Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Amsterdam-Noord

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Amsterdam-Noord
Slijperweg 16C
1032 KV Amsterdam

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Je auto verkopen in Amsterdam-Noord.

Je wilt je auto verkopen in Amsterdam en het liefst snel en voor een goed bedrag. Natuurlijk wil je wel dat de hele transactie betrouwbaar verloopt: de betaling moet veilig geschieden en de overschrijving moet correct worden afgehandeld. Ga je naar een handelaar? Of probeer je de verkoop toch helemaal zelf te regelen via een online advertentie? Al deze afwegingen behoren tot het verleden met de full-service van Wijkopenautos.nl! Wij kopen iedere auto, ongeacht de staat waarin deze verkeert. Of je nu een recent model of een sloopauto wilt verkopen, bij ons ben je dus altijd aan het goede adres. Vraag online de dagwaarde van je auto op en kom langs voor een gratis taxatie. Na een grondige inspectie zal een RDW-erkende taxateur een definitief bod op je auto doen. Ga je hiermee akkoord? Dan is je auto niet alleen direct verkocht, maar maken we ook alle administratie gratis in orde. En de koopsom? Die staat na twee werkdagen veilig op je rekening.
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl vestiging Amsterdam-Noord.

Vanuit het noorden

Je rijdt op de N247 richting Amsterdam-Noord. Nadat je onder de A10 bent doorgereden blijf je deze weg volgen. Neem vervolgens de afslag industrieterrein Noord S118 en sla bovenaan de afslag rechtsaf. Bij de volgende stoplichten sla je rechtsaf de Kamperfoelieweg op. Op deze weg ga je bij de eerste drie stoplichten (deze staan kort op elkaar) rechtdoor en sla je bij het stoplicht na 750 meter linksaf. Neem vervolgens de eerste afslag rechts en je ziet Wijkopenautos BV. na 150 meter aan je rechterhand.

Vanuit het zuiden:

Je rijdt op de A7/A8 richting Amsterdam. Vervolgens houd je Utrecht aan op de Ring Noord (A10/E35) Vervolgens neem je de afslag Landsmeer S117 en ga je onderaan de afslag rechtsaf. Bij de eerste rotonde sla je rechtsaf en aan het einde van de weg sla je weer rechtsaf de Kamperfoelie weg op. Bij de eerste stoplichten sla je rechtsaf en zie je Wijkopenautos BV. na 150 meter aan je rechterhand.

Vanuit het oosten:

Je rijdt op de A10 richting Zaandam. Je gaat de A10 af bij de afslag Landsmeer S117 en je gaat onderaan de afslag rechtsaf. Bij de eerste rotonde sla je rechtsaf en aan het einde van de weg sla je weer rechtsaf de Kamperfoelie weg op. Bij de eerste stoplichten sla je rechtsaf en zie je Wijkopenautos BV. na 150 meter aan je rechterhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Er werd goed voor mij gezorgd. En daarmee bedoel ik dat de jongens in Noord behalve super vriendelijk ook nog eens erg geduldig met mij waren. Het is de eerste auto die ik ooit verkocht heb dus fijn dat alles gelijk zo duidelijk was. Thanks! (14-09-2016 door Rensje uit Amsterdam-Noord)

Ik was zeer tevreden over de gedane zaken t.o.v. de verkoop van mijn auto, ook de financiële zaken gingen perfect, ik zou het iedereen die zijn auto wil verkopen aanraden. (01-10-2016 door Thijs van den G. uit Amsterdam-Noord)

Vond de service zeer goed en een open gesprek wat een ontspannen sfeer gaf. (14-11-2016 door John R. uit Amsterdam-Noord)

Je auto verkopen in Amsterdam-Noord.

De verkoop van een auto kan soms nog uitlopen op een hele klus, zeker als je besluit de verkoop zelf in de hand te nemen. Voor velen is het verkopen van een auto namelijk geen alledaagse bezigheid en zal het daarom gepaard gaan met een hoop onzekerheid. Het internet biedt uitsluitsel met een hoop informatie, ervaringen en tips, maar de hoeveelheid hiervan kan erg overweldigend zijn. Wijkopenautos.nl biedt iedereen die zijn auto snel en voor een goede prijs wil verkopen een overzichtelijke service aan. Ons concept is werkelijk simpel: online vraag je via je kenteken en de kilometerstand van je auto de dagwaarde op. Dit is de geschatte waarde van je auto op dit moment. Vervolgens maak je gemakkelijk online een afspraak voor een gratis taxatie in Amsterdam. Omdat onze vestigingen zes dagen in de week geopend zijn, kun je vaak al binnen 24 uur bij ons terecht.

Kom op afspraak bij ons langs en laat een RDW-erkende taxateur je auto grondig onderzoeken. In ongeveer een half uur tijd loopt hij je auto puntsgewijs na en maakt hij een proefrit om de auto in werking te ervaren. Wanneer de taxatie voltooid is, vertelt de taxateur wat wij voor jou auto kunnen bieden. Dit bod is vrijblijvend en onze service is gratis. Het staat je dus volledig vrij om van de verkoop af te zien, zonder dat hier vervelende gevolgen aan verbonden zijn. Ga je akkoord? Dan regelen we de verkoop, de afmelding en de vrijwaring. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is wachten totdat de koopsom op je rekening staat. Zo gemakkelijk kun jij je auto verkopen in Amsterdam!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet