Zo werkt het: Het definitieve bod van wijkopenautos.nl

Je auto verkopen, inruilen of je bent geïnteresseerd in het weten van de waarde van jouw wagen. Dat kan en dat mag! En dan ben je bij wijkopenautos.nl aan het goede adres. Kom langs in een van de vestigingen waar een van onze taxateurs je auto uitgebreid taxeert. Hierna doet onze taxateur jou een passend bod voor je auto. Bij wijkopenautos.nl krijg je gegarandeerd een bod op je auto, wij kopen namelijk elke auto in. Ongeacht leeftijd, merk of type. Zelfs op schade auto's en op kapotte wagens krijg je van ons een bod!

1. Online waarde taxatie

Benieuwd naar de waarde van jouw auto of wil je hem verkopen aan wijkopenautos.nl. Dan doe je er goed aan om een afspraak te maken in een van de vestigingen. Voordat je dit doet kun je online de waarde van jouw wagen berekenen.

Let erop, dat dit niet het definitieve bod is. De taxatiewaarde die je online krijgt voor jouw auto is berekend op statistische data van gelijke modellen. In deze berekening zijn ook geen eventuele gebruikssporen, schade of extra accessoires meegerekend. Het gaat dus om een grove indicatie. Het is belangrijk dat jij na de online taxatietool ingevuld te hebben ook even langs de vestiging komt. Het is belangrijk voor onze taxateurs om jouw auto in het echt te zien en een testrit te maken om de echte waarde van jouw auto te berekenen.

LET OP! De online taxatie is goed voor een indicatie van de waarde van jouw auto. Dit is GEEN definitief bod. Daarvoor kom je langs bij een van onze vestigingen.

2. Het definitieve bod van wijkopenautos.nl

Na de online taxatie tool te hebben ingevuld, heb je nu een indicatie van wat jouw auto in een nagenoeg perfecte staat op deze leeftijd waard is. Maar is deze informatie genoeg? Met een specifiek bedrag kun jij veel meer. Je kan zonder moeite ook achter de precieze waarde komen. Maak snel een afspraak bij onze vestiging om jouw auto uitgebreid te laten taxeren.

En met uitgebreid, dan bedoel ik, een snelle en professionele taxateur loopt jouw auto in een half uur na met een uitgebreide controle en een korte testrit.

Na een half uur ben jij dus klaar. Én heb jij de precieze taxatie van jouw auto. Het bedrag dat jouw auto waard is, is tevens het definitieve bod dat wij doen. Dit is het bod waarvoor wij jouw auto willen overkopen. Dit definitieve bedrag blijft 5 dagen geldig mits jouw auto in dezelfde staat blijft natuurlijk. Dus je hebt 5 dagen om erover na te denken. Ben je te laat? Dat is geen probleem. Je kan altijd weer een afspraak maken in een van onze vestigingen. De taxatie duurt toch maar een half uur!

LET OP! Wacht je langer dan 5 dagen met de verkoop van jouw auto? De taxatie moet dan vaak opnieuw. Door veranderingen in de marktwaarde en andere veranderingen kan het mogelijk zijn dat het nieuwe bod anders is dan het vorige.

3. Voorbereiden op jouw taxatie

Bij de taxatie is het belangrijk dat je auto schoon is. Dit bevorderd de taxatie en de auto komt beter voor de dag. Vlekken op de achterbank gaan er natuurlijk voor zorgen dat jouw auto minder waard is. Met de volgende tips zorg jij dat jouw auto er heerlijk fris bij staat:

  • Rij je auto door de wasstraat of geef hem zelf een poetsbeurt
  • Ruim je auto op en maak het interieur schoon
  • Vul de vloeistoffen bij
  • Zorg dat jouw auto fris ruikt
  • Test lampjes en lichten, en vervang deze als ze het niet doen

Met deze tips is jouw auto schoon en klaar voor de taxatie. Met een schone auto haal jij het beste uit de taxatie!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet