Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Bereken alle prijzen tweedehands auto’s!

Je wilt je tweedehands auto verkopen, maar weet niet zeker hoeveel deze nu echt waard is. Ga je dan af op advertenties en prijzen van vergelijkbare auto's via online verkoop marktplaatsen? Tweedehands auto's van hetzelfde model met hetzelfde bouwjaar en kilometerstand als jouw occasion lijken vergelijkbaar, maar verschillen altijd van elkaar. De tweedehands autoprijzen worden namelijk door iedereen anders bepaald, waardoor je nooit zeker weet of deze prijzen objectief zijn. Daarnaast moeten deze auto's maar net op dat moment worden aangeboden. Kun je de tweedehands autoprijzen niet vinden, dan kun je nog altijd de gemiddelde afschrijving van je occasion schatten, op basis van wat jij ervoor betaald hebt. Ook hier ontbreekt nauwkeurigheid.

Onze taxatietool biedt dan uitkomst, wij berekenen gratis de prijs tweedehands auto voor je. Zo bespaar je jezelf tijd met het berekenen (schatten), en onze prijzen zijn gebaseerd op de gegevens en gemiddelde afschrijving van alle beschikbare auto's in Nederland. Prijzen tweedehands auto's vind je simpel en snel, bij Wijkopenautos.nl!

Tweedehands autoprijzen bij Wijkopenautos.nl

Je kunt meteen terecht
Schadevoertuig inkoop
Gratis afmelding en vrijwaring
Handige online taxatietool
Vrijwaringsbewijs direct mee naar huis

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"Betaling en afmelding waren binnen twee dagen geregeld, zo wil ik mijn volgende auto ook wel weer verkopen."
01-02-2017 door Karel T. Groningen

"Ik vond de service heel correct. En zeker met toen nog met de gegevens en eigendom van de verkoper."
10-03-2016 door Vivianne W. uit Amsterdam
Tweedehands Opel
Tweedehands Opel
Tweedehands Suzuki
Tweedehands Suzuki
Tweedehands Volvo
Tweedehands Volvo
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
29-09-2016 door Luca P. uit Rotterdam

"Ik heb Wijkopenautos.nl een goede review gegeven online, want het is niet alleen een geweldig bedrijf, ze boden bovendien een keurig bedrag voor mijn auto. De complete afhandeling van de verkoop was indrukwekkend."

03-10-2016 door Jack de V. uit Alkmaar

"De medewerkers waren erg vriendelijk en werkten uiterst effectief. Ik kreeg en erg redelijk en goed onderbouwde autoprijs."

Autoprijzen vergelijken of zelf ontdekken?

Prijzen tweedehands auto berekenen is niet gemakkelijk. Je kunt uren besteden aan het vergelijken van autoprijzen op autoverkoop sites. Om een vergelijkbare occasion te vinden als jouw tweedehands auto is bijna onmogelijk. Zo moet je bij het prijzen vergelijken letten op het bouwjaar, model en het aantal kilometers op de teller. Waar het voertuig geproduceerd is kan ook een prijsverschil opleveren. En wat dacht je van de extra accessoires? De exacte tweedehands auto prijs match vinden is als het zoeken naar een naald in een hooiberg. Er zijn dus bepaalde factoren die meespelen wanneer je autoprijzen vergelijkt. Niet alleen deze factoren spelen mee in het vergelijken prijzen tweedehands auto, ook waar je deze occasions zoekt heeft een invloed op de autoprijs vergelijking. Auto verkoopsites bieden een platform en inruil daarvoor pakken ze een deel mee op de autoprijs. Dit is dikwijls niet de objectieve autoprijzen waarnaar jij op zoek bent. Is het dan beter om zelf de prijs tweedehands auto te berekenen? Ja! Met onze gratis online taxatietool vul je simpelweg je kenteken in en onze waardebepaling geeft je een actuele dagwaarde. Binnen 30 seconden ontvang je de prijs tweedehands auto. Deze dagwaarde kan verschillen van de werkelijke prijs tweedehands auto. Aangezien we eventuele schade of andere mankementen pas bij de taxatie kunnen waarnemen, is de autoprijs die je online van ons ontvangt de waarde van een occasion in optimale staat. Houd hier rekening mee bij het autoprijzen vergelijken. Het beste is om je occasion bij een van onze 25 vestigingen langs te brengen zodat je de werkelijke prijs tweedehands auto weet.


Dé tool voor prijzen tweedehands auto's

Niet van plan je oude occasion te verkopen, maar juist op zoek een nieuwe tweedehands wagen aan te schaffen? Dan is het autoprijzen vergelijken net zo ingewikkeld. Vraagt de eigenaar of dealer op internet teveel of juist te weinig? Ten eerste is het lastig auto's vergelijken wanneer je slechts kunt afgaan op foto's en klopt de kilometerstand wel of is er mee gesjoemeld? Dit is natuurlijk altijd een risico die je loopt bij het tweedehands auto kopen, maar je kunt het risico verkleinen door de juiste autoprijs te betalen. Bij het betalen van accurate autoprijzen voor tweedehands auto's helpt onze taxatie je ook bij. Vul het kenteken in van het potentiële voertuig en je ontvangt direct een indicatie van de prijs tweedehands auto. Autoprijzen vergelijken wordt hierdoor een stuk makkelijker.


Prijs tweedehands auto berekenen door taxatie

Onthoud dat onze berekening gebaseerd is op gemiddeldes, de echte verkoopwaarde kunnen we niet van een afstand bepalen. Daarom bieden wij, als erkend RDW bedrijf, een gratis taxatie aan voor iedere auto. In één van onze 25 vestigingen worden dagelijks meer dan honderd prijzen tweedehands auto's bepaald, helemaal gratis! Tijdens de taxatie wordt de staat van de tweedehands auto uitgebreid onderzocht. Denk hierbij aan de staat van onderhoud, lak, banden, APK geldigheid enzovoortz. Ook als je de auto niet aan ons verkoopt is onze service gratis en vrijblijvend, zonder addertjes onder het gras. Ben je tevreden met het bod? Dan maken wij de verkoop in orde en krijg je de RDW vrijwaring direct mee naar huis!

Prijzen tweedehands auto berekenen bij Wijkopenautos.nl

Nadat je jouw tweedehands auto prijs hebt ontvangen via de online taxatietool, maak je ook via de tool een afspraak. Kies een locatie, datum en tijd die jou het beste uitkomen en rij op de gekozen dag langs onze vestiging. Onze taxateur begint dan gelijk aan zijn checklist en maakt een testrit. Als professional is hij uiteraard op de hoogte van de tweedehands auto prijzen op de markt, daardoor kan hij goed beoordelen wat jouw occasion echt waard is. De expert controleert de staat van de motor en kijkt of de occasion geen roestplekken heeft. Ook de binnenkant van de wagen wordt geïnspecteerd. Na de volledige taxatie, inclusief testrit, heeft onze professional een goed beeld van de prijs tweedehands auto. Hij geeft je vervolgens informatie over de markt prijzen tweedehands auto's en doet op basis daarvan en de staat van de auto je een vast bod. Accepteer je het bod dan is je tweedehands auto verkocht voor een goede prijs!

Maak je geen zorgen als je occasion niet meer in goede staat is. Wijkopenautos.nl doet ook aan de inkoop van schadeauto’s. Ook deze auto’s onderwerpen wij aan een uitgebreide taxatie, om ze van een juiste prijs te voorzien.

Als je ervoor kiest om je occasion aan ons te verkopen, handelen wij alle administratie voor je af. Dit betekent dat jij je dus geen zorgen hoeft te maken over de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Ook het geld staat na twee werkdagen op je rekening. Zo verloopt de hele verkoop zorgeloos.

Wil jij jezelf niet vermoeien met het opzoeken van prijzen tweedehands auto’s of met een onderzoek naar de mogelijkheden van auto export? Maak dan een afspraak bij een Wijkopenautos.nl vestiging bij jou in de buurt voor een gratis taxatie en een snelle verkoop!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: