Auto verkopen Haarlem

De prachtige stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Een stad vol mooie architectuur en interessante musea.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Deze stad biedt een scala aan mogelijkheden voor bezoekers en bewoners. Struin rond door De Gouden Straatjes in de gezellige binnenstad van Haarlem en ga voor een heerlijke lunch naar een van de zonovergoten terrassen op de Haarlemse Botermarkt.

En om jouw auto te verkopen in Haarlem kom je natuurlijk langs bij wijkopenautos.nl.

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Haarlem

Haarlem Waalderpolder

Heringaweg 6
2031 BW Haarlem

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Haarlem

Een auto verkopen kun je doen via een autoverkoopsite, maar dat kan je meer tijd en moeite kosten dan je denkt. Je moet een prijs bepalen, een advertentie opstellen en kijkers ontvangen voor een verkoop. Dan ben je nog niet klaar, want de betaling en de administratie moeten ook nog geregeld worden. Moet een verkoop nou echt zoveel inspanning vergen? Nee, wij maken het auto verkopen in Haarlem een stuk makkelijker!

Je doet eerst een online taxatie met onze kenteken-check hierboven, ook wel online taxatietool genoemd. Je vult snel een aantal gegevens in en dan rolt de dagwaarde al uit de bus. De dagwaarde die je online krijgt is een schatting van de waarde van jouw auto. Bij deze online berekening is niet gekeken naar gebruikssporen of eventuele extra’s.

Voor de exacte waarde van jouw auto kom je langs in de vestiging in Haarlem. Daar wordt je auto getaxeerd door een RDW erkende taxateur. Wij laten je vervolgens weten wat je auto exact waard is en doen een goed, maar natuurlijk geheel vrijblijvend bod op je auto. Daarna staat het je vrij om je je auto aan ons te verkopen. Doe je dit? Dan regelen wij ook de afmelding en de vrijwaring voor je! Simpel en snel je auto verkopen doe je bij wijkopenautos.nl Haarlem!

Waar vind je wijkopenautos.nl Haarlem

De vestiging van wijkopenautos.nl in Haarlem is te vinden in de Waarderpolder. Je vind dit bedrijventerrein/industriegebied ten noordoosten van het Haarlemse centrum. Ons gebouw is te vinden naast de bouwmarkt GAMMA.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Haarlem te bereiken vanaf Station Haarlem

In Haarlem zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Haarlem naar onze vestiging in de Waarderpolder.

Haarlem Waarderpolder

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 10 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

de taxatie was binnen een half uur geregeld ik werd geholpen door een erg vriendelijke jongen. binnen 3 werkdagen stond het afgesproken bedrag netjes op mijn rekening. het lijkt wel een reclame tekst maar het is echt zo
Bianca H M V. | Rotterdam | Renault Scenic, 2006 17.01.2018
Een vlotte afhandeling. Prima verzorgd.
S.J. v. | Groningen | Daihatsu Sirion, 2008 12.09.2017