Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

De onbekende autowereld.

Als auto koper of verkoper is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het laatste autonieuws in de autowereld. Wat verkoopt op dit moment goed, wat zijn de beste autobedrijven en hoe staat de autowereld er economisch voor? Door een wirwar aan informatie die we per dag op onze nieuwsfeed krijgen, is het lastig om informatie te vinden die relevant is voor jou. Ben je bijvoorbeeld van plan om je auto te verkopen? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van het laatste autonieuws omtrent jouw type wagen, zoals de actuele dagwaarde. Wijkopenautos.nl levert niet alleen het laatste autonieuws in de autowereld, maar maakt jouw leven ook een stukje makkelijker door onze online kenteken-check. Hier kun je de dagwaarde van de auto die je wilt verkopen gelijk checken. Wijkopenautos.nl is dé expert van de autowereld op het gebied van auto inkoop en autoverkoop.

Grootste speler in de Europese autowereld.

Als het grootste bedrijf van Europa met al 445.000 verkochte auto’s en als grote speler in de autowereld zijn wij vanzelfsprekend op de hoogte van het laatste autonieuws. Daardoor hebben wij de kennis en expertise om jou het auto verkopen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Door het ontwikkelen van de taxatietool hierboven ontvang je binnen 30 seconden de huidige dagwaarde van je occasion. Maak direct nog een afspraak en je kan dezelfde dag nog terecht in een van onze vestigingen voor een professionele taxatie door een van onze experts. Wij doen jou een mooi bod en zo kun je binnen 24 uur je wagen verkocht hebben. Dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder onszelf een expert te maken op het gebied van auto inkoop en verkoop en deze kennis delen wij graag met jou. Op de hoogte blijven van de autowereld, lees dan onze artikelen hieronder

Binnen onze autowereld valt:

Autoverkoop zonder zorgen
Binnen 24 uur verkocht
Vandaag nog taxeren
Online taxatietool
Alle diensten vrijblijvend

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"Veel dank aan de medewerkers van Wijkopenautos.nl in de garage. Ik werd hartelijk verwelkomd, ze stonden me professioneel te woord en alles werd uitgelegd. Als je je auto wil verkopen, raad ik Wijkopenautos.nl van harte aan, sneller dan dit gaat het niet."
11-10-2016 door Karel van de P. uit Den Bosch

"Vanmiddag langs gereden en een uur later was alles rond. Wilde in eerste instantie een advertentie plaatsen, maar dat zou me zoveel tijd hebben gekost. Zo ging het sneller, geen gedoe en ik kreeg goed geld voor mijn tweedehandsje."
25-11-2016 door Petra F. uit Rotterdam-Zuid

"Zeker het beste autobedrijf in de Nederlandse autowereld! Eerlijke prijs en toffe jongens. Goed geholpen en echt respect voor mijn wagen."

05-12-2016 door Rikkert M. uit Groningen
Nissan Micra, BJ 2002
Nissan Micra, BJ 2002
Mercedes SL 320, BJ 1994
Mercedes SL 320, BJ 1994
Citroen Saxo, BJ 1999
Citroen Saxo, BJ 1999
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
12-11-2016 door Katarina W. uit Hoorn

Een autowereld van verschil zeg dat wel! Nee, maar echt ontzettend lieve jongens en daarnaast merk je echt dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste weetjes in de autowerld. Ik voel dat mijn auto in goede handen is.


06-12-2016 door Benjamin T. uit Schiedam

In de garage werd ik verwelkomd door hele vriendelijke medewerkers. De service was goed en er werden me meerdere mogelijkheden geboden voor autoverkoop. De expert heeft me alles duidelijk uitgelegd en ik kan deze service alleen maar aanbevelen.

