Auto verkopen Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland, en soms hoor je dat het een van de leukste steden is in Nederland.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Het is een combinatie tussen eeuwenoude beuken, parken en volop groen en de perfecte plek om te winkelen. Natuurlijk strijk je na dat winkelen in deze modestad neer op een drankje op het terras of geniet je van een van de heerlijke streekproducten.

In Arnhem biedt wijkopenautos.nl ook een vestiging om je auto te verkopen. Laat hem eerst gratis en vrijblijvend taxeren in onze vestiging en beslis daarna zelf of je hem verkoopt of niet.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Arnhem

Arnhem Industrieterrein

Conradweg 24
6827 BZ Arnhem

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Arnhem

Naast heerlijk wandelen op de Veluwe heeft Arnhem nog een aantal topattracties voor het hele gezin, zoals de Koninklijke Burgers’ Zoo of bezoek een van de vele musea in Arnhem.

Wie aan Arnhem denkt, denkt hopelijk ook aan alles wat zij proberen te bereiken voor het milieu. Deze stad is hard bezig met de eigen voetafdruk verkleinen. Dat willen zij onder andere bereiken door oude dieselauto’s te weren uit het stadscentrum met ingang van 2019.

Rijdt jij nog in zo’n oude diesel? Dan mag jij binnenkort het stadscentrum niet meer in. Een oplossing is dus overstappen op een zuinigere auto. Maar waar raak jij jouw auto kwijt als de diesel in steeds meer steden wordt geweerd? Bij wijkopenautos.nl maakt het het niet uit of jouw auto een diesel is of niet. Hier kopen we elke auto, ongeacht merk, leeftijd of kilometerstand.

Maak eenvoudig een afspraak via de online taxatietool voor een professionele taxatie bij ons in de vestiging in Arnhem. Deze taxatie is geheel gratis en jij beslist of je jouw auto verkoopt aan ons voor het taxatiebedrag. Je kan je auto al verkopen binnen 24 uur.

Waar vind je wijkopenautos.nl Arnhem

De vestiging van wijkopenautos.nl in Arnhem is te vinden in het Industrieterrein. De locatie van onze vestiging is te vinden in het bedrijvenpark, dit bedrijvenpark is lokaal gelegen en goed te bereiken vanaf het Station Arnhem Centraal.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Arnhem te bereiken vanaf Station Arnhem Centraal

In Arnhem zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Arnhem Centraal naar onze vestiging.

Arnhem Industrieterrein

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima geholpen en afhandeling. Alles precies volgens afspraak geregeld, een reële prijs / taxatie
Alberti P. | Arnhem | Renault Espace, 2002 12.01.2018
Goed bod. Snelle afhandeling.
Holding B.V P. | Amersfoort | Land Rover Discovery 4, 2011 04.09.2017