De perfecte match: liefde en je auto

Wie had er ooit gedacht dat onze auto’s zoveel invloed op ons liefdesleven kunnen hebben? Wij onthullen de onbekende geheimen van de liefde!

02.02.2017

Valentijnsdag

Liefde en auto’s zijn soms een ingewikkelde combinatie, dus onze redacteuren hebben wat leuke wetenswaardigheden verzameld. Hiermee willen we laten zien hoe sterk je liefdesleven gekoppeld is aan je auto.

1. De mobiele herinneringen aan de liefde

Wat herinner jij je het beste als je aan je eerste auto denkt? Aan je eerste grote liefde waarmee je een hoop lol hebt beleefd in je verroeste, ratelende auto? De eerste kus met je vrouw op de terugweg na jullie eerste date? Die roadtrip door het hele land omdat je zo graag naar het concert van je favoriete band wilde? Maak nu een proefrit door onze romantische infographic en ervaar zelf welke herinneringen aan de liefde jij deelt met andere autobezitters.

Achter elke auto zit een verhaal, “love is in the car!”

2. Over ons

Je auto snel verkopen, dat doe je aan wijkopenautos.nl. Het maakt voor ons niet uit of het om een bijna nieuwe auto gaat of een oude auto die niet meer naar behoren functioneert. Daarom verzorgen wij ook in de occasion-aankoop. Bereken nu met onze taxatietool de dagwaarde van je auto via kenteken. Dan weet je wat je auto ongeveer waard is. Om precies te weten wat je nog voor je auto kan krijgen maak je meteen een afspraak voor een taxatie die binnen 24 uur kan plaatsvinden. Als expert in de voertuig inkoop kunnen wij in een van onze vestigingen in een half uur bepalen wat je auto waard is. Een aanvullende proefrit neemt daarna alle twijfel weg. Daarna doen wij een bod en kun jij je auto meteen aan ons verkopen. Als het bod je bevalt en je stemt toe, zetten wij het auto aankoop proces in gang. Wij zorgen dat de auto voor je wordt afgemeld en regelen ook de vrijwaring. De betaling maken we over en die staat na twee werkdagen netjes op je bankrekening. Zo snel gaat het dus. Daarom is op het moment dat jij je afvraagt ‘hoe verkoop ik mijn auto het snelst?’, wijkopenautos.nl het antwoord.

Onze diensten