Zo verkoop je je auto vandaag de dag

Er is een nieuwe manier om je auto te verkopen, ontdek deze vandaag nog en kijk of het bij jou past.

09.10.2018

Klant verkoopt auto
Gratis online taxatie

1. Hoe men vroeger de auto verkocht vs nu

Prijsonderhandelingen zijn voor veel mensen een doorn in het oog, zowel met inruilen als in de particuliere verkoop. En dan is er nog de tijd die het kost, om bij dealers langs te gaan of voor proefritten met potentiële kopers.

Gelukkig hebben ze bij wijkopenautos.nl een makkelijkere manier gevonden. Een auto verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Klant
Ik had geen zin in advertenties of ongemakkelijke onderhandelingen. Gelukkig heeft wijkopenautos.nl alles snel overgenomen. Heb mijn auto met vertrouwen verkocht, volgende keer weer!

- Astrid B., één van de 1.000.000 gelukkige autoverkopers in Europa!

Zo dacht men vroeger een auto te verkopen

  • Advertenties: Op auto verkoop sites concurreer je met andere particuliere autoverkopers en dealers die vaak met meer advertenties hoger in de zoekresultaten staan. Daarnaast is het hele proces tijdrovend, met bezichtigingen en prijsonderhandelingen. En er is natuurlijk de fraudegevoeligheid.
  • Auto inruilen: Een dealer vinden die jou de juiste prijs voor je auto geeft én zelf een goede heeft staan is uiteraard niet onmogelijk, maar ook niet even makkelijk. De dealer koopt jouw auto voornamelijk zodat jij zijn auto kan kopen. De beste deal is het dus lang niet altijd.

De nieuwe manier van auto verkopen

Al meer dan 1.000.000 mensen hebben hun auto eenvoudig verkocht via wijkopenautos.nl. Iedere auto, ongeacht leeftijd, kilometerstand of staat worden gekocht. Vrijblijvend, kosteloos en RDW erkend. Vraag daarom gratis een dagwaarde berekening aan.

Klant
Dit is echt de gemakkelijkste manier van autoverkoop. Ik heb mijn auto gewoon verkocht zonder advertenties en gedoe.

- Özler E., Autoverkoper

2. 3 redenen waarom mensen voor wijkopenautos.nl kiezen


1: Effectief auto verkopen

De taxatie duurt minder dan een uur, waarbij de auto volledig en professioneel wordt getaxeerd. Het bod op je auto is vervolgens vrijblijvend en geheel gratis. Ook als je niet wilt verkopen!

Klant
Ik liet de auto taxeren in ongeveer een half uur en het was klaar. Opgelost. Verkocht. En tijdens wachten kreeg ik ook koffie aangeboden!

- Marc H., Autoverkoper

2: Gratis en snel

Eenvoudig een afspraak maken voor een professionele taxatie. In de vestiging word je ontvangen door een expert die de auto grondig inspecteert. Zonder extra kosten of kleine letters kun jij je auto verkopen. Ga je akkoord met het bod uit de taxatie? Dan krijg je de RDW vrijwaring direct mee naar huis!

Klant
De verkoop ging vlekkeloos en transparant. Het ging allemaal sneller en soepeler dan ik dacht.

- Florian K., Autoverkoper

3: Beste prijs, direct overgemaakt

Vergeleken met andere dealers of andere auto opkopers, wijkopenautos.nl geeft de hoogste prijs voor gebruikte auto’s. Daarnaast hebben we geen verborgen kosten. De prijs bij de taxatie is het bedrag dat direct naar je bankrekening wordt overgemaakt.

Klant
Ik heb gewoon de auto laten taxeren, kreeg een prima bod en hij werd meteen bij de RDW afgemeld. Makkelijker kan bijna niet.

- Rolf D., Autoverkoper