Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Dé auto opkopers van Nederland!

Tweedehands auto opkopers vind je overal in het land. Verschillende opkopers in verschillende steden geven verschillende prijzen, de één nog minder dan de ander. Consistentie is ver te zoeken, net als de échte waarde van je auto. Bij Wijkopenautos.nl doen we het anders. Na onze online dagwaarde indicatie ontvangen we je in onze vestiging voor een RDW erkende taxatie waarbij we de occasion op waarde taxeren. Deze krijgt in iedere vestiging dezelfde uitkomst, of deze nu in Rotterdam of in Eindhoven plaatsvindt! Zo ontvang je niet alleen een eerlijke en marktwaarde prijs voor tweedehands auto's, de occasion is binnen 24 uur verkocht! Zo vind je de beste prijs met het gemak van een gestroomlijnd proces waarin de auto binnen 24 verkocht is. Ongeacht of het een schadeauto, sloopauto of exportauto is.

Komt jouw occasion niet meer door de APK en worden de autokosten te hoog? Geen enkel probleem. Wijkopenautos.nl biedt gratis en vrijblijvende service waarbij je snel schade auto's verkoopt. Wij kopen namelijk graag jouw auto. We weten hoe lastig het is om je auto te verkopen wanneer hij schade heeft opgelopen. De prijs gaat naar beneden en er zijn geen geïnteresseerden meer. Inruilen bij autodealers is amper mogelijk, de dealer zit namelijk niet te wachten op onverkoopbare tweedehands auto's. Occasions worden zo export auto's, ingekocht door tweedehands auto opkopers.

Verkocht! Opel Combo
Verkocht! Opel Combo
Verkocht! Renault Laguna
Verkocht! Renault Laguna
Verkocht! Fiat Cinquecento
Verkocht! Fiat Cinquecento
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten

Tweedehands auto opkopers of auto export?

Occasion verkopen vandaag de dag is lastig. Zeker met schadeauto's. Deze gaan naar tweedehands auto opkopers. Via internet je Fiat, Ford of Daihatsu occasions verkopen met een flinke deuk in de deur is niet eenvoudig. Zodra kopers langskomen voor de proefrit merkt men dat het voertuig niet is wat zij verwachten, zelfs met vermelding op de advertentie. Auto verkopen bij Wijkopenautos.nl daarentegen is eenvoudig. Aan ons verkoop je iedere occasions voor marktwaardige prijzen. Wij geven advies als je occasions online verkoopt aan auto opkopers. Bepaal de verkoopprijs met onze kenteken check om de dagwaarde te berekenen. Hier baseer je vervolgens de verkoopprijs op voor auto opkopers. Stel een goede advertentie op met duidelijke foto’s. Een advertentie zonder foto’s geeft het idee dat je tweedehands auto in een slechte staat verkeert, en ook auto opkopers kijken mee.

Nodig daarom alleen serieuze kopers uit, wees alert tijdens onderhandelingen. Het kan zijn dat er gewiekste auto opkopers op je auto af komen, die met geslepen trucs de prijs proberen te drukken. Deze opkopers van tweedehands wagens loeren altijd op een koopje. Wees daarom voorbereid. Informeer jezelf over onderhandelingstrucs en lees verkoopervaringen op autofora met auto opkopers.

Lokale auto opkopers

In de zoektocht naar auto opkopers wil je niet te ver van huis af gaan. Je weet namelijk nooit zeker of je wel de juiste prijs voor je occasion krijgt. Via internet vind je eenvoudig verschillende auto opkopers die je op en neer laten rijden naar Rotterdam voor een zogenaamde "beloofde prijs". Eenmaal aangekomen blijkt dat de prijs voor jouw occasion anders in elkaar zit, er blijft maar weinig over. Of je komt een aantal dagen later terug en de auto opkoper wil er nog minder voor geven. Daar word niemand wijzer of vrolijker van. Wijkopenautos.nl is met 25 vestigingen in Nederland overal vertegenwoordigd. Auto opkopers met één of meerdere vestigingen per provincie! En in iedere vestiging geven we dezelfde prijs. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, in tegenstelling tot sommige minder betrouwbare auto opkopers, die zomaar prijzen geven voor jouw auto alsof het getallen uit de loterij zijn.

Hoe verkoop ik mijn auto?

Hoe je je auto verkoopt is afhankelijk van de auto, en waar deze voor gebruikt is. Zo is het moeilijker om een schadeauto of sloopauto particulier via internet te verkopen, en zijn ex-leaseauto's eenvoudiger te slijten aan auto opkopers. In deze tabel vind je een overzicht. Hoe verkoopbaar is jouw auto per kanaal?

Soort auto Wijkopenautos.nl
Bedrijfswagen ✔ 
Schadeauto ✔ 
Ex leaseauto ✔ 
Woon/werk verkeer auto ✔ 
Sloopauto ✔ 
Auto ouder dan 12 jaar ✔ 
Youngtimer ✔ 

Legenda:

Je tweedehands auto inruilen

Of kies je voor gemak en ruil je de auto in? Op die manier ben je snel van je auto af. De Auto opkoper regelt de RDW afmelding en maken een prijs. Echter geeft inruilen nooit de beste waarde voor jouw occasion. Bepaal daarom de dagwaarde van jouw voertuig met onze taxatietool voordat je je occasion inruilt of laat inkopen. Een vertrekpunt om een realistische inkoopprijs vast te stellen. Dan weet je of de prijs die opkopers voor je occasion geven realistisch is en of je de auto beter kunt verkopen dan inruilen. Helaas is dat bij veel occasions in 2017 niet zo makkelijk. Je auto moet namelijk voor opkopers auto ook opbrengen. Dealers moeten ook zorgen voor een nieuwe APK, RDW vrijwaringsbewijs en een keuring. Dit gaat ten koste van je autowaarde bij inruilen. Let daarom op met wat voor auto je wilt inruilen en hoeveel dat oplevert!

Wij combineren het gemak van het inruilen van een auto met de goede prijs van particuliere verkoop. Bovendien zijn wij een professionele tweedehands auto opkoper, RDW erkend die niet op jouw particuliere advertentie afkomt, zoals sommige andere tweedehands auto opkopers. Wij hebben onze eigen vestigingen waar RDW erkende taxateurs je van advies voorzien en de wagen snel en vakkundig taxeren. Dit maakt ons de snelste en meest service gerichte opkoper van je tweedehands auto. Onze taxatie is vrijblijvend. Verkoop na taxatie is niet verplicht, maar scheelt wel stapels werk. Wij regelen namelijk het papierwerk. Geen gedoe met de afmelding, RDW vrijwaringsbewijs ontvang je direct na het auto verkopen. Voor volledig verzorgde occasion verkopen ga je naar wijkopenautos.nl!

Auto opkopers in de particuliere verkoop

Binnen de particuliere autoverkoop komt het meer dan eens voor dat auto opkopers zich voordoen als particulieren. Nadat je je occasion op een auto verkoop marktplaats zet, melden zich al gauw de eerste potentiële kopers. Zeer graag zouden zij zo snel mogelijk jouw occasion willen opkopen. de kopers komen kijken voor een proefrit. Via de mail heb je al een bedrag afgesproken. Vervolgens komt de auto opkoper in vermomming later opdagen en neemt hij "een automonteur" mee, die na een vlugge blik onder de motorkap al snel een bijzonder mankement ziet waardoor de auto niet veel meer waard is. Het oorspronkelijke bod geldt daardoor niet meer, en de 'particuliere koper' voelt zich zogezegd opgelicht, omdat jij als verkoper zou moeten weten wat er met de auto gebeurd is, terwijl deze net een nieuwe APK heeft ondergaan! Met een uiteindelijk bod op de auto van €500,- doet de auto opkoper alsof hij je een plezier doet en gaat verder in zijn slachtofferrol zitten door naar de proefrit te rijden 'voor niets'. Deze praktijken horen wij helaas steeds vaker via particuliere verkoopplaatsen. Gelukkig trapt niet iedereen in de bijzondere praktijken van deze opkopers auto, en gelukkig kun je bij Wijkopenautos.nl terecht voor een eerlijke en transparante taxatie.

Nijverheidsweg 29
3534AM Utrecht

085 888 77 99

Abraham van Stolkweg 94
3041 JA Rotterdam

085 888 77 99

Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam

085 888 77 99

Hastelweg 214 D
5652 CL Eindhoven

085 888 77 99

Tiber 62
2491 DJ Den Haag

085 888 77 99

Kasteleinenkampweg 4
5222 AX 's Hertogenbosch

085 888 77 99

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: