Auto verkopen Leeuwarden

Leeuwarden is de bruisende hoofdstad van Friesland en mag zichzelf culturele hoofdstad van Europa 2018 noemen.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Friesland staat bekend om wandelroutes vol rust en ruimte en de stad Leeuwarden zit vol met musea, historische panden, winkels en cafés. Tijdens een bezoek aan Leeuwarden zul jij je niet snel vervelen.

Ook wijkopenautos.nl Leeuwarden zit hier gevestigd. Hier is iedereen welkom voor een gratis auto taxatie en een snelle verkoop. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend. Maak nu een afspraak via onze online taxatietool.

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Leeuwarden

Leeuwarden West

Celsiusweg 1B
8912 AM Leeuwarden

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Leeuwarden

Leeuwarden kun je op veel verschillende manieren ontdekken, wandelend, op de fiets of natuurlijk vanaf het water. Door de stad te bekijken vanaf een boot zie jij alle verborgen plekjes op een unieke manier.

Heb jij de scheve toren van Leeuwarden al beklommen? De Oldehove is een nooit afgemaakte kerktoren. Dé trots van Leeuwarden. Naast het bezoeken van deze kerktoren kun je ook van al het andere moois genieten dat in de stad is te vinden. Of een drankje doen bij een van de vele terrassen natuurlijk.

Woonachtig in of om Leeuwarden en je wil je auto verkopen? Dan kom je naar wijkopenautos.nl. Vul je gegevens of kenteken in in onze online taxatietool op de website en maak een afspraak voor een exacte taxatie bij ons in de vestiging in Leeuwarden. Deze taxatie is zo gebeurd, uw auto is in een half uur volledig nagelopen en op waarde geschat. Deze waarde is tevens het bedrag waarvoor wij jouw auto kunnen overnemen. Ga je hiermee akkoord? Dan is je auto verkocht. Wijkopenautos.nl neemt al het papierwerk uit handen en regelt voor jou de afmelding en de vrijwaring.

Waar vind je wijkopenautos.nl Leeuwarden

De vestiging van wijkopenautos.nl in Leeuwarden is te vinden in West. Leeuwarden West is een bedrijventerrein ten zuid-westen van Leeuwarden dat door zijn ligging heel makkelijk te bereiken is met de auto.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Leeuwarden te bereiken vanaf Station Leeuwarden

In Leeuwarden zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Leeuwarden naar onze vestiging.

Leeuwarden West

  • Reistijd auto: 5 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 10 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

prima service, alles werd duidelijk uitgelegd en de afhandeling van de vrijwaring en betaling verliep vlot
ron b. | Eindhoven | Mazda 6, 2006 18.01.2018
wij vonden de service uitstekend. werden netjes geholpen en we kregen en nette prijs voor de auto.
Richard B. | Apeldoorn | BMW 3er, 2001 13.09.2017