Auto verkopen Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van Noord-Brabant en staat ook wel bekend als ‘s-Hertogenbosch. Boordevol cultuur en monumenten, en niet te vergeten carnaval.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Den Bosch heeft een van de best bewaarde middeleeuwse stadscentra van Nederland. Hier vind je de Sint-Janskathedraal en nog veel meer kerken in het centrum.

In Den Bosch heeft ook wijkopenautos.nl een vestiging geopend. Zo kunnen wij ook hier jou helpen met de taxatie en de verkoop van jouw auto. Maak nu een afspraak via de online taxatietool en ervaar het zelf.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Den Bosch

Den Bosch De Kruiskamp

Kasteleinenkampweg 4
5222 AX Den Bosch

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Den Bosch

Als je Den Bosch bezoekt of hier woont, dan moet je Den Bosch hebben gezien vanaf het water van de Binnendieze. Vaar rond door de grachten binnen de muren van de stad. Vanuit de openlucht boot kun jij alle mooie plekjes van het centrum zien.

In 2050 hoopt Den Bosch volledig klimaat neutraal te zijn. Het is hard bezig met het aanleggen van zonnepanelen en energieneutrale woningen. Daarnaast is Den Bosch ook bezig met het stimuleren van het gebruik van elektrische auto’s en willen zij dat de fiets vaker wordt gepakt.

Bij wijkopenautos.nl kan je terecht als je jouw auto wilt verkopen. Misschien wil jij ook wel zuiniger gaan rijden of misschien wel helemaal elektrisch. Dan moet je eerst van je oude auto af komen. Wat de reden van verkoop ook is, je komt eerst naar wijkopenautos.nl Den Bosch. Want hier heb jij je auto binnen 24 uur verkocht. Via onze online taxatietool maak je eenvoudig een afspraak bij onze vestiging in Den Bosch. Hier taxeren wij jouw auto binnen een half uur waarna wij jou een bod doen op je auto.

Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Dus als jij jouw auto niet wilt verkopen aan ons dan is dat geen probleem. Als je dat wel wilt, dan maken we het geld dezelfde dag nog over zodat je na 2 werkdagen het geld op je rekening hebt.

Waar vind je wijkopenautos.nl Den Bosch

De vestiging van wijkopenautos.nl in Den Bosch is te vinden in de Kruiskamp. De locatie van onze vestiging is te vinden in het bedrijvenpark, dit bedrijvenpark is lokaal gelegen en goed te bereiken vanaf het Station ‘s Hertogenbosch.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Den Bosch te bereiken vanaf Station ‘s Hertogenbosch

In Den Bosch zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station ‘s Hertogenbosch naar onze vestiging.

Den Bosch De Kruiskamp

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 25 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Mooie prijs voor mijn auto gekregen.
R E L V. | Rotterdam | Seat Arosa, 2001 13.01.2018
Perfecte manier om snel,zonder zorgen en rompslomp je auto te verkopen!! En nog voor een goede prijs ook!!! Zou jullie aan een ieder zeer aanbevelen.
Renier R. | Rotterdam | Volkswagen Polo, 2011 07.09.2017