Zo werkt het: Een afspraak maken bij wijkopenautos.nl

Auto laten taxeren of verkopen? Maak na de online taxatietool ingevuld te hebben of direct een afspraak bij wijkopenautos.nl. Jij wil jouw auto verkopen. Hij is aan vervanging toe of je hebt hem niet meer nodig. Welke reden er dan ook schuilt achter de verkoop van jouw auto, je wil altijd de beste prijs krijgen. Met de steeds sneller veranderende en groeiende automarkt is het moeilijk om een goede prijs voor jouw auto te bepalen. Er komen steeds sneller nieuwe modellen op de markt en het lijkt of er dagelijks nieuwe technologische innovaties bij komen. Bij wijkopenautos.nl kom jij achter de juiste prijs.

Snel een taxatie: Afspraak bij wijkopenautos.nl

Een manier om achter een goede verkoopprijs te komen is door online te vergelijken. Kijk naar hetzelfde model dat wordt aangeboden online. Maar werkt dat altijd? Soms ligt de kilometerstand van jouw auto en het online aangeboden model ver uit elkaar of hebben ze een verschillend bouwjaar. De ene auto heeft ook meer schade dan de andere en dus wordt het lastig om zo achter een degelijke verkoopprijs te komen. Dat is de eerste stap bij de verkoop van jouw auto die zorgt voor vragen.

Laat staan de verkoop zelf. Het is een proces waar veel tijd in zit. Mensen komen kijken, willen een testrit maken en stellen vragen. Want zeg nou zelf; een auto is niet iets wat je dagelijks aanschaft. Het moet dus wel goed zijn.

Het is een stressvol en tijdrovend proces, waarin je niet duidelijk weet wanneer je jouw auto hebt verkocht en dus ook niet weet wanneer je weer geld hebt voor een nieuwe auto. Of geld voor iets anders belangrijks natuurlijk.

Maak online een afspraak of bel ons op 085 - 888 77 99. Wij zijn te bereiken maandag t/m vrijdag: 08:00 - 19:00 uur. En op zaterdag 08:00 - 17:00 uur. Zondag: 10:30 - 17:30.

Maak simpel en snel een afspraak bij onze vestiging

tijd auto verkopen

Een handige en makkelijke manier om in ieder geval achter de taxatiewaarde van jouw auto te komen is door de handige online taxatietool in te vullen met jouw kenteken of de gegevens van je auto. Na dit ingevuld te hebben krijg je een mail met daarin een indicatie van de taxatiewaarde.

Deze waarde is wat jouw auto in perfecte staat vandaag de dag waard zou zijn. Natuurlijk is er geen rekening gehouden met eventuele gebruikssporen, schade of extra accessoires. Dit kan de waarde beïnvloeden.

Om achter de exacte taxatiewaarde te komen maak je een afspraak bij wijkopenautos.nl. Dat gaat heel simpel en met de volgende stappen:

  1. Vul je autogegevens in in de online taxatietool
  2. Na de invoering van je autogegevens zie je direct een geheel vrijblijvende taxatie van je auto
  3. Vul in het volgende scherm al uw gegevens in bij ‘Maak nu een afspraak’ of maak telefonisch (085 - 888 77 99) een afspraak voor een taxatie in de dichtstbijzijnde vestiging
  4. Laat je auto in een van onze vestigingen gratis, snel en professioneel taxeren

Of maak direct een afspraak via de kenteken check door gelijk op 'afspraak maken' te klikken.

Het wijzigen van een afspraak

Een afspraak gemaakt voor de taxatie van jouw wagen? Leuk! Maar helaas, er komt iets tussen. Minder leuk! Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en dat is helemaal geen probleem! Bel even naar de vestiging (085 - 888 77 99) en wijzig of verzet je afspraak eenvoudig!

Wijkopenautos.nl afspraak gemist? Dat is natuurlijk heel vervelend, kan gebeuren. Nog steeds zien we je graag langskomen, dus maak gewoon een nieuwe afspraak!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet