Auto verkopen Amersfoort

De historische stad Amersfoort ligt in het oosten van de provincie Utrecht en deze heeft een van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Amersfoort is een stad vol bezienswaardigheden, een historisch centrum waar je te voet al het moois kunt zien. Heb jij hierdoor jouw auto niet meer nodig of wilt u hem inruilen of iets anders, dan kom je eerst naar wijkopenautos.nl.

Bij wijkopenautos.nl taxeren wij je auto helemaal gratis en heeft u de mogelijkheid om te verkopen binnen 24 uur. Maak een afspraak bij wijkopenautos.nl Amersfoort via de online taxatietool.

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Amersfoort

Amersfoort Industriekwartier

Amsterdamseweg 51
3812 RP Amersfoort

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Amersfoort Industriekwartier

Amersfoort heeft een erg historisch stadscentrum en dat kun je zien, bezienswaardigheden als De Koppelpoort, Monnikendam en alle Muurhuisjes in de stad geven je het gevoel dat je weer terug in de middeleeuwen bent. Bezoek alles tijdens een wandeling of zie de stad vanaf het water.

Naast een historisch centrum heeft Amersfoort een prachtige omgeving met veel groen. Pak de fiets en rijd naar de Veluwe of naar de Gelders Vallei. Allemaal activiteiten in en om Amersfoort waar jij jouw auto niet voor nodig hebt. Gebruik jij jouw auto niet vaak en kost deze jou onnodig veel geld? Of ben je gewoon op zoek naar een andere auto? Dan zijn er verschillende manieren om je auto te verkopen in Amersfoort.

Je auto verkopen in Amersfoort kun je particulier proberen, echter kost dit veel tijd en heeft niet altijd het resultaat dat je graag zou zien. Ook kun je jou auto verkopen op een veiling maar of dit een goed bedrag oplevert is ook niet altijd waar. Bij wijkopenautos.nl taxeren wij jouw auto eerst zodat wij de exacte waarde weten. Voor dit bedrag kunt u hem direct verkopen. wijkopenautos.nl zorgt voor de afmelding en vrijwaring en het geld staat na ongeveer 2 dagen op uw rekening. Zo gemakkelijk kan uw auto verkopen zijn!

Waar vind je wijkopenautos.nl Amersfoort

De vestiging van wijkopenautos.nl in Amersfoort is te vinden in Industriekwartier. Onze locatie in de wijk Industriekwartier ligt in het bedrijventerrein waar ook Beter Bed en de Kwantum is te vinden.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Amersfoort te bereiken vanaf Station Amersfoort

In Alphen aan den Rijn zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Alphen aan den Rijn naar onze vestiging. We raden aan om in plaats van het openbaar vervoer te nemen lekker te gaan lopen. Dit is namelijk sneller dan het openbaar vervoer.

Amersfoort Industriekwartier

  • Reistijd auto: 5 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De service was erg goed ik ben snel geholpen de auto was namelijk de volgende dag al klaar om mee te nemen.
Eduard V. | Dordrecht | Volkswagen Golf IV, 2001 12.01.2018
netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen snelle afhandeling en een goede prijs gekregen
Jan B. | Apeldoorn | Audi A6, 2005 01.09.2017