Een autowereld van verschil

Een auto verkopen is lastig. Op welke manier zet je jouw occasion te koop? Of ruil je de wagen in bij de autodealer in de buurt? Er zijn vele manieren om jouw auto te koop aan te bieden in de autowereld. Je kan je auto particulier verkopen middels een advertentie. Je meldt je aan bij een platform en plaats een informatieve en korte advertentie met een beschrijving van de auto, duidelijke foto’s en een gedetailleerd overzicht van de staat van de wagen. Dan is het wachten op reacties en hopen dat de koper het bedrag geeft wat je voor de occasion dat je in gedachten had. Dit proces kost tijd en moeite. Wie hier geen zin in heeft, wisselt zijn occasion in bij de autodealer. Ondanks dat het proces je minder tijd kost dan het plaatsen van een advertentie, verlies je hier wel meer geld op omdat je te maken hebt met een tussenpersoon. De autodealer moet winst maken op jouw occasion.Heb je geen zin in beiden opties, kies dan voor Wijkopenautos.nl. Wij bieden jou een gratis en gemakkelijke oplossing. In deze autowereld bestaat er een manier om al binnen 24 uur je auto te verkopen, namelijk bij Wijkopenautos.nl. Hoe werkt het?

Vul onze online taxatietool in bovenaan deze nieuwspagina. Belangrijk is dat je het kenteken van de auto te koop invult. Daarnaast kun je ook nog kiezen om meer gegevens zoals het type auto, de kilometerstand en je e-mailadres in te vullen. De dagwaarde wordt binnen 30 seconden berekent. Bevalt de dagwaarde? Maak dezelfde dag online een afspraak en rij naar de garage voor een professionele taxatie. Na een testrit en het vastleggen van de staat van de auto, kan onze expert jou de exacte waarde van de occasion vertellen. Dit is gelijk de prijs die we voor jouw auto kunnen beiden. Zo gemakkelijk kan de autowereld dus zijn!

Ga je akkoord, dan kan je jouw wagen gelijk bij ons achterlaten. Bovendien maken het afgesproken bod gelijk over naar je bankrekening. Zo staat het geld gelijk na een aantal werkdagen op je rekening. Je kunt dus al gaan bedenken wat je van je pas verdiende geld wil kopen. Ook zorgen over de administratieve afhandeling zijn niet nodig, want wij regelen de afmelding en vrijwaring van de auto. Klinkt de autowereld van Wijkopenautos.nl je als muziek in de oren? Maak snel een afspraak en we zien je tegemoet in een vestiging!

Autowereld nieuws.

De zelfrijdende auto - de Nederlandse toekomst?

27-06-2017 Van onze redactie
Amsterdam - Is de zelfrijdende auto wel veilig in onze autowereld?

Er worden grote stappen gemaakt in het ontwikkelen van een dé zelfrijdende auto. Er zijn zelfs al een aantal op de weg. Recent is zelfs een onderzoekscentrum voor zelfrijdende auto's geopend in Delft. Niet iedereen kan deze hoogstaande technische ontwikkeling bijbenen. De wet- en regelgeving bijvoorbeeld. Hoe bepaal je bij een ongeluk of het een fout was van de zelfrijdende auto of van de bestuurder zelf? De zelfrijdende auto wordt al snel in Nederland geïntroduceerd. Eerst wordt er een veilige route ontwikkeld en langzaamerhand zal de wagen in 2018 de drukke weg opgaan. Spannend. Zeker met al de onvoorspelbare fietsers in Nederland. Het zal nog lange tijd duren voordat de zelfrijdende auto daadwerkelijk de Nederlandse fiets cultuur aankan. We zien de ontwikkelingen vol verwachting tegemoet.

Meer verkochte occasions in 2016!

04-01-2017 Van onze redactie
Amsterdam - Prognoses voor 2017 voorzichtig positiever.

Velen zagen het al aankomen, de autoverkopen in Nederland voor 2016 waren rampzalig. Tenminste, als we het over de nieuw verkochte auto's hebben. Met 382.825 nieuw verkochte auto's was dit het slechtste resultaat van de autowereld in 47 jaar. Ondanks dat we weer mogen spreken van economische groei en een Nederland dat sterker uit de crisis is gekomen, kunnen we dat niet zeggen van de nieuwe auto verkopen. Dit komt mede door ongunstige bijtellingsregels, die dit jaar simpeler zijn gemaakt met twee categorieën: 4% voor volledig elektrische auto's, 22% voor alle andere auto's.

