We buy any car! - wijkopenautos.nl

Sommige auto’s zijn lastig om vanaf te komen. Niet bij ons, want ‘we buy any car’! Verkoop nu ook jouw auto aan wijkopenautos.nl.

Of je nu een oude Opel of een nieuwe BMW wilt verkopen, indien jij hebt besloten dat je van je auto af wilt dan kun je deze bij ons kwijt. Ook oude auto’s en auto’s met schade.

Vul vandaag nog de taxatietool op onze website in en ontvang de dagwaarde van je auto. Kom langs bij een van onze vestigingen, zodat we een proefrit kunnen maken in de auto en we een definitief bod op je auto doen. Vervolgens is de taak aan jou om akkoord te gaan met dit bod.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. We buy any car, ook die van jou!

we buy any car

Aan jou vervolgens de keuze of je je auto wilt verkopen. Zeg “ja” tegen de taxateur als je direct je auto wilt verkopen. We buy any car en zorgen ook altijd voor de afhandeling van het proces. De afmelding en vrijwaring worden namelijk gratis voor je geregeld. Wil je het bod niet accepteren, omdat je auto verkopen toch nog een beetje te vroeg is? Wij brengen dan geen extra kosten in rekening, want de taxatie is geheel gratis en vrijblijvend. Verkoop je je auto wel, dan kun je de auto gelijk in de vestiging achterlaten.

2. Autodealer geschikt alternatief?

Verkopen aan particulieren op internet is tijdrovend en het is onzeker of je een koper vindt die voldoende geld wil betalen voor je auto. Hoe zit het met de andere verkoopmogelijkheden zoals de autodealer? Voordat je een rondje langs verschillende dealers maakt, is het aan te raden om bij ons een gratis taxatie te doen via internet. Dan weet je precies hoeveel je auto op kan brengen. Autodealers zullen in het algemeen winst willen maken en daarom te weinig voor je auto bieden. Voorkom dit. Voor een snelle en zorgeloze verkoop, kun je na de taxatie meteen het bod accepteren. Wij hebben geen voorkeur voor een bepaald merk: we buy any car! Stel het verkopen van je auto niet te lang uit, want je auto wordt elke dag iets minder waard. Of je nu vanuit Maastricht, Norwich of Farnham komt rijden, aan ons kun je je auto eenvoudig verkopen. Je kunt zelf gemakkelijk een online taxatie voor jouw auto doen of je nu in Nederland zit of in het Verenigd Koninkrijk.

3. RDW-erkend

wijkopenautos.nl heeft alleen RDW-erkende taxateurs in dienst, zodat je op een vakkundige taxatie kunt rekenen. Wij hebben vestigingen verspreid door heel Nederland. Vul de online taxatietool in en maak een afspraak bij de vestiging van jouw voorkeur. Je kunt zes dagen per week terecht en zelf een tijdstip uitkiezen. Onze taxateur is ongeveer een half uur bezig met de taxatie. Hij inspecteert je auto grondig en doet een proefrit. Daarna doet hij een bod op je auto. Zorg dat je auto een goede eerste indruk maakt op de taxateur en maak de auto goed schoon aan de binnen- en buitenkant.

Onze klanten aan het woord

Een auto snel, betrouwbaar en voor een fijne prijs verkopen binnen 24 uur. Wie wil dat nu niet? Hier beneden staan de meest gestelde vragen van onze klanten over het verkopen van auto's, beantwoord door één van onze experts. We buy any car, ook die van jou!

V: we buy any car staat op jullie website, kopen jullie echt elke auto? Ervaring leert dat de meeste autohandelaren niet elke auto kopen als er iets mis mee is?

A: We buy any car. Elke auto kan door ons worden gekocht, of je nu een nieuwere auto hebt of een oldtimer. Wij hebben een brede afzetmarkt waardoor we elke auto kwijt kunnen. We zijn hier graag eerlijk in en houden ons aan ons woord. Je kunt je auto binnen 1 dag aan ons verkopen en wij zorgen ervoor dat het geld meteen wordt overgemaakt. Ieder merk en model wordt door ons geaccepteerd.

V: Ik kan me bijna niet voorstellen dat jullie iedere auto opkopen en dus alle klanten tevreden stellen. Hebben jullie ergens een pagina waar ik jullie reviews en klantenbeoordelingen kan terug lezen?

A: Het is helaas niet mogelijk iedere klant tevreden te stellen, hier zijn we ook eerlijk in. Daarnaast kan niet iedereen tevreden zijn met het bod dat wij op je auto doen. maar gezien onze jarenlange ervaring met het kopen van elke auto kunnen wij ondertussen met zekerheid stellen dat het bod op je auto rechtvaardig en objectief is. Ook hebben we een pagina waar wij onze reviews verzamelen. Dit zijn oprechte klantenervaringen van mensen die hun auto aan ons hebben verkocht. Kijk op onze reviews voor meer informatie.

V: Hoe onstaat het online autobod?

A: Het begint bij ons altijd met het invoeren van je kenteken, je kilometerstand en een e-mailadres. Op basis van deze gegevens wordt een schattingsbod uitgebracht, gebaseerd op de dagwaarde. Daarna maak je eenvoudig een afspraak bij één van onze vestigingen. Hier inspecteren onze monteurs de auto grondig van top tot teen, maken een proefrit, daarna volgt het definitieve bod. We buy any car, dus ook heel graag die van jou!

