Auto verkopen Goes

Goes is een stad in hartje Zeeland, gelegen op het schiereiland Zuid-Beveland. Goes biedt alles voor een dagje uit!

Goes biedt een prachtige stad waar heerlijk door gewandeld kan worden. Er is namelijk een hoop te zien in de stad zoals het monumentale stadhuis op de Grote Markt. Of slenter door de haven van Goes en zie hoe mooi de huizen weerspiegelen op het water.

wijkopenautos.nl heeft in deze stad ook een vestiging. Hier kom je langs voor gratis taxatie van jouw auto en eventuele verkoop binnen 24 uur. Maak nu een afspraak via onze online taxatietool.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Goes

Goes de Poel

Livingstoneweg 7
4462 GL Goes

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Goes

Goes is een gezellige stad met een bruisend centrum maar dat weten de inwoners van Goes als geen ander. De Grote Markt is dé plek voor grote evenementen of natuurlijk de weekmarkt. Hier kom je om wat lekkers te eten of gezellig te ontspannen met een lekker drankje. De Grote Markt is tevens ook volledig auto vrij.

Ook in Goes worden mensen gestimuleerd om elektrisch te gaan rijden. Dat wil Goes doen door mensen de mogelijkheid te bieden aanvraag te doen voor een oplaadpaal bij hen in de buurt.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de verkoop van je auto? Dan ben je bij wijkopenautos.nl Goes aan het juiste adres. Maak nu via onze online taxatietool een afspraak voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Nadat we jouw auto volledig hebben nagelopen doen we een passend bod op jouw auto. Dit bod is 5 dagen geldig. Beslis zelf of je akkoord gaat of dat je jouw auto zelf probeert te verkopen.

Waar vind je wijkopenautos.nl Goes

De vestiging van wijkopenautos.nl in Goes is te vinden in de Poel. Bedrijvenpark de Poel is een van de grootste in Zeeland ook is hij erg centraal gelegen. Dit bedrijventerrein is opgedeeld in 4 delen. De locatie van wijkopenautos.nl Goes is te vinden in de Poel II.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Goes te bereiken vanaf Station Goes

In Goes zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Goes naar onze vestiging.

Goes de Poel

  • Reistijd auto: 5 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima! Ze beoordelen binnen een half uur en leggen dan een bedrag voor. Transparant in hun communicatie.
Ruben v. | Utrecht | Kia Picanto, 2011 16.01.2018
Prima geregeld allemaal. Goede mensen die alles keurig afhandelde.
Nicolaas N. | Alkmaar | Opel Ampera, 2012 11.09.2017