De perfecte match: liefde en je auto

Of je nou single door het leven rijdt of samen met je partner. Jaarlijks moeten we eraan geloven: Valentijnsdag. Wat doe jij voor je schatje op Valentijnsdag? Wist je dat auto’s veel invloed hebben op ons liefdesleven? Wij onthullen de onbekende geheimen van de liefde!

11.02.2021

Valentijnsdag tips autoliefhebber
Gratis online taxatie

Liefde en auto’s zijn soms een ingewikkelde combinatie, dus onze redacteuren hebben wat leuke wetenswaardigheden verzameld. Hiermee willen we laten zien hoe sterk je liefdesleven gekoppeld is aan je auto.

Ook helpen we je op weg als je nog op zoek bent naar een leuk valentijnscadeau voor hem of voor haar.

1. De mobiele herinneringen aan de liefde

Wat herinner jij je het beste als je aan je eerste auto denkt? Aan je eerste grote liefde waarmee je een hoop lol hebt beleefd in je verroeste, ratelende auto? De eerste kus met je vrouw op de terugweg na jullie eerste date? Die roadtrip door het hele land omdat je zo graag naar het concert van je favoriete band wilde?

Maak nu een proefrit door onze romantische infographic en ervaar zelf welke herinneringen aan de liefde jij deelt met andere autobezitters.

Achter elke auto zit een verhaal, “love is in the car!”

Mobiele herinneringen Valentijnsdag infographic

2. Valentijnscadeau voor hem of haar

Is jouw vriend of vriendin een echte autoliefhebber? Dan hebben wij wat goede Valentijnsdag tips die helemaal in het teken staan van auto’s. De volgende dingen zijn ideaal als Valentijnsdag cadeau of leuk dagje uit voor de echte auto fan.

  • Geef een stoere slipcursus cadeau of een ritje in een droomauto.
  • Stippel een gave tour uit en ga een weekendje roadtrippen.
  • Ooit eens off-road gegaan? Geloof ons dat een dagje off-road scheuren een geweldige ervaring is voor een autoliefhebber.
  • Reist jouw schatje vaak in de auto? Dan is een auto accessoire altijd een leuk valentijnscadeau. Zo heb je speciale kleine koffiezetters voor in de auto of misschien is een handsfree setje wel een leuk idee.
Valentijnscadeau  infographic

3. Over ons

Doet je grote liefde het niet meer of is deze aan vervanging toe? En wil je ervan af? En nee, dan hebben we het niet over je vriend of vriendin maar over je auto! Je auto snel verkopen, dat doe je aan wijkopenautos.nl. Het maakt voor ons niet uit of het om een bijna nieuwe auto gaat of een oude auto die niet meer naar behoren functioneert.

Bereken nu met onze online waardebepaling de waarde van je auto. Als expert in de voertuig inkoop kunnen wij de uiteindelijke waarde van je auto heel goed online bepalen. Wel zo veilig in deze tijden! Vul je kenteken in via onze online tool, voorzie ons van de belangrijkste autogegevens en enkele autodetails, en voeg een paar duidelijke foto's toe. Op basis hiervan kunnen wij je vrijblijvend een definitieve verkoopprijs voor jouw auto aanbieden en gun jij je oude liefde een mooi tweede leven!

Ga je akkoord met de definitieve verkoopprijs? Dan hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken bij onze dichtstbijzijnde vestiging. Daar regelen wij de administratieve afhandeling en betalen we direct zodat jij het geld binnen twee werkdagen op je rekening hebt staan. En dat geld kun je weer uitgeven aan een nieuwe liefde... wijkopenautos.nl maakt auto verkopen écht makkelijk, ook op Valentijnsdag!

Valentijnsdag cadeau infographic