Een autohandelaar die jouw auto altijd voor de beste prijs koopt

Je auto naar een autohandelaar brengen om hem in te ruilen levert niet altijd het meeste geld op.

Het is voor veel mensen een algemeen bekend gegeven dat de beste prijs voor je auto niet bij een autohandelaar te vinden is. Je auto direct verkopen is daarom een beter idee. Op deze pagina leggen we er alles over uit! Ben jij benieuwd wat wij je voor jouw oude auto kunnen geven? Vul dan snel onze kenteken check in en maak een afspraak voor een professionele taxatie. Binnen 24 uur kan je auto dan verkocht worden, inclusief RDW vrijwaringsbewijs.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Autohandelaren willen mijn auto niet kopen? Hoe komt dat?

Het klinkt grof, maar helaas is het zo dat autohandelaren lang niet alle auto's willen inkopen. De inruilprijs is daarmee slechts "een gunst" die de autohandelaar jou doet om het voor jou makkelijker te maken zijn auto te kopen. Allereerst rijst namelijk de vraag: Wat kan de autohandelaar met jouw auto? Achter iedere particulier verkopen auto schuilt vaak een verborgen gebrek, waarin 9 van de 10 gevallen zelfs de eigenaar (nog) niets van weet. De autohandelaar moet daardoor investeren in onderhoud in jouw auto. Bijvoorbeeld een nieuwe APK, bij een bepaalde kilometerstand moet de distributieriem vervangen worden, en vaak moeten er nieuwe(re) banden op voordat de auto weer even vooruit kan. Autohandelaren willen namelijk niet zomaar een auto verkopen die binnen 6 maanden weer terug moet. Dan wordt er nog een winstmarge geteld dat ook de onderhoudskosten moet dekken. Al deze kosten worden allemaal meegeteld bij het inruilen van jouw auto.

Laat je auto nu taxeren:

Direct verkopen aan Wijkopenautos.nl, de grootste autohandelaar en auto inkoper van Nederland!

Het is daarom verstandiger om je auto direct aan ons te verkopen. Binnen 24 uur kun je terecht voor een gratis professionele taxatie, waarbij er direct een vrijblijvend bod op je tweedehands auto wordt gedaan. Ga je akkoord met die bod is auto verkocht, krijg je het RDW vrijwaringsbewijs mee naar huis en wordt het geld direct naar je bankrekening overgemaakt. Zodoende heb je dus veel meer ruimte om te onderhandelen over de prijs van de auto die je op het oog hebt, omdat je niets hebt om in te ruilen (en de autohandelaar dus geen concessies hoeft te doen).

Laat je auto nu taxeren: