Hét auto inkoop bedrijf in Rotterdam

Wanneer de auto simpelweg niet meer aan de eisen voldoet maar je geen zin hebt in een lang verkoopproces dan ga je op zoek naar een lokale auto inkoper in Rotterdam.

Die is eenvoudig te vinden bij wijkopenautos.nl! Twee keer zelfs, voor optimaal gemak en minimale reistijd. Aan de Abraham van Stolkweg en de Koperslagerstraat koopt wijkopenautos.nl Rotterdam dagelijks vele auto's in.

Door je kenteken in te voeren bij onze kenteken check ontdek je eenvoudig de dagwaarde van je auto. Dit is een indicatie van de werkelijke waarde die je binnen 24 uur in onze vestiging ontvangt!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. wijkopenautos.nl in Rotterdam als auto inkoop bedrijf?

auto inkoop rotterdam

Een online waardeschatting klinkt makkelijk, maar je vraagt je af waarop jouw autowaarde dan gebaseerd wordt door een auto inkoop bedrijf Rotterdam. Nadat jij jouw kenteken hebt ingevoerd in onze kenteken check, vragen wij jou naar het bouwjaar van de auto en de huidige kilometerstand. Nadat de gegevens binnen zijn dan volgt een waardeschatting. Wij benadrukken dat het hier gaat om een indicatie van de exacte waarde. Mede doordat ons systeem maar op basis van drie criteria rekent en extra opties, schade of gebruikssporen aan jouw auto dus niet ziet. Na waardeschatting ontvang je een bevestigings-e-mail van ons waarin je een link vindt naar de online agenda van onze taxateurs. Als je de waardeschatting prima vindt en graag zelf verder gaat met het vinden van auto inkoop bedrijf Rotterdam, staat dat vrij - je bent nergens toe verplicht na online taxatie.

Als je wel wilt weten wat de exacte waarde van jouw auto is. Nodigen wij je uit om een afspraak te maken met één van onze experts in de Rotterdamse garage van wijkopenautos.nl, een RDW-erkend auto inkoop bedrijf Rotterdam. Een afspraak is eenvoudig en snel gemaakt via onze online kentekent check. En is jouw auto nu niet meer in opperbeste staat? Dat is geen probleem, want wijkopenautos.nl koopt alle voertuigen in. Ongeacht merk, leeftijd of staat. Dus of je nu een nieuwe auto, oudere auto of sloopauto van de hand wil doen: wij vinden dat alle auto's waarde hebben. Een auto bevat tenslotte altijd onderdelen die nog geld op brengen. Online waardeschatting is gratis en vrijblijvend dus je hebt niets te verliezen. Bevalt het verschenen bedrag je dan is het maken van een afspraak zo gedaan. In de bevestigingsmail die wij je na waardeschatting hebben gestuurd vind je een link. Deze leidt naar de online agenda van onze expert waar je een datum en tijd kiest. Binnen 24 uur wordt de afspraak bevestigd waarna je jouw auto klaarmaakt voor inspectie.

2. Auto inkoop bedrijf Rotterdam

Wij raden onze klanten altijd aan om het voertuig voor aankomst bij onze garage te reinigen en persoonlijke eigendommen te verwijderen. Zo kan onze expert snel aan de slag en is de inspectie binnen een halfuur afgerond. Jouw auto wordt grondig nagekeken waarbij onderdelen als staat van de motor, lak, gepleegd onderhoud, remmen en banden afgevinkt worden. Als onze expert alles heeft gecontroleerd maakt hij nog een proefrit om zeker te weten dat hij niets over het hoofd heeft gezien. Bij terugkomst doet hij jou een bod. Hoewel dit vrijblijvend is valt er niet meer te onderhandelen. Denk je dat ons bod te laag is en wil je nog een ander auto inkoop bedrijf Rotterdam een waardebepaling laten doen? Dan neem je het voertuig weer mee naar huis, maar weet je in ieder geval op welk bedrag je kunt rekenen bij een eventuele onderhandeling. Voordeel van ieder auto inkoop bedrijf Rotterdam is het directe persoonlijke contact, maar daarvoor moet je wel eerst een geschikte garage vinden. Feit is dat veel garages merkvast zijn en niet zitten te wachten op één auto van een ander merk. Daarbij moet je natuurlijk een afspraak maken voor waardebepaling, en vaak kost een waardebepaling geld bij de autodealer.

Gratis online taxatie

Wanneer u in zee gaat met wijkopenautos.nl ziet u met één enkele druk op de knop wat jouw auto ongeveer waard is bij een auto inkoop bedrijf Rotterdam. En als je akkoord gaat met het bod dat je krijgt in de garage regelen wij de rest voor je. Dat wil zeggen dat je de auto achterlaat in onze garage en wij de administratie - afmelding van het voertuig bij de verzekering en vrijwaring van de auto voor je in orde maken. Je ontvangt hiervan bewijs voor eigen administratie waarna we overgaan tot het belangrijkste voor jou: de overeengekomen verkoopsom naar je overmaken. Dit doen we nog de dag van verkoop, maar het is natuurlijk afhankelijk van jouw bank hoe lang de overboeking echt duurt. Ons proces klinkt makkelijk en dat is het ook.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Netjes, snel, helemaal geweldig
Madeleine K. | Amsterdam | Opel Agila, 2002 09.01.2018
Prettig en snel geholpen
Jan H. | Arnhem | Citroen DS5, 2012 31.08.2017

Gratis online taxatie