Auto inkoop Amsterdam - snel en gemakkelijk!

Tijd om een nieuwe wagen aan te schaffen en je oude wagen te verkopen. Dit is niet makkelijk, tenzij je de juiste auto inkoop partner in Amsterdam vindt.

wijkopenautos.nl koopt binnen 24 uur elke auto in. Het enige wat jij hoeft te doen in onze kenteken check in te vullen en online een afspraak maken bij onze vestiging in Amsterdam.

Onze taxateurs inspecteren daar jouw wagen en maken een proefrit. Op basis van de inspectie doen zij een geheel vrijblijvend bod. Accepteer je ons bod dan is je auto direct verkocht! Wij verzorgen de gehele afhandeling gratis. Kom naar onze auto inkoop Amsterdam!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Jarenlange ervaring met auto inkoop in Amsterdam.

auto inkoop

Wanneer je je auto wil verkopen in Amsterdam, moet je de juiste verkooppartner weten te vinden. Een bedrijf of persoon waar je prettig zaken mee kunt doen en die betrouwbaar te werk gaat. Je hebt in zo'n geval meerdere opties. Je kunt zelf je auto verkopen, via een advertentieplatform of een website. Je kunt ook de makkelijke weg kiezen door de eerste de beste autohandelaar op te bellen en je auto aan te bieden. In deze beide gevallen ben je dan nog steeds zelf alles aan het regelen en kun je vaak in ingewikkelde onderhandelingen terecht komen. Niet voor iedereen even prettig.

Je andere opties zijn dan de professionals. Zowel bij een auto inkoop bedrijf als bij een autodealer kun je goed je auto verkopen. Echter staan autodealers er om bekend dat ze vaak alleen redelijk nieuwe auto's aankopen en dan meestal ook nog enkel van hun eigen merk. Dan zit je voor auto aankoop in Amsterdam het beste bij wijkopenautos.nl. Wij zijn een ervaren en RDW gecertificeerd auto inkoop bedrijf in Amsterdam en onze medewerkers hebben jaren ervaring in de auto-industrie.

Voer je kenteken en bijbehorende gegevens in via de website en ontvang een eerste waardebepaling van je auto. Wanneer deze schatting je bevalt, kun je aansluitend een afspraak maken voor een gratis auto taxatie met de vestiging in Amsterdam-Zuid. Tijdens deze afspraak kunnen onze experts de precieze staat van de auto bekijken en bepalen wat deze nog waard is. Wanneer je wil, kan deze ook direct door ons worden aangekocht. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je ervan verzekeren dat dit soepel en snel verloopt, waardoor je je auto hebt verkocht voor je 't weet.

2. Waarom kiezen voor een auto inkoop Amsterdam?

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt bij wijkopenautos.nl in Amsterdam-Zuid, kom je op de afgesproken dag en tijd naar de garage. De taxatie duurt ongeveer een halfuur, terwijl je wacht. Onze taxateur bespreekt elk detail van de auto met je en beantwoord ook eventuele vragen. Over het algemeen let de taxateur op de staat van de auto, de mate van slijtage aan de binnen- en buitenkant, eventuele roest en andere beschadigingen. Verder wordt er natuurlijk een proefrit gemaakt met de auto, om de taxatie compleet te maken en zo goed af te sluiten.

Gratis online taxatie

Daarna bespreekt onze taxateur de exacte waarde van je auto met jou als klant. Hierbij zal worden uitgelegd hoe de taxateur tot de waarde is gekomen en waarom. Vraag gerust alle dingen die je te binnen schieten! Daarna heb je de keuze of je het bij de taxatie wil houden of dat je benieuwd bent naar het bod dat de taxateur uit kan brengen voor je auto. Dit bod is niet onderhandelbaar maar reflecteert wel de juiste waarde van de auto. Wanneer je met het bod akkoord gaat, is je auto verkocht! wijkopenautos.nl regelt vervolgens de administratie voor je. Zo regelen we direct het vrijwaringsbewijs en krijg je het verkoopcontract mee. De verkoopsom staat binnen uiterlijk twee werkdagen op je rekening. We hechten veel waarde aan zorg voor onze klanten en een eerlijk en transparant proces, waardoor we niet in cash uitbetalen. Belangrijk voor ons is dat we op een goede en prettige manier je auto kunnen aankopen en zo onze kwaliteit als auto inkoop bedrijf in Amsterdam kunnen waarborgen.

Bij wijkopenautos.nl verkoop je gegarandeerd je auto aan een prettig en ervaren bedrijf, waar je als klant gewaardeerd wordt en serieus met je auto wordt omgegaan. Vraag nu een eerste prijsbepaling op door gebruik te maken van onze taxatietool en maak een afspraak bij onze auto inkoop vestiging in Amsterdam-Zuid.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima service. Professionele taxatie. Eerlijke prijs. Attente en behulpzame medewerkers. Meer dan tevreden.
M.F. E. | Zwolle | Volvo V 70, 2012 14.11.2019
Super goede services en eerlijk
Francine B. | Roermond | Honda Civic, 1999 07.11.2019
Vriendelijk en netjes geholpen, goede service en een eerlijke waarde bepaling.
Cindy v. | 's-Hertogenbosch | Chevrolet Captiva, 2007 23.10.2019

Gratis online taxatie