Maar de Nederlandse autowereld staat niet stil. Ook niet op het gebied van mobiliteit. In plaats van dat er minder nieuwe auto's verkocht zijn, is de occasion verkoop daarentegen met 4,5% gestegen naar 1,1 miljoen! Voor het tweede jaar op rij, want in 2015 stegen de tweedehands autoverkopen ook al met 4,7%. Opvallend is dit jaar ook de toename in occasion verkopen onder particulieren. Maar liefst 14.531 meer particulieren verkochten auto's aan elkaar.

Bijtelling hybride auto stijgt flink

29-12-2016 Van onze redactie

DEN HAAG - Per 1 januari 2017 stijgt de bijtelling voor plug-in hybride auto's naar 22%

De ontwikkeling van de autowereld zit in een stroomversnelling. Letterlijk.Het aantal hybride auto’s op de weg is sinds de eerste verschijning in 2010 flink gestegen. De wet- en regelgeving is er op aangepast en de bijtelling voor hybride auto’s is sinds 2014 verlaagd om de koop en verkoop van hybride auto’s te stimuleren. Helaas wordt in 2017 de bijtelling, met name voor plug-in hybride auto’s, weer terug gedraaid. In plaats van 7% bijtelling wordt het 22% bijtelling voor de hybride auto’s. Te weinig mensen laden de auto op en rijden in plaats daarvan op benzine. Niet zo milieuvriendelijk dus. Vooral zakelijke veelrijders maakte hier misbruik van. De nieuwe bijtelling regel geldt in ieder geval tot 2020. Het is in de tussentijd dus maar wachten op de komst van volledig elektrische auto’s.

BPM stijgt flink in 2017

28-11-2016 Van onze redactie

DEN HAAG - De rijksoverheid komt met nieuwe cijfers. De nieuwkomers in de autowereld worden een flink stuk duurder in 2017.

Dit als gevolg van een aantal wijzigingen in het autobelastingstelsel. Het kabinet wil met deze wijzigingen niet alleen het stelsel van autobelastingen eenvoudiger maken, maar ook zorgen voor een stabiel belasting inkomen en een groener milieu. Staatssecretaris Wiebes heeft doorgevoerd dat de voet verdubbelt wordt van €175 naar €350 daarbovenop betaalt men ook nog een hoger bedrag per gram CO2 dat de auto uitstoot. Dit verschil in bedrag loopt tot in de duizenden op bij sommige auto’s. De nieuwe voertuigen worden duurder en je oude auto zal weer een jaar ouder worden en dus minder waard zijn. Verkoop je auto daarom nog voor 2017. Wil je een nieuwe kopen zonder de nieuwe hoge belastingen? Wees er dan snel bij!

Nieuwwaarde auto's moet transparanter

08-10-2016 Van onze redactie

DEN HAAG - De Nederlandse ACM (Autoriteit Consument en Markt) is erin geslaagd om transparantie aan te brengen in de prijsopbouw van nieuwe auto's. Wie een nieuwe auto kocht krijgt te maken met kosten voor het 'rijklaar maken', bovenop de adviesprijs. Dat is vanaf vandaag verleden tijd.

De nieuwwaarde van een auto bij de dealer lijkt in reclames en in aanbiedingen altijd bijzonder voordelig, maar dat is vaak doordat bij deze adviesprijzen nog niet de kosten voor het rijklaar zijn inbegrepen, zoals de registratie bij de RDW. Deze kunnen soms oplopen tot wel €1.500,- en zijn nodig om de auto de garage uit te kunnen laten rijden. Bij het verkopen zie je vervolgens helemaal niets meer terug van deze kosten, waardoor kopers van nieuwe auto's verlies lijden op de dagwaarde. Vanaf 1 november geldt de nieuwe regel alleen voor nieuwe auto's, het doel is om dit ook voor tweedehands auto's te laten gelden.

Omhoog

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: