Auto verkopen Roermond

Roermond is een stad in de provincie Limburg, en erg bekend vanwege de grote Designer Outlet Roermond.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Naast de Designer Outlet Roermond heeft de stad nog veel meer bezienswaardigheden zoals het Stadhuis en de Markt. En als het weer wat minder goed is zijn er tal musea voor het hele gezin om te bezoeken.

Ook zit er in de stad Roermond een vestiging van wijkopenautos.nl. Hier kun je gratis en vrijblijvend je auto laten taxeren. Maak nu een afspraak via de online taxatietool op deze pagina.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Roermond

Roermond Vrijveld

Spoorlaan Noord 171
6042 AB Roermond

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Roermond

De welbekende Designer Outlet Roermond vrijwel te vinden in het centrum van Roermond. Maar deze outlet is niet het enige, Roermond staat bekend als echte winkelstad. En tijdens jouw tour op zoek naar leuke winkels, passeer je vele historische gebouwen zoals de Christoffelkathedraal en het Marktplein met het grote stadhuis van Roermond.

Roermond wil ook een groenere stad zijn en zet zich in voor een zero-emissie mobiliteit. Eerst gaat Roermond zich richten op het inzetten van duurzamer vervoer. Als dit is doorgevoerd gaat Roermond de infrastructuur veranderen om daar ook nog op te winnen.

Mocht jij ook je auto willen vervangen voor iets zuinigers, of vanwege een andere reden van je auto af willen. Dan zijn er verschillende plekken om hem te verkopen. Je kan bijvoorbeeld kijken bij een dealer wat hij wil geven voor jouw auto of je kan hem online proberen te verkopen. Wat je ook kan doen is naar wijkopenautos.nl Roermond komen. Hier doen wij een taxatie in een half uur. Nu weet jij wat je voor je auto kan krijgen, dit bedrag is tevens het bedrag waarvoor je hem ook bij ons kunt achterlaten. Dan zorgen wij dat de afmelding en vrijwaring worden geregeld en het geldbedrag na 2 werkdagen op je rekening staat! Dus maak nu snel een afspraak bij wijkopenautos.nl Roermond door de online taxatietool in te vullen op onze website.

Waar vind je wijkopenautos.nl Roermond

De vestiging van wijkopenautos.nl in Roermond is te vinden in Vrijveld. Vrijveld is een buurt die dicht in het centrum van Roermond te vinden is. Tevens is wijkopenautos.nl Roermond op 5 minuten rijden van de Designer Outlet Roermond.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Roermond te bereiken vanaf Station Roermond

In Roermond zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Roermond naar onze vestiging. Vanaf Station Roermond is het ook heel makkelijk te lopen naar de vestiging van wijkopenautos.nl. Dit is slechts 10 minuten.

Maastricht Belvedere

  • Reistijd auto: 5 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 7 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

zeer correcte afhandeling van de verkoop en een zeer reeel bod en in de 1ste plaats vriendelijke mensen
willie w. | Utrecht | Dacia Dokker, 2013 18.01.2018
Ik ben heel netjes geholpen
Tamara v. | Amsterdam | Alfa Romeo Alfa 147, 2002 14.09.2017