Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Almere

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Almere
Antennestraat 29
1322 AH Almere

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Auto verkopen in Almere? wijkopenautos.nl!

Je auto verkopen in Almere kan nu ook aan wijkopenautos.nl. Doorloop onze online waardebepaling en geef ons extra informatie over de staat van je auto. Voeg een paar duidelijke foto's toe en wij bieden je een gegarandeerde prijs. Wil jij hem voor dit bedrag verkopen? Dan kan dat direct. Vaak kun je binnen 24 uur al bij ons terecht om je auto te verkopen. Wij gratis de afmelding en de vrijwaring voor je. De betaling doen wij meteen zodat je het binnen twee werkdagen op je rekening hebt staan. Dus waar wacht je nog op? Kom je auto nu verkopen in Almere aan wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Auto verkopen vestiging Almere:

Vanaf het zuidwesten (vanuit Amsterdam):

Ga op de A10 en volg de borden richting Diemen/Hengelo/Zaanstad. Volg de A6 in zuidoostelijke richting richting Almere. Neem afslag 3-Almere-Stedenwijk richting Almere-Centrum en sla linksaf. Sla na 150m nogmaals linksaf. Vervolgens sla je na 400m nogmaals linksaf naar de Antennestraat. Wijkopenautos Almere bevindt zich aan de linkerzijde.

Vanaf het zuiden:

Volg de A27 in noordelijke richting richting Almere. Volg de A27 naar de Waterlandseweg/N305 in Zeewolde. Neem afrit 36-Almere Haven vanaf de A27. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan en in te voegen op de A6 richting s102/Almere Stad-West/Almere Haven/Amsterdam. Neem afslag 3 richting 3/Almere/Stedenwijk. Sla na 150m nogmaals linksaf. Vervolgens sla je na 400m nogmaals linksaf naar de Antennestraat. Wijkopenautos Almere bevindt zich aan de linkerzijde.

Vanaf het noordwesten

Volg de A6 in westelijke richting richting Almere. Neem afslag 3-Almere-Stedenwijk richting Almere-Centrum en sla linksaf. Sla na 150m nogmaals linksaf. Vervolgens sla je na 400m nogmaals linksaf naar de Antennestraat. Wijkopenautos Almere bevindt zich aan de linkerzijde.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

De medewerker was erg correct en vriendelijk. Jullie beloven veel op de website, maar jullie maken de beloftes wel waar. Een probleemloze afhandeling! (15-06-2016 door Michael K. Almere)

Onze ervaring met Wijkopenautos.nl is erg positief. De afspraak kon snel gemaakt worden en verliep gesmeerd. Mijn auto werd meteen afgemeld. Voor een twaalf jaar oude auto werd nog een prima prijs geboden. (14-09-2016 door Jetteke D. uit Almere)

De ontvangst was erg vriendelijk en de service keurig, net en goed. Mede dankzij het goede onderhoud en mijn complete administratie kreeg ik een keurige prijs geboden voor mijn auto. De service was keurig en de medewerkers enorm vriendelijk. (19-11-2016 door Simone van H. uit Almere)

Je auto verkopen in Almere.

Bij een autoverkoop in Almere is een goede prijs belangrijk, maar ook de snelheid speelt voor veel mensen een grote rol. Zij verkopen hun auto het liefst zo snel mogelijk in Almere en zien om die reden vaak af van de particuliere online verkoop. De afspraken met onbekenden, de prijsonderhandelingen en de afhandeling van de gehele administratie is gewoonweg niet aan hun besteed. Wil jij je auto wel online verkopen in Almere maar ook gegarandeerd snel en voor een goed bedrag? wijkopenautos.nl presenteert de makkelijkste manier om je auto te verkopen in Almere. Met onze full-service behandeling regelen wij de verkoop van je auto vanaf de eerste waardebepaling tot aan de afmelding bij de verzekering.


De service van wijkopenautos.nl.

Hoe kan jij gratis je auto verkopen in Almere aan wijkopenautos.nl? Je begint met het uitvoeren van een gemakkelijke online taxatie op deze site. Voer allereerst je kenteken in en vervolgens de kilometerstand van je auto en een e-mailadres. Na enkele seconden weet jij hoeveel je auto op papier waard is. Onze kentekencheck is zo snel, omdat op basis van de belangrijkste gegevens een reële schatting van de dagwaarde wordt gemaakt. Wanneer je ons verdere details over je auto en je autogebruik doorgeeft, kunnen we jou een vrijblijvende, definitieve verkoopprijs aanbieden. Jij kunt bepalen of je vervolgens wilt verkopen of niet. Indien je dat wilt hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken bij ons filiaal. Hier regelen wij al het papierwerk zoals de vrijwaring, en maken we de prijs direct naar je over. Zo gemakkelijk kan het gaan!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet