, maar dan beter! Hoe?

 1. Vul eenvoudig je kenteken in of informatie over je auto in onze online taxatietool en vraag de dagwaarde van je auto op.
 2. Maak een gratis afspraak om je auto te laten taxeren.
 3. Veilig en gegarandeerd verkopen binnen 24 uur.

wijkopenautos.nl kijkt verder dan de basisgegevens: wij geloven dat de waarde van een auto alleen bepaald kan worden door een uitgebreide taxatie, verricht door professionele taxateurs.

Daarom kijken onze mensen niet alleen naar de staat van de motor, maar controleren ze bovendien zowel het interieur als het exterieur van de auto.

Op basis van hun onderzoek, ervaring en kennis van de huidige automarkt, bieden ze je een prijs die recht doet aan je auto en de staat waarin deze verkeert. Zo maken we de tweedehands auto inkoop eerlijk en transparant.

Geen zin in het maken van een advertentie? Zoek een bedrijf waar je elke auto kunt verkopen zonder gedoe, zoals wijkopenautos.nl bijvoorbeeld.

Accepteer je het bod? Dan zit jouw deel van het werk erop. Wij regelen de verdere afmelding en vrijwaring van je auto. Bovendien maken we het geld nog dezelfde dag naar je over, zodat het na twee werkdagen op je rekening staat. Makkelijk, betrouwbaar en snel.

Gratis online taxatie

2. Alle auto’s te koop gevraagd!

Heb jij een auto te koop? Bij wijkopenautos.nl is iedereen welkom die zijn of haar auto wil verkopen.

Sommige merken of modellen zijn minder makkelijk te verkopen dan andere. Wil jij je oldtimer verkopen, maar lukt het je niet om een koper voor je unieke maar kostbare auto te vinden?

Bij ons weten we ook jouw auto op waarde te schatten. Of het nu gaat om de nieuwste modellen of om een model dat al lang uit de productie is gehaald, wijkopenautos.nl biedt je de prijs die je auto verdient.

Verkopen voor de echte waarde

Door ons overzichtelijke tweedelige taxatieproces weten wij elke auto op de juiste waarde te schatten. 'Hoe verkoop ik mijn auto?', is een vraag die vanaf vandaag tot het verleden behoort. 'Hoe gemakkelijk en snel verkoop ik mijn auto?', is de enige vraag die nog werkelijk telt.

Een vraag die jij bovendien zelf zo goed mogelijk kan beantwoorden door te kiezen voor de snelle en betrouwbare service van wijkopenautos.nl.

Kies jij voor ons, dan beloven wij jou een gegarandeerd snelle afhandeling tegen de beste prijs.

Verschillende type auto's waar wijkopenautos.nl naar op zoek is

Of jij nou een eerste- of een tweedehands auto wil verkopen, wijkopenautos.nl biedt jou de prijs die je verdient. Bovendien bevinden onze vestigingen zich door heel het land: wij zijn dus altijd bij jou in de buurt.

De volgende auto's zijn bij wijkopenautos.nl te koop gevraagd:

 • Alle merken en modellen - Van Volkswagen tot Audi en van Renault tot Peugeot
 • Elke staat - Gebruikt, zonder APK of bijna nieuw (hij moet alleen zelfstandig kunnen rijden)
 • Elke type brandstof - Benzine, diesel, LPG, elektrisch etc.

Auto's te koop gevraagd! Heb jij al contact voor een afspraak? Verkoop je auto voor het beste bod, kom snel langs bij wijkopenautos.nl.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snel geholpen en de prijs gekregen die er werd gezegd
Anna A O. | Leeuwarden | Ford Fiesta 2006 09.02.2023
Goeie service gehad, duidelijk uitleg en netjes behandeld door die meneer
Julius A. | Arnhem | Seat Ibiza 2011 12.01.2023
Na een gemaakte afspraak is alles netje en op tijd af gehandeld.
Ben M. H. | Rotterdam | Renault Clio 2018 05.10.2022