Hét adres voor auto inkoop Utrecht

wijkopenautos.nl is één van de bedrijven in Utrecht die zich richt op de auto inkoop. Binnen 24 uur ben jij al van je auto af! En dat voor een aantrekkelijke prijs.

De autoverkoop en afhandeling kan weken tot maanden duren. Niet iedereen heeft de tijd of het geld om zo lang met de autoverkoop bezig te zijn.

Met 25+ vestigingen en één in Utrecht zit er altijd wel een auto inkoop punt bij jou in de buurt. Vul je kenteken in onze online taxatietool in en ontvang direct de dagwaarde. Maak vervolgens een afspraak en kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie in Utrecht!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. wijkopenautos.nl: uw betrouwbare partner voor auto inkoop Utrecht

auto inkoop utrecht

Autorijden is natuurlijk een heerlijke bezigheid, maar als de kosten steeds hoger oplopen is de lol er op een gegeven moment wel vanaf. Er komt een moment dat u op zoek gaat naar een manier om uw auto te verkopen, de kans is groot dat u dan bij wijkopenautos.nl terecht komt. Wij specialiseren ons in auto inkoop, Utrecht is een van onze vestigingsplaatsen waar wij de auto's taxeren en inkopen. Onze online taxatietool geeft u een indicatie van de huidige dagwaarde. Wekt dit meer interesse? Maak dan meteen een vrijblijvende afspraak en laat uw auto taxeren om te bepalen of auto inkoop Utrecht iets voor u is. Onze RDW-taxateur controleert uw hele auto om op een eerlijke manier de realistische waarde te bepalen.

Er zijn veel factoren die die waarde kunnen beïnvloeden, zowel in positieve zin als in negatieve zin. Misschien heeft u wel een enorm exclusief optiepakket op de auto zitten, of zit er een set goede winterbanden bij. Het kan natuurlijk ook zijn dat u onlangs een paaltje heeft geraakt toen u de bocht iets te krap nam, of dat zich rondom de wielkasten roestvorming door de lak heen heen wringt. Wat de waarde ook mag beïnvloeden, onze taxateurs gaan altijd zo eerlijk mogelijk te werk om tot een zo realistisch mogelijke prijs te komen. Voor auto inkoop Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

2. Waar u moet zijn voor auto inkoop? Utrecht!

wijkopenautos.nl is het juiste adres als u op zoek bent voor een betrouwbare partner voor auto inkoop Utrecht. Het op een eerlijke manier bepalen van die prijs is niet alleen van belang voor u als autobezitter, maar ook voor ons is het belangrijk om zo secuur mogelijk te werk te gaan. Dat is ook één van de voordelen wanneer u zaken doet met wijkopenautos.nl. Wij bieden de service van een lokale vakgarage, met de betrouwbaarheid van een internationaal opererend bedrijf. We zijn een ambitieuze onderneming, dus we proberen de lat hoog te leggen voor onszelf. Het kan dus nooit kwaad om een afspraak te maken in onze werkplaats zodat onze taxateur voor u de verkoopwaarde van uw auto kan berekenen. Het verplicht u niet om ons daadwerklijk de auto te verkopen, onze diensten bieden wij geheel vrijblijvend aan. Wij garanderen wel dat u bij ons altijd terecht kan voor auto inkoop Utrecht. Hoe hoog de taxatie uit valt is afhankelijk van te veel factoren om allemaal te benoemen op onze website.

Gratis online taxatie

Wat wij wel kunnen doen is enkele tips geven om de waarde van uw auto zo hoog mogelijk te houden. Wie zijn auto altijd trouw heeft onderhouden en alleen reparaties uit laat voeren door de merkdealer is goed bezig. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om uw auto altijd binnen te zetten, dit voorkomt al roestvorming. Daarnaast helpt het natuurlijk ook om de motor goed warm te laten draaien voor u het gaspendaal vol intrapt. Er zijn genoeg manieren te verzinnen om de waarde van uw auto zo hoog mogelijk te houden, maar de meeste autobezitters kennen deze trucs wel. Als u op zoek bent naar een handig trucje om uw auto te verkopen kunnen we ons wel beperken tot één duidelijke tip: denk ook eens aan wijkopenautos.nl, het adres auto inkoop Utrecht.

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vriendelijke service, duidelijke uitleg over hun werkwijze nette prijs voor de auto gekregen, en het geld stond zeer snel op mijn rekening. Kortom een aanrader als jij je auto wilt verkopen.
M.H. L. | Breda | Volkswagen Golf IV, 1999 10.01.2018
Great service and good price.
Iain S. | Amsterdam | Seat Ibiza, 2016 31.08.2017

Gratis online taxatie