Zo werkt het: De uitbetaling bij wijkopenautos.nl

Snel je auto verkopen, voor een eerlijke prijs. Dat is iets dat veel mensen hemels in de oren klinkt. Het is nu eenmaal een tijdrovend proces. Het kan bij wijkopenautos.nl. Zeker als je al je ogen op een nieuwe auto hebt, of op reis gaat en je auto voor deze tijd graag verkocht hebt. Bij wijkopenautos.nl kun je er zeker van zijn dat jouw auto binnen 24 uur verkocht is én maken wij het geld direct over. Langskomen bij wijkopenautos.nl, een definitieve waardetaxatie van jouw auto ontvangen én denken: JA, ik wil mijn auto hier verkopen. Dat horen we graag bij wijkopenautos.nl.

1. Uw auto verkocht? Wat nu?

Auto verkopen

Jij bent langsgekomen voor een uitgebreide taxatie bij ons in de vestiging. Binnen een half uur keek onze gecertificeerde taxateur uw auto na en deed een testrit. De taxatiewaarde en tevens het bod dat hieruit is gekomen dat was helemaal wat je had verwacht. Dat is mooi. Dan kan je hem direct verkopen!

Directe overboeking naar jouw bankrekening

wijkopenautos.nl heeft maar liefst 27 vestigingen verspreid in Nederland. Dat betekent dat er altijd eentje bij jou in de buurt zit. Dat scheelt weer een hoop reistijd. Nadat jouw auto uitgebreid is getaxeerd en de deal rond is, worden alle papieren getekend en is jouw auto van ons! Het geld, dat maken wij direct over naar jouw bankrekening. Dat betekent dat het geld na 2 dagen op je rekening staat. Het geld is dus snel weer bruikbaar voor de koop van een nieuwe auto of iets anders!

Verder hoef jij je nergens druk om te maken. Alle administratieve afhandelingen zoals de vrijwaring en afmelding van het voertuig nemen wij van je over. Je hoeft alleen te wachten tot het geld op jouw rekening verschijnt na ongeveer 2 dagen. Jij focust je direct weer op de andere belangrijke dingen in het leven.

Betaling via bank transfer

In onze vestigingen werken wij alleen met bank transfers en geen contant geld. Wij kiezen hiervoor vanwege de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Daarnaast is het ook een gemakkelijke manier. Jij hoeft niet met contant geld over straat en na 2 dagen heb jij het al.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet