We buy any car! Gratis en snel!

Sommige auto’s zijn lastig om vanaf te komen. Niet bij ons, want ‘we buy any car’! Mits hij nog rijdt! Verkoop direct jouw auto aan wijkopenautos.nl.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Binnen 24 uur verkopen is vaak niet voor elke auto weggelegd. Bij wijkopenautos.nl gaat het anders: hier verkoopt iedereen dezelfde dag.

Weten wat wij geven voor je auto? Vul dan onze kenteken check in voor een indicatie en maak vervolgens een afspraak voor een vrijblijvend bod!

Gratis taxeren en gratis verkopen. Dat kan alleen bij wijkopenautos.nl! Vergeet geen afspraak te maken want: wij willen elke auto! Ook die van jou!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. We buy any car, ook die van jou!

Webuyanycar

Bij wijkopenautos.nl is het duidelijk: We buy any car! Althans, bijna alle wagens. Een autowrak dat niet meer rijdt moeten zelfs wij helaas weigeren. Maar met elk ander voertuig ben jij voor taxatie én verkoop heel erg welkom bij ons in de vestiging!

Hoe verkoop je elke auto bij wijkopenautos.nl?

Een duidelijke taxatie door experts en daarna direct verkopen? Hoe gaat dat in zijn werk? En waarom kan wijkopenautos.nl elke auto kopen?

  • Maak vandaag nog een afspraak bij wijkopenautos.nl - Vul eenvoudig de kentekencheck in voor indicatie van de dagwaarde en maak daarna een afspraak of maak direct een afspraak!
  • Je afspraak duurt slechts 30 minuten en daarna krijg je een vrijblijvend bod!
  • Onze service is compleet kosteloos - Of je nou verkoopt of niet!
  • Na verkoop maken wij de papieren in orde en storten het geld direct op je bank account.

wijkopenautos.nl werkt heel eerlijk en transparant en is daarnaast ook zonder kosten. Wij taxeren en doen jou het beste bod. Aan jou vervolgens de keuze of je je auto wilt verkopen.

Wij kopen elke auto

En dat niet alleen: na verkoop zorgen we ook altijd voor de afhandeling van het proces. De afmelding en vrijwaring worden namelijk gratis voor je geregeld.

Wil je nog wat bedenktijd? Dat kan. Het bod is 5 dagen geldig en er worden geen extra kosten in rekening gebracht als jij niet wil verkopen. Verkoop je je auto wel, dan kun je de auto gelijk in de vestiging achterlaten.

2. Zijn er goede alternatieven?

wijkopenautos.nl is dé partner als jij zo snel mogelijk van je auto af wilt. Maar heb jij meer tijd en vind je de verkoop zelf regelen leuk? Dan zijn er ook nog alternatieven.

Verkopen aan particulieren op internet is tijdrovend en het is onzeker of je een koper vindt die voldoende geld wil betalen voor je auto. Hoe zit het met de andere verkoopmogelijkheden zoals de autodealer?

Voordat je een rondje langs verschillende dealers maakt, is het aan te raden om bij ons een gratis waardebepaling te doen via internet.

Dan weet je precies hoeveel je auto ongeveer op kan brengen. Autodealers zullen in het algemeen winst willen maken en daarom te weinig voor je auto bieden. Voorkom dit.

Wil jij met zekerheid je auto verkopen voor de beste prijs? Maak een afspraak bij wijkopenautos.nl, want: wij kopen elke auto!

Laten taxeren en daarna verkopen

Zo'n taxatie om achter de waarde van je voertuig te komen vraag je gratis aan bij wijkopenautos.nl. Vergelijk onze prijs met anderen of ga voor een snelle verkoop zonder veel gedoe en verkoop je auto direct!

Bij wijkopenautos.nl hebben we geen voorkeur voor een bepaald merk! Elke auto is welkom. Ook zijn wij niet gebonden aan lokale prijsschommelingen en lokaal vraag en aanbod.

Waarom? Wij werken met een groot Europees dealernetwerk, hierdoor kijken wij verder dan grenzen en zoeken wij uit waar in Europa je auto het meest oplevert. Hierop passen wij ons bod aan!

Gratis online taxatie

3. RDW-erkende taxatie in heel Nederland

wijkopenautos.nl heeft alleen RDW-erkende taxateurs in dienst, zodat je op een vakkundige waardebepaling kunt rekenen. Wij hebben vestigingen verspreid door heel Nederland.

Wacht niet langer en maak nu een afspraak bij wijkopenautos.nl, want: We buy any car in Nederland!

  • Afspraak maken via de kenteken check
  • Kom binnen 24 uur langs voor een gratis waardebepaling
  • Ontvang een bod en verkoop direct!

Onze klanten aan het woord

Een auto snel, betrouwbaar en voor een fijne prijs verkopen binnen 24 uur. Wie wil dat nu niet?

Hier beneden staan de meest gestelde vragen van onze klanten over het verkopen van auto's, beantwoord door één van onze experts.

V: We buy any car staat op jullie website, kopen jullie echt elke auto? De meeste autohandelaren doen dit niet als er iets mis mee is? A: We buy any car! Mits het geen autowrak is dat niet meer rijdt. Verder kun je met elk merk, elk model en elk bouwjaar bij ons terecht.

V: Kopen jullie écht elke auto en maken jullie elke klant tevreden? Kan ik ergens reviews vinden? A: Het is helaas niet mogelijk iedere klant tevreden te stellen, hier zijn we ook eerlijk in. Soms verwacht iemand een hoger bod voor zijn of haar auto, maar voor de aller hoogste prijs zul je zelf veel tijd en moeite moeten besteden aan de verkoop. Bij wijkopenautos.nl verkoop je veilig, gegarandeerd én zonder gedoe. Bekijk onze reviews voor meer informatie.

V: Hoe onstaat het online autobod?A: Door online je autogegevens in te vullen of je kentekenplaat in onze kentekencheck ontvang je een indicatie van de dagwaarde. Deze is gebaseerd op merk, model, kilometerstand en bouwjaar.

V: Kan het online bod afwijken van het bod dat je bij de vestiging krijgt?A: Dit bod kan afwijken, dit is afhankelijk van de schade- en onderhoudshistorie. Bij de online taxatie op internet is dit natuurlijk niet te beoordelen. Maak daarom eenvoudig een afspraak bij één van onze vestigingen en verkoop je auto binnen 24 uur!

V: Hoe werkt wijkopenautos.nl precies? Hoe kan ik via jullie mijn auto verkopen?A: wijkopenautos.nl werkt heel simpel én is bovendien kosteloos. Vul eenvoudig je autogegevens of kenteken in in onze kentekencheck, hierna maak je een afspraak. Je kunt de afspraak ook direct maken via deze tool. Een afspraak is al mogelijk binnen 24 uur bij een vestiging in jouw buurt. Tijdens deze afspraak van een half uur taxeren wij het voertuig en doen een gratis vrijblijvend bod. Eenvoudig toch?

V: Kopen jullie ook geërfde auto's? 'Any car' is voor ons iedere auto. Het proces hiervoor is exact hetzelfde als bij elke andere auto, wel hebben we hiervoor het erfbewijs nodig.

V: Kan ik bij jullie een auto ook inruilen?A: Je auto inruilen kan bij ons niet. Je kunt wel je auto eerst verkopen bij ons én dan via ons platform een nieuwe aanschaffen! Je kunt hier een auto kopen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Zoek dan contact met ons of kijk even bij de Veel gestelde vragen.