Een gegarandeerde prijs van wijkopenautos.nl

Wil jij je auto verkopen? Dan ben je bij wijkopenautos.nl aan het goede adres. Wij geven je een gegarandeerde prijs op je auto. Ongeacht leeftijd, merk of type. Zelfs op schade auto's en op kapotte wagens krijg je van ons een prijs. En dat volledig online.

1. Online waardebepaling

De gegarandeerde prijs vraag je kosteloos aan. Dit doe je aan de hand van de online waardebepaling. Voer je kenteken in via de kentekentool, en volg de stappen. Naast je autogegevens vragen we je aanvullende informatie op te geven over de staat van de auto. Voeg tenslotte enkele foto's toe en ontvang jouw gegarandeerde verkoopprijs per e-mail. Deze prijs is 4 dagen geldig.

2. Inleverafspraak boeken

Je kunt je auto direct verkopen voor deze prijs. Boek dan een inleverafspraak bij een van onze vestigingen. Met meer dan 20 vestigingen zijn we altijd dichtbij. De afspraak boek je via de e-mail met de gegarandeerde prijs.

Tijdens de inleverafspraak worden je gegevens gecheckt en wordt vervolgens de prijs bevestigd. Hierna wordt een verkoopcontract opgemaakt en kun je de verkoop bevestigen. De prijs wordt overgemaakt naar je bankrekening.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet