Auto verkopen Breda

Breda mag zich met trots Beste Binnenstad van Nederland 2017-2019 noemen. En dat is helemaal niet zo gek.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Een historisch stadshart met sfeervolle barren en cafe’s waar je naast heerlijk eten en drinken de Brabantse gastvrijheid proeft. Breda, een stad die een vaste plek lijkt te hebben in de top 5 meest gastvrije steden van Nederland, is dé stad die op jouw lijstje staat om te bezoeken.

De auto heb je hier bijna niet nodig, want echt in de binnenstad kun je niet komen met de wagen. Auto verkopen? Dan kom je naar wijkopenautos.nl, dé auto inkoop Breda.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Breda

Breda Doornbos-Linie

Druivenstraat 53
4816 KB Breda

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Breda

Je wilt je auto verkopen in Breda, de stad waar je woont. De beste manier om dit te bereiken, hangt nauw samen met de reden waarom je van je auto af wilt. Heb jij je oog op een nieuwe auto laten vallen? In dat geval kun je overwegen om je auto in te ruilen bij de dealer. Een gemakkelijke en snelle manier om je huidige auto kwijt te raken. Wil jij daarentegen meer krijgen dan de inruilprijs? Dan is verkopen een goede optie. Dit kost alleen wel tijd en geduld. Er komt heel wat kijken bij een autoverkoop.

Het kan ook makkelijker. Verkoop je auto aan wijkopenautos.nl en je verkoopt je auto met minimale inspanning voor een goede prijs. Ons concept is simpel: vul je gegevens in onze taxatietool in voor een eerste prijsindicatie. Maak vervolgens eenvoudig een afspraak bij onze Bredase vestiging. Daar zal een RDW-erkende taxateur je auto aan een uitvoerige inspectie onderwerpen. Accepteer je de prijs die we je bieden? Dan is je auto direct verkocht.

Waar vind je wijkopenautos.nl Breda

De vestiging van wijkopenautos.nl in Breda is te vinden in de Doornbos Linie. Deze buurt ligt aan de noordelijke kant van Breda, vlak over het spoor van het station.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Breda te bereiken vanaf Breda Centraal Station

In Breda zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Breda Centraal Station naar onze vestiging in de Doornbos-Linie

Breda Doornbos-Linie

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

helemaal top het kan niet beter.
G. v. | Utrecht | Porsche 911, 2003 13.01.2018
Zeer netjes Ontvangen en correcte afhandeling zeker aan te bevelen, en een nette prijs..
Hans M. | Rotterdam | Nissan Qashqai, 2007 06.09.2017