Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Rotterdam-Zuid

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Rotterdam-Zuid
Koperslagerstraat 4-6
3077 MD Rotterdam

Telefoon:

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

Auto verkopen in Rotterdam - Zuid.

Een auto verkopen doe je niet iedere dag. Ben jij daarom op zoek bent naar een betrouwbare manier van verkoop? Speur niet verder, want je auto verkopen in Rotterdam doe je gratis, snel én eenvoudig bij Wijkopenautos.nl. Vul onze online taxatietool in en ontvang de dagwaarde van je auto. Dit is een schatting van wat je auto momenteel waard is. Voor een definitieve waardebepaling kom je langs in onze vestiging. Hier loopt een van onze RDW-erkende taxateurs gratis en in dertig minuten je auto middels een allesomvattende checklist na. Zo neemt hij bijvoorbeeld een kijkje onder de motorkap en maakt hij een proefrit in je auto om zo bijvoorbeeld het prestatievermogen van de auto te onderzoeken. Nadien doet hij een bod op je auto dat je geheel vrijblijvend kunt accepteren. Ga je met ons in zee? Dan maken wij meteen de verkoopsom over naar je bankrekening. Je auto verkopen Rotterdam-Zuid doe je snel bij Wijkopenautos.nl!
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route - Wijkopenautos.nl vestiging Rotterdam-Zuid:

Vanaf het Rotterdam

Je rijdt in oostelijke richting ter hoogte van het Holland Casino. Op de rotonde ga je rechtsaf en je blijft deze weg 2,2 kilometer volgen. Bij de stoplichten direct na de Erasmusbrug sla je linksaf de Laan op Zuid op. Na 1,6 kilometer ga je bij de stoplichten rechtdoor de Varkenoordseviaducht op en ga je bij de volgende stoplichten links. Je blijft de weg linksaf volgen en slaat direct na de Gamma rechtsaf, na 30 meter zie je Wijkopenautos B.V. aan je linkerhand.

Vanaf Spijkenisse

Je rijdt op de A15 richting Rotterdam, op de snelweg blijf je Rotterdam-Zuidplein volgen en verlaat de snelweg bij afslag 19a. De ringweg na de snelweg verlaat je bij afslag S118 (Maasstad Ziekenhuis) bij de eerst volgende stoplichten ga je linksaf. Einde van de weg op de T-splitsing ga je rechts en bij de eerste stoplichten weer rechts, vervolgens na 600 meter links bij de stoplichten. Je blijft de weg linksaf volgen en slaat direct na de Gamma rechtsaf, na 30 meter zie je Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Hendrik-Ido-Ambacht

Je rijdt op de A16 richting Rotterdam blijft op de borden Ring Rotterdam volgen. Je neemt de afslag Feijenoord/Centrum/Kralingen (afrit 24 t/m 26). Na deze afslag houd je 3 kilometer lang Feijenoord aan (afrit 24). Bij de eerste stoplichten na de Kuip sla je rechtsaf. Je blijft de weg linksaf volgen en slaat direct na de Gamma rechtsaf, na 30 meter zie je Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Onze ervaring met Wijkopenautos.nl vestiging Rotterdam-Zuid is zeer positief geweest. De heren die hier aanwezig waren hebben ons zeer correct en uitvoerig geholpen. hun klantvriendelijkheid en expertise zal in de toekomst een zekere overweging zijn om onze auto bij u aan te bieden.Ook de betaling is overeenkomstig met de gemaakte afspraken gerealiseerd. (02-06-2016 door Carl M. uit Rotterdam)

Wij werden snel en goed geholpen. Echt zeer snelle service en goede efficiente afhandeling. Mooi concept hoor dat Wijkopenautos.nl! (14-09-2016 door Rob F. uit Rotterdam-Zuid)

Filiaal lekker dichtbij. Ik heb toch nog een goed bod ontvangen op m'n tweedehands auto. Ik geef ze mijn beste bod van Nederland! (12-11-2016 door Hasan O. uit Rotterdam-Zuid)

Auto verkopen in Rotterdam: makkelijker dan je dacht!

Zit je met je handen in het haar wanneer je denkt aan het auto verkopen in Rotterdam? Zonde, want de verkoop van je auto hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn! Je auto naar de dealer brengen maakt je misschien onzeker, omdat je niet sterk bent in onderhandelingen. Je auto verkopen aan een particulier via een autoverkoopsite geeft je wellicht kopzorgen, omdat je niet alleen moet denken aan telefoontjes opnemen, maar ook aan het inplannen van afspraken. Het is dan nog maar de vraag of de potentiële koper bij aankomst nog interesse heeft. Gelukkig komen wij met een goed alternatief: Wijkopenautos.nl.

Vul onze online taxatietool hierboven en vul je kentekengegevens in of de kilometerstand en het type auto. Daarna hoef je alleen nog je e-mailadres in te vullen en klaar is kees! Aansluitend maak je een afspraak in onze vestiging voor een definitieve waardebepaling, hetgeen tevens ons bod op je auto is. Heb je interesse en wil je graag je auto aan ons kwijt? Je auto verkopen in Rotterdam-Zuid doe je dan ter plekke. Zo kun jij je occasion al binnen 24 uur aan ons verkocht hebben. Bovendien regelen wij de vrijwaring, afmelding en andere vermoeiend papierwerk voor je. Geen gedoe meer en het geld maken we op de dag van taxatie per bankoverschrijving naar je over, zodat jij het zo snel mogelijk veilig op je rekening ontvangt. Je auto verkopen Rotterdam-Zuid kan zó eenvoudig zijn.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet