Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto inkoop Amsterdam - snel en makkelijk

Is het tijd om een nieuwe auto aan te schaffen? Dan wil je de oude auto natuurlijk zo snel mogelijk verkopen. Dit is niet altijd even makkelijk en daarom is het belangrijk dat je de juiste auto inkoop partner zoekt in Amsterdam. Wanneer je kiest voor een gewone autohandelaar moet je erg veel zelf regelen. Maar wanneer je kiest voor een professioneel auto-inkoop bedrijf, kun je goed bij Wijkopenautos.nl terecht. Via de website bereken je de voorlopige autowaarde, waarna je een afspraak kunt maken bij de vestiging in Amsterdam-Zuid voor een gratis taxatie van je auto. Wanneer je wil, kun je direct tijdens deze afspraak je auto verkopen. Wijkopenautos.nl neemt alle administratie over en regelt direct het vrijwaringsbewijs. Zo heb je aan Wijkopenautos.nl een betrouwbare auto inkoop partner in Amsterdam!

Onder onze service in Amsterdam valt:

 • auto beoordeling
 • kosteloze afmelding
 • regelen bekostiging auto
 • auto inkoop zonder APK
 • omwisseling

Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
03-11-2016 door Lisanne K. uit Zwolle

De taxatie was absoluut in orde en ze hebben mij een eerlijke prijs gegeven. Als autobezitter en gebruiker heb je het gevoel dat je in goede handen bent bij Wijkopenautos.nl

07-11-2016 door Christiaan van V. uit Utrecht.

Ik vond de service zeer vakkundig en ook het systeem om afspraken te maken werkte heel goed. Ga zo door!

Jarenlange ervaring met auto inkoop in Amsterdam.

Wanneer je je auto wil verkopen in Amsterdam, moet je de juiste verkooppartner weten te vinden. Een bedrijf of persoon waar je prettig zaken mee kunt doen en die betrouwbaar te werk gaat. Je hebt in zo'n geval meerdere opties. Je kunt zelf je auto verkopen, via een advertentieplatform of een website. Je kunt ook de makkelijke weg kiezen door de eerste de beste autohandelaar op te bellen en je auto aan te bieden. In deze beide gevallen ben je dan nog steeds zelf alles aan het regelen en kun je vaak in ingewikkelde onderhandelingen terecht komen. Niet voor iedereen even prettig.

Je andere opties zijn dan de professionals. Zowel bij een auto inkoop bedrijf als bij een autodealer kun je goed je auto verkopen. Echter staan autodealers er om bekend dat ze vaak alleen redelijk nieuwe auto's aankopen en dan meestal ook nog enkel van hun eigen merk. Dan zit je voor auto aankoop in Amsterdam het beste bij Wijkopenautos.nl. Wij zijn een ervaren en RDW gecertificeerd auto inkoop bedrijf in Amsterdam en onze medewerkers hebben jaren ervaring in de auto-industrie.

Voer je kenteken en bijbehorende gegevens in via de website en ontvang een eerste waardebepaling van je auto. Wanneer deze schatting je bevalt, kun je aansluitend een afspraak maken voor een gratis auto taxatie met de vestiging in Amsterdam-Zuid. Tijdens deze afspraak kunnen onze experts de precieze staat van de auto bekijken en bepalen wat deze nog waard is. Wanneer je wil, kan deze ook direct door ons worden aangekocht. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je ervan verzekeren dat dit soepel en snel verloopt, waardoor je je auto hebt verkocht voor je 't weet.

Waarom kiezen voor een auto inkoop Amsterdam?

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt bij Wijkopenautos.nl in Amsterdam-Zuid, kom je op de afgesproken dag en tijd naar de garage. De taxatie duurt ongeveer een halfuur, terwijl je wacht. Onze taxateur bespreekt elk detail van de auto met je en beantwoord ook eventuele vragen. Over het algemeen let de taxateur op de staat van de auto, de mate van slijtage aan de binnen- en buitenkant, eventuele roest en andere beschadigingen. Verder wordt er natuurlijk een proefrit gemaakt met de auto, om de taxatie compleet te maken en zo goed af te sluiten.

Daarna bespreekt onze taxateur de exacte waarde van je auto met jou als klant. Hierbij zal worden uitgelegd hoe de taxateur tot de waarde is gekomen en waarom. Vraag gerust alle dingen die je te binnen schieten! Daarna heb je de keuze of je het bij de taxatie wil houden of dat je benieuwd bent naar het bod dat de taxateur uit kan brengen voor je auto. Dit bod is niet onderhandelbaar maar reflecteert wel de juiste waarde van de auto. Wanneer je met het bod akkoord gaat, is je auto verkocht! Wijkopenautos.nl regelt vervolgens de administratie voor je. Zo regelen we direct het vrijwaringsbewijs en krijg je het verkoopcontract mee. De verkoopsom staat binnen uiterlijk twee werkdagen op je rekening. We hechten veel waarde aan zorg voor onze klanten en een eerlijk en transparant proces, waardoor we niet in cash uitbetalen. Belangrijk voor ons is dat we op een goede en prettige manier je auto kunnen aankopen en zo onze kwaliteit als auto inkoop bedrijf in Amsterdam kunnen waarborgen.

Bij Wijkopenautos.nl verkoop je gegarandeerd je auto aan een prettig en ervaren bedrijf, waar je als klant gewaardeerd wordt en serieus met je auto wordt omgegaan. Vraag nu een eerste prijsbepaling op door gebruik te maken van onze taxatietool en maak een afspraak bij onze auto inkoop vestiging in Amsterdam-Zuid.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: