Auto verkopen Tilburg

Tilburg is een stad in de provincie Noord-Brabant en als jij van wandelen houdt dan is Tilburg dé stad voor jou.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Wandelen kan uren in en rondom Tilburg, zo zijn er bijvoorbeeld Stadsbos013 en andere natuurgebieden. Naast wandelen kan ook de Bourgondiër hier prima vertoeven, met alle restaurants en eetcafés.

Naast veel wandelmogelijkheden en lekker eten heeft gelukkig ook wijkopenautos.nl een vestiging in Tilburg. Hier kun jij terecht als je jouw auto wilt verkopen. Maak nu gratis een afspraak via de online taxatietool op onze website.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Tilburg

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Tilburg

Tilburg is een stad met veel musea en leuke dingen om te bezoeken. Ken je het drankje Schrobbelèr? Boek een rondleiding en zie met eigen ogen hoe dit drankje gemaakt wordt. Of ga gezellig naar de bekende zondagsmarkt De Dwalerij in Tilburg. Deze markt is een echt begrip, hou er alleen wel rekening mee dat deze markt niet elke zondag is, dus kijk even online als je interesse hebt om deze markt te bezoeken.

Tilburg wil zich inzetten voor een duurzamere mobiliteit, zij hebben een app ontwikkeld die in contact staat met stoplichten. Deze stoplichten detecteren personen die de app hebben en dit zorgt ervoor dat de stoplichten langer op groen blijven staan zodat lopen wordt gestimuleerd. Ook wordt er samen met scholen het fietsgebruik gestimuleerd.

Wil jij jouw auto verkopen omdat je een zuinigere bak wilt, of omdat jouw auto aan vervanging toe is wil je er van af? Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Particulier, bij een dealer inruilen, verkopen op de veiling of je kan kiezen voor een snelle verkoop en een eerlijke prijs bij wijkopenautos.nl Tilburg.

Maak eenvoudig via onze online taxatietool een afspraak voor een gratis en vrijblijvende taxatie op locatie. Deze taxatie wordt gedaan door een RDW-erkende taxateur, die in een half uur met een checklist jouw auto langsloopt. Hierna krijg je de taxatiewaarde en tevens het bod dat wij doen op jouw auto. Je kan nu zelf beslissen of jij direct jouw auto wilt verkopen aan ons of dat je het zelf probeert. Verkoop jij jouw auto aan wijkopenautos.nl Tilburg? Dan regelen wij de afmelding en de vrijwaring gratis.

Waar vind je wijkopenautos.nl Tilburg

De vestiging van wijkopenautos.nl in Tilburg is te vinden in Industrieterrein Vossenveld. Industrieterrein Vossenveld is een bedrijventerrein vol grote internationale spelers en je vindt hier ook wijkopenautos.nl in de buurt van de KARWEI en de Praxis.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Tilburg te bereiken vanaf Tilburg Centraal Station

In Tilburg zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Tilburg Centraal Station naar onze vestiging.

Tilburg Industrieterrein Vossenberg

  • Reistijd auto: 15 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 35 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Plezierige en keurige verkoop van onze auto.
Dorothea V. | Roermond | Toyota RAV 4, 2004 18.01.2018
vriendelijk en snelle afwikkeling en redelijk bod.
Romano K. | Amsterdam | Ford Focus, 2006 14.09.2017