Auto verkopen Almere

Almere is een prachtige stad om te verkennen op de fiets of een stuk te gaan wandelen. Want Almere is bekend om de mooiste wandelroutes, door woonwijken en natuurgebieden.

Woon jij in Almere dan weet je wat voor moois Almere te bieden heeft. Een stad met veel groen en een heerlijk strand waar jij je kan terugtrekken. Er is dus genoeg te doen in Almere.

Ben jij van plan jouw auto te verkopen en ben je woonachtig in Almere of omstreken? Dan kom je langs bij wijkopenautos.nl, dé auto inkoop Almere.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online waardebepaling

Ontvang definitieve verkoopprijs
direct online

Verkoop als jij dat
wilt & snelle betaling

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Almere

Almere de Vaart

Bolderweg 34a
1332 AW Almere

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Almere

Je auto verkopen in Almere kan nu ook aan wijkopenautos.nl. In onze vestiging aan de Bolderweg staan onze werknemers zes dagen in de week voor je klaar. In een half uur tijd zullen zij je auto grondig nalopen en maken zij daarnaast een proefrit. Wanneer de taxatie is voltooid doen ze vervolgens een bod op je auto. Wil jij hem voor dit bedrag verkopen? Dan kan dat direct. Natuurlijk wil je voordat je langskomt eerst weten welke prijs je ongeveer voor je auto kunt verwachten. Voor een eerste waardebepaling hebben wij een online kenteken check ontwikkeld, die vrij te gebruiken is voor iedereen.

Vul je kenteken in, de kilometerstand van je auto en een e-mailadres. De taxatietool zal nu razendsnel berekenen hoeveel jouw auto op dit moment nog waard is. Dit is bedrag is tevens een indicatie van ons eindbod. Wanneer je wilt, kun je direct een afspraak maken voor een gratis taxatie. Vaak kun je binnen 24 uur al bij ons terecht om je auto te verkopen.

Accepteer je ons eindbod? Dan regelen wij gratis de afmelding en de vrijwaring voor je. Dus waar wacht je nog op? Kom je auto nu verkopen in Almere aan wijkopenautos.nl!

Waar vind je wijkopenautos.nl Almere

De vestiging van wijkopenautos.nl in Almere is te vinden in de De Vaart. Je vind dit industrieterrein in het stadsdeel Almere Buiten.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Almere te bereiken vanaf Station Centrum

In Almere zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Centrum naar onze vestiging in De Vaart.

Almere de Vaart

  • Reistijd auto: 15 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 30 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Klantvriendelijke benadering, niet opdringerig en een eerlijke prijs. Zou het zo weer doen.
Ton B. | Dordrecht | Ford Fiesta, 2013 11.01.2018
Deskundige mensen, erg vriendelijk en een goede afhandeling! Bedankt
Stephan N. | 's-Hertogenbosch | Renault Scenic, 2007 01.09.2017