Auto verkopen Den Haag

Den Haag, de stad met een kustlijn van 11 kilometer, heeft twee prachtige badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

De inwoners van Den Haag weten als geen ander dat het een waar toeristenoord is. Lokaal gelegen in het midden van Nederland is natuurlijk ook de plek waar de Nederlandse regering en het parlement zijn gevestigd. En om niet te vergeten: in Den Haag is ook het koninklijk huis te vinden.

Zo veel te zien en zoveel te doen. Maar waar ga je heen als je jouw auto wilt verkopen? Naar wijkopenautos.nl natuurlijk, dé plek voor auto inkoop Den Haag.

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Den-Haag

Den haag de Rivieren

Tiber 62
2492 DJ Den Haag

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Den Haag

Je auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Je auto verkopen hoeft niet lang te duren. Je auto verkopen hoeft ook niet aan de andere kant het land te gebeuren. Aan de Tiber 62 of Oude Haagweg 10 in Den Haag kun je bij ons terecht om snel je auto te verkopen.

Ontdek eerst wat je auto waard is op papier met onze online taxatietool door je kenteken in te voeren. Zo weet je wat de auto ongeveer waard is. Maak daarna een afspraak bij ons autobedrijf met onze taxateur, wanneer het jou uitkomt.

Onder het genot van een kopje koffie onderzoekt onze RDW erkende taxateur de wagen volledig en na een proefrit worden de bevindingen omgezet in een vrijblijvend bod op je auto. Ga je akkoord? Dan kopen wij je auto en regelen wij de administratie. Op die manier heb je je auto zo makkelijk en lokaal verkocht. Bevalt het bod niet? Geen enkel probleem, onze service is altijd 100% gratis en vrijblijvend. Zorgeloos verkopen doe jij in Den Haag, bij een van onze vestigingen.

Waar vind je wijkopenautos.nl Den Haag

De vestigingen van wijkopenautos.nl in Den Haag zijn te vinden in de Loosduinen en De Rivieren. Je vind onze vestiging in Loosduinen op de Oude Haagstraat, op het rijtje van Domino's Pizza. Onze tweede vestiging ligt in buurt De Rivieren. Dit is in de wijk Wijk 43 Forepark. Het Forepark is een industrieterrein met een tal aan verschillende bedrijven. Lokaal gelegen en in midden in de randstad.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Den Haag te bereiken vanaf Den Haag Centraal

In Den Haag zijn we aanwezig met 2 locaties. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Den Haag Centraal naar een van onze vestigingen.

Den Haag De Rivieren

  • Reistijd auto: 15 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

GA gerust vooraf informeren wat je elders gaat krijgen bij b.v. inruil van je auto, ga dan maar met een gerust hart naar deze FIRMA en laat geheel vrijblijvend naar hen toe je zult verbaasd staan . ZEER CORRECT EN HEEL VERTROUWELIJK !!
willy D. | Tilburg | Chrysler PT Cruiser, 2005 14.01.2018
Zeer goeie service en snelle afhandeling! Een echte aanrader voor toekomstige klanten.
Ed S. | Amersfoort | Renault Clio, 2012 07.09.2017