Auto verkopen Eindhoven

Met vele terrassen en mogelijkheden om te winkelen, parken en recreatieplassen biedt Eindhoven alles voor een dagje weg.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Eindhoven staat bekend als designstad die volop in ontwikkeling is. Niet alleen vanwege de beroemde design-academy maar ook door de rijke historie en de aandacht voor kunst, zoals muziek, theater en mode.

Eindhoven is een stad die leeft en waar altijd iets te doen is voor bezoekers en bewoners. En waar jij jouw auto verkoopt is natuurlijk wijkopenautos.nl, dé plek voor auto inkoop Eindhoven.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Eindhoven

Eindhoven het Ven

Hastelweg 264
5652 CL Eindhoven

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe auto? Vanzelfsprekend betekent dit ook het verkopen van je huidige auto. Als je dit niet goed aanpakt kan dat een hels karwei zijn. Denk aan advertentiesites waarop je je occasion te koop zet. Jouw auto concurreert hier met meer dan 7500 nieuwe auto's per dag! Auto's staan hier gemiddeld ongeveer 4-5 weken op voordat ze verkocht worden, en vanwege de zware concurrentie verkoop je je auto niet zomaar voor de beste prijs.

Bij wijkopenautos.nl Eindhoven kopen we iedere auto binnen 24 uur, zonder advertenties en zonder eindeloze onderhandelingen. Je kunt bij ons namelijk ook snel een goede prijs krijgen voor je auto. Bovendien kun je iedere occasion aan ons verkopen in Eindhoven.

Om je auto aan ons te verkopen doe je een snelle online dagwaarde taxatie met onze kenteken check. Dan heb je direct de dagwaarde van je auto. Voor die prijs kun je je auto zelf proberen te verkopen. Makkelijker is het om vervolgens een afspraak te maken voor een taxatie met onze RDW-erkende inspecteur. Hij controleert je auto volledig en doet een bod op je auto. Dit bod is het bedrag dat je een aantal dagen later op je bankrekening mag verwachten. Wij regelen de rest! Auto verkopen Eindhoven, simpel en snel bij wijkopenautos.nl!

Waar vind je wijkopenautos.nl Eindhoven

De vestiging van wijkopenautos.nl in Eindhoven is te vinden in Het Ven. Het Ven is een buurt in Strijp, een stadsdeel van Eindhoven.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Eindhoven te bereiken vanaf Centraal Station Eindhoven

In Eindhoven zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Centraal Station Eindhoven naar onze vestiging in het Ven.

Eindhoven Het Ven

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima uitleg en service.. snel en correct
Marike J. | Arnhem | Nissan Primera, 1998 14.01.2018
Ik geef 5 sterren omdat er niet meer staan. Keurig geholpen met een uiteraard keurige prijs. Een aanrader en zeker 10 sterren waard
Nico v. | Rotterdam | BMW 3er, 2014 08.09.2017