V: Hoeveel vestigingen hebben jullie?

A: Wij hebben 25+ vestigingen in Nederland en 400 vestigingen in meer dan 250 steden in Europa. Wij hebben in de tussentijd meer dan 1.000.000 auto's verkocht in Europa.

V: Kan het online bod afwijken van het bod dat je bij de vestiging krijgt?

A: Dit bod kan afwijken, dit is afhankelijk van de schade- en onderhoudshistorie. Bij de online taxatie op internet is dit natuurlijk niet te beoordelen. Maak daarom eenvoudig een afspraak bij één van onze vestigingen en verkoop je auto binnen 24 uur!

V: Zijn jullie een RDW-erkend autobedrijf?

A: Ja, wij zijn een RDW-erkend autobedrijf. De monteurs die de auto's taxeren en keuren zijn gediplomeerd, professioneel en verwelkomen u graag met een kopje koffie terwijl uw auto getaxeerd wordt.

V: Hoe werkt wijkopenautos.nl precies? Hoe kan ik via jullie mijn auto verkopen?

A: Je kunt eenvoudig je autogegevens invullen. We vragen om je kenteken, de kilometerstand en je e-mailadres. Op basis hiervan ontvang je een schatting van de dagwaarde. Daarna krijg je een geheel vrijblijvende taxatie. Vervolgens kun je een afspraak maken bij één van onze vestigingen. Ervaring leert dat klanten vaak hun voertuigbewijs en tenaamstellingsbewijs vergeten, let hier dus even op. We buy any car, dus het maakt niet uit of het nou een oldtimer is of een splinternieuwe auto.

V: We buy any car is jullie motto, maar kopen jullie ook geërfde auto's?

A: 'Any car' is voor ons iedere auto. Het proces hiervoor is exact hetzelfde als bij elke andere auto, wel hebben we hiervoor het erfbewijs nodig.

V: Wat is de slechtste auto die jullie ooit hebben gekocht?

A: Ik heb een tijdje terug een Volkswagen Polo opgekocht met al meer dan 400.000 kilometer op de teller. Hij rijdt niet fatsoenlijk meer, maar we hebben onze belofte te houden en hebben hem dus alsnog gekocht. Het bod dat we gaven tijdens de online taxatie was dan ook helaas te mooi om waard te zijn, maar dat begreep de klant gelukkig ook.

V: Wat is de mooiste auto die jullie ooit hebben gekocht?

A: Een aantal jaar geleden kwam er een oldtimer voorbij. Toevallig ben ik stiekem ook een oldtimer fan en uit het niets kwam daar de boeking van een MG B uit 1975. De staat van de lak was fantastisch, bijna geen krasjes of vlekjes en hij was heel netjes onderhouden. Dat ik deze heb mogen taxeren was voor mij een hele eer.

V: Ik ben in mei 2014 een nieuwe elektrische auto gaan rijden, maar eigenlijk bevalt hij niet zo goed meer. Ik wil eigenlijk weer een tweedehands auto rijden die op fossiele brandstoffen rijdt, omdat het best veel scheelt in de verzekering, en een tweedehands auto op benzine kan net zo goed zuinig rijden. Kan ik mijn auto ook bij jullie kwijt?

A: Jazeker, dit is ook geen enkel probleem. Met 'we buy any car', bedoelen we dus ook elektrische auto's. Elektrische auto's uit 2014 zijn misschien nog niet zo populair of kennen een aantal kinderziektes, maar wij zien een glorieuze toekomst voor deze auto's. Veel mensen kijken negatief neer op het idee van een elektrische auto, omdat zij het geen auto vinden. Maar volgens de laatste nieuws berichten wordt er steeds meer technologie van elektrische auto's in traditionele auto's gebruikt!

V: Kan ik mijn auto bij jullie ook inruilen?

A: Helaas niet, wij kopen alleen auto's in. Hierdoor heb je alle keuzevrijheid en beperk je je niet tot het aanbod dat een dealer heeft, je kunt dus overal terecht voor een nieuwe auto en hebt ook gegarandeerd de beste prijs voor jouw auto.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vakkundig personeel beoordeelt in een half uur de auto en een kwartier later krijg je een goed bod. Het vrijwaringsbewijs krijg je direct mee en de volgende werkdag heb je het geld binnen. Ik was er erg blij mee!
Petrus Z. | Rotterdam | Land Rover Evoque, 2012 21.11.2019
Zeer adequaat, vriendelijk en klant gericht. Een aanrader!
Maikel D. | Amsterdam | Fiat 500C, 2016 30.10.2019
Had al een tijd geleden voor 2e auto een prijsopgave opgevraagd. En dus regelmatig e-mails gekregen. Omdat de auto toch niet meer gebruikt werd deze aangeboden bij vestiging Utrecht. Na proefrit en inspectie nagenoeg het bedrag gekregen van de eerste taxatie. Omdat ik hiermee akkoord ging alles keurig afgehandeld. Uitleg over de punten in het contract gekregen en vrijwaringbewijs. 2 Dagen laten het geld op mijn rekening.
H. v. | Utrecht | Fiat Seicento, 2002 21.07.2019

Gratis online taxatie