Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Waarde tweedehands auto berekenen?

Wijkopenautos.nl heeft een online taxatietool ontwikkeld, waarmee je via het kenteken en de kilometerstand snel de dagwaarde van iedere auto kunt opvragen. Dit kan van pas komen wanneer je de waarde van je eigen auto wilt weten, maar ook als je de waarde van een andere tweedehands auto wilt opvragen. Is die tweedehands BMW die je op een autoverkoopsite hebt gezien bijvoorbeeld echt 15.000 euro waard is? Vul het kenteken samen met de kilometerstand en je e-mailadres in en kom erachter!

Wanneer je de waarde tweedehands auto hebt berekend, kun je ervoor kiezen bij ons langs te komen voor een gratis taxatie. Een RDW-erkende taxateur zal dan je auto aan een inspectie onderwerpen en de exacte waarde vaststellen. Je weet nu precies hoeveel je auto waard is.

Denk jij erover om je auto te verkopen? Dan hoef je na de taxatie niet verder naar een geschikte koper te zoeken. Laat je auto voor de taxatiewaarde gewoon bij ons achter, dan maken we het geld direct naar je over!

Onder onze service valt:

Je kunt meteen langskomen
Ook inkoop zonder APK
Snelle auto inkoper
Vrijwaring en afmelding gratis
Goed aankoopbod

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De auto afmelding wilde ik zelf graag afhandelen, maar dat heeft de medewerker toch nog kostenloos voor me afgehandeld. (Jan P.)

De afhandeling is netjes verlopen. Het bedrag van de verkoop is zoals beloofd na twee werkdagen overgemaakt op mijn rekening. (Herman van A.)
Verkocht: Opel Vectra, BJ 2006
Opel Vectra, BJ 2006
Verkocht: Mercedes Benz CLK, BJ 2004
Mercedes Benz CLK, BJ 2004
Verkocht: Peugeot 307, BJ 2001
Peugeot 307, BJ 2001
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Harmen de V.

Professioneel, goed gestructureerd, snel en ongecompliceerd. Wie geen zin heeft in een lang verkooptraject moet zeker deze weg kiezen. Ik had mijn geld binnen 2 dagen binnen.

Nergo H.

De deal was erg snel rond. Na een goede voorbereiding volgde een vlotte afhandeling en vrijwaring. Mijn dank is groot, ga zo door!

Waarde tweedehands auto berekenen? Zo gedaan!

Met de taxatietool van wijkopenautos.nl is de waarde van iedere tweedehands auto in een handomdraai berekend. Hoe werkt deze tool eigenlijk? En hoe betrouwbaar is het bedrag dat door ons wordt getoond? Aan ieder specifiek kenteken zijn gegevens over de auto in kwestie gekoppeld. Je moet hierbij denken aan merk, model, type en bouwjaar van de auto. Al deze informatie is verzameld in een een grote database van de RDW. Onze taxatietool heeft toegang tot deze database: via het kenteken weten we dus precies om welke auto het gaat. Combineer dit met aanvullende informatie zoals de kilometerstand en we kunnen van iedere tweedehands auto de waarde berekenen.

Hoe betrouwbaar de door ons berekende dagwaarde is, hangt in belangrijke mate af van de staat waarin de auto verkeert. Het onderhoud speelt een belangrijke rol. Daarnaast worden de prijzen van tweedehands auto’s ook bepaald door hun populariteit en zelfs door hun kleur.

Verkopen of inruilen? Wijkopenautos.nl

Vraag je de dagwaarde van je eigen auto op omdat je hem wilt verkopen? Dan kun je aan de hand van het door ons getoonde bedrag eenvoudig een verkoopprijs vaststellen. Ook als je je auto wilt inruilen voor een andere auto is het verstandig om eerst van onze taxatietool gebruik te maken. De dagwaarde is een goede indicatie waarmee je de inruilprijs van de dealer kunt vergelijken.

Een andere mogelijkheid is om na de online waardebepaling een afspraak te maken bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt. Daar kun je gratis en vrijblijvend de exacte waarde van je tweedehands auto laten berekenen door RDW-erkende taxateurs. Kom op een voor jou geschikt tijdstip bij ons langs - onze vestiging is zes dagen per week geopend - en hoor van een expert wat de waarde van je auto bedraagt. Je kunt je auto dan direct voor dit bedrag aan ons verkopen.

Aan wijkopenautos.nl kan iedereen zijn auto verkopen. Is de APK van je tweedehands auto verlopen? Maak je dan niet druk met het zoeken naar Auto export mogelijkheden maar verkoop je auto makkelijk en snel. Dan regelen wij gratis de afmelding, de vrijwaring en staat het koopbedrag na twee werkdagen op je rekening. Iedere tweedehands auto heeft nog waarde. Hoeveel? Kom erachter via wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: