Zo werkt het: De kosten van wijkopenautos.nl

wijkopenautos.nl helpt je graag op weg en wij geven graag advies over de waarde van jouw auto. Dat doen wij snel en eenvoudig, en natuurlijk geheel vrijblijvend. Online kun je heel eenvoudig een kostenloze taxatie doen met onze daarvoor bestemde tool. Na deze taxatie, die een indicatie geeft van wat jouw auto waard is zonder eventuele schade of extra accessoires mee te nemen, kun je een exacte waarde taxatie doen van jouw auto in een van onze vestigingen.

1. Gratis online taxatie

Prijs auto

Een taxatie kost vaak geld, een professionele taxatie kan wel oplopen tot €100,-. Maar bij de verkoop van een auto wil je geld verdienen en zo min mogelijk kosten maken. wijkopenautos.nl helpt je hierbij. Met een volledig gratis taxatie service waar jij gebruik van kunt maken als je de waarde van jouw auto nodig hebt. Voor verkoop bijvoorbeeld!

De eerste taxatie die wij aanbieden is online. Je kan deze gratis invullen. Vul de gegevens van jouw auto in of vul eenvoudig je kenteken in. Uit deze gratis online taxatietool komt een schatting van de waarde van jouw auto. Deze schatting is niet definitief. Bij deze berekening wordt niet meegenomen hoe de auto er echt uit ziet. Zo wordt er geen rekening gehouden met krasjes of extra accessoires. Alleen alle statistische data van soortgelijke auto's worden hier vergeleken zoals onder andere het merk, bouwjaar, kilometerstand en de verwachtingen in de markt.

2. Gratis definitieve taxatiewaarde in de vestiging

Na een schatting van de waarde van jouw auto maak je eenvoudig en snel online of telefonisch een afspraak bij een van onze vestigingen wanneer het jou uitkomt. Binnen een half uur kijkt een van onze taxatie medewerkers jouw auto volledig na!

De afspraak die je maakt voor het taxeren is 100% gratis en je zit nergens aan vast. De taxatiewaarde van jouw auto die wij geven is tevens het bod dat wij doen, dit bod is 5 dagen geldig. Niet wij maar jij maakt de keuze. Mocht jij jouw auto niet willen verkopen of nog verder willen kijken? Geen probleem, ook dan worden er geen kosten in rekening gebracht. wijkopenautos.nl biedt deze service volledig gratis aan.

LET OP! Ons definitieve bod is na 5 dagen niet meer geldig. Vanwege veranderingen in de markt kan het zijn dat de waarde verandert, daarom zijn wij genoodzaakt een nieuwe gratis taxatie uit te voeren en jou een nieuw bod te doen.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet