Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Hét adres voor auto inkoop Utrecht: wijkopenautos.nl

Wie er wel eens aan denkt om zijn auto te verkopen heeft vast wel eens gezocht naar mogelijkheden om dit snel af te handelen. Hoe dichter bij de deur, hoe beter. Gelukkig zit er in iedere stad tegenwoordig wel een auto inkoop. Utrecht is ook zo'n stad, hier zijn voldoende adressen te vinden waar u uw auto kunt verkopen. Wijkopenautos.nl is een van de bedrijven die zich richt op auto inkoop Utrecht. Op onze website staat bovendien een taxatietool om alvast een inschatting te krijgen van de dagwaarde.

Vul uw kenteken en enkele aanvullende gegevens in en wij sturen u een inschatting van de huidige dagwaarde. Hierna kunt u kiezen of u de auto laat taxeren en overgaat tot auto inkoop Utrecht.

Onder onze auto inkoop service in Utrecht valt:

Bemiddeling voertuig
Kostenloos afmelden
Schade voertuig inkoop
Snelle uitbetaling
Vakkundige taxatie

Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
29-10-2016 door Co D. uit Utrecht

Zeer correcte afhandeling van zaken: zowel de inspectie als de verkoop van mijn auto. De inspectie duurde 30 minuten en daarna heb ik mijn auto voor een goed bod verkocht. Ik doe graag nog een keer zaken met Wijkopenautos.nl


18-11-2016 door Arne D.uit Utrecht

Onze ervaring met Wijkopenautos.nl is erg positief. De afspraak kon snel gemaakt worden en verliep gesmeerd. Mijn auto werd meteen afgemeld. Voor een twaalf jaar oude auto werd nog een prima prijs geboden.

Wijkopenautos.nl: uw betrouwbare partner voor auto inkoop Utrecht.

Autorijden is natuurlijk een heerlijke bezigheid, maar als de kosten steeds hoger oplopen is de lol er op een gegeven moment wel vanaf. Er komt een moment dat u op zoek gaat naar een manier om uw auto te verkopen, de kans is groot dat u dan bij wijkopenautos.nl terecht komt. Wij specialiseren ons in auto inkoop, Utrecht is een van onze vestigingsplaatsen waar wij de auto's taxeren en inkopen. Onze online taxatietool geeft u een indicatie van de huidige dagwaarde. Wekt dit meer interesse? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak en laat uw auto taxeren om te bepalen of auto inkoop Utrecht iets voor u is. Onze RDW-taxateur controleert uw hele auto om op een eerlijke manier de realistische waarde te bepalen.

Er zijn veel factoren die die waarde kunnen beïnvloeden, zowel in positieve zin als in negatieve zin. Misschien heeft u wel een enorm exclusief optiepakket op de auto zitten, of zit er een set goede winterbanden bij. Het kan natuurlijk ook zijn dat u onlangs een paaltje heeft geraakt toen u de bocht iets te krap nam, of dat zich rondom de wielkasten roestvorming door de lak heen heen wringt. Wat de waarde ook mag beénvloeden, onze taxateurs proberen altijd zo eerlijk mogelijk te werk te gaan om tot een zo realistisch mogelijke prijs te komen. Voor auto inkoop Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

Waar u moet zijn voor auto inkoop? Utrecht!

Wijkopenautos.nl is het juiste adres als u op zoek bent voor een betrouwbare partner voor auto inkoop Utrecht. Het op een eerlijke manier bepalen van die prijs is niet alleen van belang voor u als autobezitter, maar ook voor ons is het belangrijk om zo secuur mogelijk te werk te gaan. Dat is ook één van de voordelen wanneer u zaken doet met wijkopenautos.nl. Wij bieden de service van een lokale vakgarage, met de betrouwbaarheid van een internationaal opererend bedrijf. We zijn een ambitieuze onderneming, dus we proberen de lat hoog te leggen voor onszelf. Het kan dus nooit kwaad om een afspraak te maken in onze werkplaats zodat onze taxateur voor u de verkoopwaarde van uw auto kan berekenen. Het verplicht u niet om ons daadwerklijk de auto te verkopen, onze diensten bieden wij geheel vrijblijvend aan. Wij garanderen wel dat u bij ons altijd terecht kan voor auto inkoop Utrecht. Hoe hoog de taxatie uit valt is afhankelijk van te veel factoren om allemaal te benoemen op onze website.

Wat wij wel kunnen doen is enkele tips geven om de waarde van uw auto zo hoog mogelijk te houden. Wie zijn auto altijd trouw heeft onderhouden en alleen reparaties uit laat voeren door de merkdealer is goed bezig. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om uw auto altijd binnen te zetten, dit voorkomt al roestvorming. Daarnaast helpt het natuurlijk ook om de motor goed warm te laten draaien voor u het gaspendaal vol intrapt. Er zijn genoeg manieren te verzinnen om de waarde van uw auto zo hoog mogelijk te houden, maar de meeste autobezitters kennen deze trucs wel. Als u op zoek bent naar een handig trucje om uw auto te verkopen kunnen we ons wel beperken tot één duidelijke tip: denk ook eens aan Wijkopenautos.nl, het adres auto inkoop Utrecht.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: