Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

De onbekende autowereld.

Als auto koper of verkoper is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het laatste autonieuws in de autowereld. Wat verkoopt op dit moment goed, wat zijn de beste autobedrijven en hoe staat de autowereld er economisch voor? Door een wirwar aan informatie die we per dag op onze nieuwsfeed krijgen, is het lastig om informatie te vinden die relevant is voor jou. Ben je bijvoorbeeld van plan om je auto te verkopen? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van het laatste autonieuws omtrent jouw type wagen, zoals de actuele dagwaarde. Wijkopenautos.nl levert niet alleen het laatste autonieuws in de autowereld, maar maakt jouw leven ook een stukje makkelijker door onze online kenteken-check. Hier kun je de dagwaarde van de auto die je wilt verkopen gelijk checken. Wijkopenautos.nl is dé expert van de autowereld op het gebied van auto inkoop en autoverkoop.

Grootste speler in de Europese autowereld.

Als het grootste bedrijf van Europa met al 445.000 verkochte auto’s en als grote speler in de autowereld zijn wij vanzelfsprekend op de hoogte van het laatste autonieuws. Daardoor hebben wij de kennis en expertise om jou het auto verkopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door het ontwikkelen van de taxatietool hierboven ontvang je binnen 30 seconden de huidige dagwaarde van je occasion. Maak direct nog een afspraak en je kan dezelfde dag nog terecht in een van onze vestigingen voor een professionele taxatie door een van onze experts. Wij doen jou een mooi bod en zo kun je binnen 24 uur je wagen verkocht hebben. Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder onszelf een expert te maken op het gebied van auto inkoop en verkoop en deze kennis delen wij graag met jou. Op de hoogte blijven van de autowereld, lees dan onze artikelen hieronder

Binnen onze autowereld valt:

Autoverkoop zonder zorgen
Binnen 24 uur verkocht
Vandaag nog taxeren
Online taxatietool
Alle diensten vrijblijvend

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"Veel dank aan de medewerkers van Wijkopenautos.nl in de garage. Ik werd hartelijk verwelkomd, ze stonden me professioneel te woord en alles werd uitgelegd. Als je je auto wil verkopen, raad ik Wijkopenautos.nl van harte aan, sneller dan dit gaat het niet."
11-10-2016 door Karel van de P. uit Den Bosch

"Vanmiddag langs gereden en een uur later was alles rond. Wilde in eerste instantie een advertentie plaatsen, maar dat zou me zoveel tijd hebben gekost. Zo ging het sneller, geen gedoe en ik kreeg goed geld voor mijn tweedehandsje."
25-11-2016 door Petra F. uit Rotterdam-Zuid

"Zeker het beste autobedrijf in de Nederlandse autowereld! Eerlijke prijs en toffe jongens. Goed geholpen en echt respect voor mijn wagen."

05-12-2016 door Rikkert M. uit Groningen
Nissan Micra, BJ 2002
Nissan Micra, BJ 2002
Mercedes SL 320, BJ 1994
Mercedes SL 320, BJ 1994
Citroen Saxo, BJ 1999
Citroen Saxo, BJ 1999
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
12-11-2016 door Katarina W. uit Hoorn

Een autowereld van verschil zeg dat wel! Nee, maar echt ontzettend lieve jongens en daarnaast merk je echt dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste weetjes in de autowerld. Ik voel dat mijn auto in goede handen is.


06-12-2016 door Benjamin T. uit Schiedam

In de garage werd ik verwelkomd door hele vriendelijke medewerkers. De service was goed en er werden me meerdere mogelijkheden geboden voor autoverkoop. De expert heeft me alles duidelijk uitgelegd en ik kan deze service alleen maar aanbevelen.

Een autowereld van verschil

Een auto verkopen is lastig. Op welke manier zet je jouw occasion te koop? Of ruil je de wagen in bij de autodealer in de buurt? Er zijn vele manieren om jouw auto te koop aan te bieden in de autowereld. Je kan je auto particulier verkopen middels een advertentie. Je meldt je aan bij een platform en plaats een informatieve en korte advertentie met een beschrijving van de auto, duidelijke foto’s en een gedetailleerd overzicht van de staat van de wagen. Dan is het wachten op reacties en hopen dat de koper het bedrag geeft wat je voor de occasion dat je in gedachten had. Dit proces kost tijd en moeite. Wie hier geen zin in heeft, wisselt zijn occasion in bij de autodealer. Ondanks dat het proces je minder tijd kost dan het plaatsen van een advertentie, verlies je hier wel meer geld op omdat je te maken hebt met een tussenpersoon. De autodealer moet winst maken op jouw occasion.Heb je geen zin in beiden opties, kies dan voor Wijkopenautos.nl. Wij bieden jou een gratis en gemakkelijke oplossing. In deze autowereld bestaat er een manier om al binnen 24 uur je auto te verkopen, namelijk bij Wijkopenautos.nl. Hoe werkt het?

Vul onze online taxatietool in bovenaan deze nieuwspagina. Belangrijk is dat je het kenteken van de auto te koop invult. Daarnaast kun je ook nog kiezen om meer gegevens zoals het type auto, de kilometerstand en je e-mailadres in te vullen. De dagwaarde wordt binnen 30 seconden berekent. Bevalt de dagwaarde? Maak dezelfde dag online een afspraak en rij naar de garage voor een professionele taxatie. Na een testrit en het vastleggen van de staat van de auto, kan onze expert jou de exacte waarde van de occasion vertellen. Dit is gelijk de prijs die we voor jouw auto kunnen beiden. Zo gemakkelijk kan de autowereld dus zijn!

Ga je akkoord, dan kan je jouw wagen gelijk bij ons achterlaten. Bovendien maken het afgesproken bod gelijk over naar je bankrekening. Zo staat het geld gelijk na een aantal werkdagen op je rekening. Je kunt dus al gaan bedenken wat je van je pas verdiende geld wil kopen. Ook zorgen over de administratieve afhandeling zijn niet nodig, want wij regelen de afmelding en vrijwaring van de auto. Klinkt de autowereld van Wijkopenautos.nl je als muziek in de oren? Maak snel een afspraak en we zien je tegemoet in een vestiging!