Auto verkopen Alkmaar

Het staat bekend als dé kaasstad en in het centrum zijn maar liefst 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten te vinden. We hebben het natuurlijk over Alkmaar.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Het hele jaar is er van alles te doen in deze stad; van foodfestivals, winkelen tot markten bezoeken. Of ontdek de stad vanaf het water in een van de boottochten.

Ook wijkopenautos.nl heeft hier een vestiging waar u uw auto binnen 24 uur kunt verkopen. Kom nu langs voor een gratis taxatie en kijk wat u kunt krijgen voor uw auto.

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Alkmaar

Alkmaar Huiswaard

Pettemerstraat 14
1823 CW Alkmaar

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Alkmaar

Ook Alkmaar is een stad die probeert bij te dragen aan de CO2-reductie. Dat doen zij bijvoorbeeld door het aantal elektrische laadpalen in de stad uit te breiden en door het rijden op elektrische fietsen te stimuleren. Er worden steeds meer stappen genomen om de uitstoot zo laag mogelijk te krijgen.

Wil jij ook bijdragen aan de CO2-reductie? Dat kan natuurlijk altijd, dat kan door een zuinigere auto aan te schaffen of misschien wel helemaal te stoppen met auto rijden. In ieder geval kan het een reden zijn om je auto te verkopen. Of misschien doet jouw auto het wel helemaal niet meer. Wat de reden dan ook is waarom jij jouw auto wilt verkopen, het is altijd handig om te beginnen met de waarde opvragen.

Door onze online taxatietool in te vullen kom je achter de dagwaarde. Deze dagwaarde is wat jouw auto waard is in perfecte staat zonder gebruikssporen en zonder eventuele schade. Via de online taxatietool maakt u eenvoudig een afspraak bij onze vestiging in Alkmaar. In de vestiging kijkt onze RDW-erkende taxateur uw auto volledig na en vertelt jou na een half uur wat je auto waard is. Voor dit bedrag kun je hem direct verkopen aan wijkopenautos.nl Alkmaar. Maar alleen als jij dat wil, onze service is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

Waar vind je wijkopenautos.nl Alkmaar

De vestiging van wijkopenautos.nl in Alkmaar is te vinden in Huiswaard. Onze locatie in de wijk Huiswaard ligt in het bedrijventerrein waar ook de bouwmarkt Karwei te vinden is.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Alkmaar te bereiken vanaf Station Alkmaar

In Alkmaar zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Alkmaar naar onze vestiging.

Alkmaar Huiswaard

  • Reistijd auto: 20 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 30 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima. Concreet en direct. Geen gezeur.
Bert van der K. | Haarlem | Opel Antara, 2010 10.01.2018
Zeer reel en eerlijk verhaal wat mij heeft doen besluiten om te verkopen. Verder vriendelijk gesprek in een prettige sfeer!
Cees K. | Rotterdam | Alfa Romeo Alfa 147, 2008 31.08.2017