Wat als onze favoriete Star Wars karakters auto’s zouden zijn?

Het langverwachte deel VII van de Star Wars Saga The Force Awakens trekt voordat de film uit is al ruim de aandacht.

14.12.2015

Star Wars
Gratis online taxatie

16 december komt steeds dichterbij en daarom barsten de grootste fans van de inspiratie om te creaties te maken die gerelateerd zijn aan de film. En sommige fans hebben bijzonder verrassende ideeën! Hier is een selectie van 3D ‘speed painting’ videos van auto’s , elke representeert een Star Wars held of schurk. ‘Which side of the force are you on?’, als je moet kiezen tussen Luke Skywalkers Mazda MX-5 en Darth Vaders BMW Z4.

1. Darth Vader


Bron: wijkopenautos.nl

Darth Vader

Bron: Steve Troughton, via Flickr

De auto van Darth Vader, een BMW Z4 is zonder twijfel de meest verbluffende auto van allemaal. Iedereen die in deze auto rijdt, wordt heer en meester over de weg. Je bekeren tot de Dark Side heeft zo zijn voordelen, helemaal als het gaat om de blits maken met je auto!

2. Luke Skywalker


Bron: wijkopenautos.nl

Luke Skywalker

Bron: RManoel Lemos, via Flickr

Weergegeven op een prachtige verlaten achtergrond, doet Luke Skywalkers Mazda MX-5 ons meteen denken aan de legendarische vechtscenes op de planeet Tatooine. Wie wil nou niet op zoek naar het avontuur in deze geweldige auto en hem als een echte Jedi besturen?

3. Stormtroopers


Bron: wijkopenautos.nl

Stormtrooper

Bron: karen_od, via Flickr

Onder bevel van Darth Vader en de Emperor vechten deze gekloonde strijders van het Galactic Empire ongenadig hard tegen de helden van de saga. Deze Alfa Romeo past perfect bij hun emblematische outfits. Een ideale auto die je van het maximale aantal pk op de weg voorziet.

4. Jar Jar Binks


Bron: wijkopenautos.nl

Jar Jar Binks

Bron: Istolethetv, via Flickr

Heb je ooit een auto z’n tong zien uitsteken? Jar Jar Binks Nissan Juke heeft eigenschappen die niemand koud laten. Dit rare wezen met zijn extreem klunzige gedrag wordt heel goed verbeeld door deze grappige auto. Als je in deze auto zou rijden, zou je de lachers op je hand hebben!

5. Boba Fett


Bron: wijkopenautos.nl

Boba Fett

Bron: pinguino k, via Flickr

Het is makkelijk om je in te beelden dat deze gevaarlijke premiejager zijn slachtoffers opspoort in deze indrukwekkende SUV. Stel je voor dat je zelf in deze SUV rond zou scheuren. Angstaanjagend. Voor je tegenliggers, welteverstaan!