Auto verkopen binnen 24 uur

Vul alsjeblieft jouw kenteken in, zodat wij jouw auto kunnen herkennen

Vul jouw kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Verkoop je auto in 3 eenvoudige stappen

wijkopenautos

Krijg je gegarandeerde prijs

Voer je autodetails in

wijkopenautos

Krijg je autogegevens bevestigd

Boek een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt

wijkopenautos

Ontvang je geld

Wij kopen je auto binnen een uur

Waarom verkoop je je auto met wijkopenautos.nl?

Geen verassingen

Wij bieden je een gegarandeerde verkoopprijs direct online gebaseerd op de door jou ingevoerde gegevens. Alleen als wij verschillen zien zal de prijs worden aangepast.

Geen stress

Geen tijdrovende reizen van autodealer naar autodealer en geen vervelende telefoontjes of prijsonderhandelingen.

Verkoop je auto als je er klaar voor bent

Kies gewoon een afspraak die het beste bij jouw agenda past. Je kunt altijd een afspraak maken. We houden je prijs 4 dagen vast.

Geen papierwerk

Als je ervoor kiest om je auto te verkopen, zorgen wij voor alles, zelfs voor de uitschrijving van je auto.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan even naar onze veelgestelde vragen

Hoe berekenen jullie mijn prijs?

Wij gebruiken de informatie die je online invoert om jouw voertuig te identificeren, inclusief eventuele opties en extra's. Met onze jarenlange ervaring en toegang tot gegevens van meer dan 3 miljoen ingekochte voertuigen, kunnen wij in de kortst mogelijke tijd de huidige marktwaarde van jouw auto berekenen. We houden hierbij ook rekening met beschadigingen en gebruikssporen. We analyseren niet alleen jouw autogegevens, maar ook de Europese automarkt. Dit zorgt ervoor dat wij jou altijd een scherpe prijs geven die in overeenstemming is met de markt.

Hoe lang duurt het voor ik mijn aanbod ontvang?

Nadat je de online vragenlijst hebt ingevuld, beginnen wij onmiddelijk met het bepalen van jouw gegarandeerde prijs. De meeste van onze gebruikers ontvangen deze in minder dan een uur. In sommige, uitzonderlijke gevallen kan het echter een paar dagen duren.

Verkoop ik mijn auto direct aan jullie?

Ja, je verkoopt altijd direct aan ons. Al onze vestigingen waar je jouw auto kunt verkopen zijn 100% eigendom van ons. Hierdoor kunnen wij in het hele land een gestandaardiseerde dienstverlening garanderen

Kost jullie service geld?

Nee, onze diensten zijn volledig gratis. Wij zorgen zelfs voor de uitschrijving van jouw auto zonder kosten!

Moet ik mijn auto verkopen wanneer ik aan het proces begin

Nee, je kan op elk moment beslissen of je jouw auto wilt verkopen of niet. Op geen enkel moment in het proces heb je een verplichting, jij hebt altijd de leiding!

Wat gebeurt er tijdens de afspraak bij de vestiging?

Elke verkoop in onze vestiging volgt een gestandaardiseerd proces: ter plaatste controleren we alle online ingevoerde gegevens, de papieren, voertuighistorie en maken we een korte proefrit. Wanneer er afwijkingen worden gevonden tussen de online ingevulde gegevens en de controle, maken we een correctie. Uiteraard wordt dit alles in een absoluut transparante en begrijpelijke vorm aan jou gepresenteerd. Daarna wordt de gegarandeerde prijs definitief gemaakt. Als je besluit te verkopen, teken je het contract en dat is het! Je laat je auto bij ons achter en wij regelen de rest.

Hoe betalen jullie mij?

Na de verkoop, storten wij het geld direct op jouw bankrekening.

Waarom hebben jullie mijn e-mailadres nodig?

We hebben jouw e-mailadres nodig om de prijs te sturen. Daarnaast geven we je meer informatie en tips over de verkoop van jouw auto en of er een hoger bod beschikbaar is. Maak je geen zorgen, wij zullen je persoonlijke gegevens nooit delen met derden.

Verkoop jouw auto zonder stress en krijg een gegarandeerde prijs

Snel, veilig en betrouwbaar