Auto verkopen Dordrecht

Dordrecht is gelegen in de provincie Zuid-Holland en het opvallendste van de stad is de Grote kerk, met toren die nooit voltooid is.

Naast een hapje eten, lekker winkelen en mooie musea kun je nog meer vinden in Dordrecht, zoals een vestiging van wijkopenautos.nl.

Jouw auto verkopen dat doe je bij wijkopenautos.nl Dordrecht. We taxeren gratis en vrijblijvend jouw auto binnen een half uur, doen een bod en je kunt jouw auto verkopen binnen 24 uur. Maak nu een gratis afspraak via de online taxatietool.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Dordrecht

Dordrecht Industriegebied West

Einsteinstraat 33
3316 GG Dordrecht

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Dordrecht

Winkelen daarvoor kun je naar Rotterdam maar dat hoeft helemaal niet want winkelen in Dordrecht is net zo leuk. Naast grote ketens heeft deze stad ook veel kleine boetiekjes en natuurlijk leuke terrasjes waar je heerlijk kunt lunchen. Hou je meer van wandelen en wil je de natuur opzoeken? Dan heeft Dordrecht het Nationaal Park De Biesbosch. Wandel rond en leer meer over de natuur.

Dordrecht wil in 2050 energie neutraal zijn. Mobiliteit en vervoer is een van de belangrijkste thema’s die de stad wil aanpakken. Dat doen zij door van Dordrecht een echte fietsstad te maken en het gebruik van elektrische auto’s te stimuleren door meer oplaadpunten aan te bieden.

Duurzaamheid en besparen om onze voetafdruk op aarde zo klein mogelijk te maken wordt een steeds belangrijker deel van ons leven. Verkoop jij jouw auto omdat deze niet zo zuinig is? Of is hij aan vervanging toe? Of misschien stap jij voortaan wel elke dag op de fiets. Wat de reden van verkoop dan ook mag zijn, eerst kom je bij wijkopenautos.nl langs voor een gratis waarde taxatie in de vestiging in Dordrecht. In een half uur lopen wij jouw auto volledig na en doen wij een vrijblijvend bod. Of je dit accepteert dat mag je zelf beslissen. Maak nu snel een afspraak via onze online taxatietool bij wijkopenautos.nl Dordrecht.

Waar vind je wijkopenautos.nl Dordrecht

De vestiging van wijkopenautos.nl in Dordrecht is te vinden in Industriegebied West. De locatie van onze vestiging is te vinden in het bedrijvenpark, dit bedrijvenpark is lokaal gelegen en goed te bereiken vanaf Dordrecht Centraal Station

Hoe snel is wijkopenautos.nl Dordrecht te bereiken vanaf Dordrecht Centraal Station

In Dordrecht zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Dordrecht Centraal Station naar onze vestiging.

Dordrecht Industriegebied West

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 25 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Beter en sneller bod tov andere aanbieders.
Jelmer B. | Amersfoort | Fiat Croma, 2006 14.01.2018
Eerlijke taxatie en een goede heldere service en uitleg
Sebastiaan d. | Rotterdam | Skoda Octavia, 2007 07.09.2017