Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto opkopers

Tweedehands auto opkopers vind je overal in het land. Maar waar vind je niet alleen de beste prijs, maar ook het gemak van een gestroomlijnd proces waarin je je auto binnen 24 verkoopt? Ongeacht of het een schadeauto, sloopauto of exportauto is. Komt hij niet meer door de APK en worden de autokosten te hoog? Geen enkel probleem. Wijkopenautos.nl biedt je een gratis en vrijblijvende service aan waarbij je snel van je schade auto af komt. Wij kopen namelijk graag jouw auto. We weten hoe lastig het is om je auto te verkopen wanneer hij schade heeft opgelopen. De prijs gaat dan omlaag en er zijn weinig geïnteresseerden meer. Het inruilen bij een autodealer is een mogelijkheid, maar hier kom je al snel minder goed vanaf, de dealer maakt namelijk dubbel winst, op de tweedehands auto die hij van jou opkoopt en de auto die jij koopt. Dan vraag je je vast af: “Kan het ook anders?”

Oh jazeker, dit kan anders! Ontdek hoe snel het kan gaan om van je schadeauto af te komen. Binnen één minuut weet jij al de waarde van je auto dankzij onze taxatietool. Bovendien kan je razendsnel een afspraak bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt maken.

Vraag jij je al af hoe dit kan? Wijkopenautos helpen jou met de verkoop van jouw auto. Lees snel verder hoe jij van je schadeauto af komt. Of vul je kenteken in en begin met verkopen!

De auto opkopers van Wijkopenautos

RDW Erkende Tweedehands Auto Opkopers
Sloopauto opkoper
Auto inkoop
Auto opkopers binnen 24 uur
APK afgekeurde auto verkopen

Reviews over onze auto inkoop service

Ik was netjes geholpen door de opkoper in de vestiging Den Bosch. Nadat we over het aanbod eens waren. Is alles netjes en snel afgehandeld.
25-10-2016 door Erik van U uit 's Hertogenbosch | Honda Insight 1.3 uit 2011

persoonlijk kontakt met de inkoper was goed tot zeer goed
26-11-2016 door Ada D. uit Den Haag | Volkswagen Touareg 2.5 Tdi uit 2007

Verkocht: Opel Vivaro, BJ 01
Opel Vivaro, BJ 01
Verkocht: Seat Ibiza, BJ 2001
Seat Ibiza, BJ 2001
Verkocht: Opel Vectra, BJ 2006
Opel Vectra, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Ger K.

Kompetente en zeer vriendelijke medewerkers, ik voelde me erg serieus genomen. Ik vond de hulp erg prettig aanvoelen en kan wijkopenautos.nl dan ook alleen maar aanbevelen.

Peter N.

Ik kan wijkopenautos.nl alleen maar aanraden! Het is niet alleen een geweldig bedrijf, ze boden bovendien een keurig bedrag voor mijn auto. De complete afhandeling van de verkoop was indrukwekkend en verliep erg gemakkelijk. Na twee dagen had ik het geld ontvangen en de afmelding is ook keurig afgehandeld.

Tweedehands auto opkopers of liever online verkopen?

Ocassions verkopen vandaag de dag is een lastige zaak. Zeker als je met schadeauto's te maken hebt. Deze gaan daarom naar tweedehands auto opkopers. Probeer maar eens via internet je Fiat, Ford of Daihatsu occasions te verkopen met een flinke deuk in de deur. Zodra kopers langskomen voor de proefrit merkt men gauw dat het voertuig niet is wat zij verwachten, zelfs als dit op de advertentie vermeld is. Als je occasions zelf verkoopt ben je welkom bij ons. Wij geven advies als je occasions online verkoopt aan auto opkopers. Bepaal de verkoopprijs met onze kenteken check, zodat je de dagwaarde auto berekent. Hier baseer je je vervolgens de verkoopprijs op voor auto opkopers. Stel een goede advertentie op met duidelijke foto’s. Een advertentie zonder foto’s geeft het idee dat je tweedehands auto in een slechte staat verkeert, en ook auto opkopers kijken mee.

Nodig daarom alleen serieuze kopers uit en wees alert tijdens de onderhandelingen. Het kan zijn dat er gewiekste auto opkopers op je auto af komen, die met geslepen trucs de prijs proberen te drukken. Deze opkopers van tweedehandswagens loeren altijd op een koopje. Wees daarom goed voorbereid. Informeer jezelf over onderhandelingstrucs en lees verkoopervaringen op autofora met auto opkopers.

Lokale auto opkopers

In de zoektocht naar auto opkopers wil je niet te ver van huis af gaan. Je weet namelijk nooit helemaal zeker of je wel de juiste prijs voor je auto krijgt. Via internet vind je eenvoudig verschillende auto opkopers die je op en neer laten rijden naar Rotterdam voor een zogenaamde "beloofde prijs". Eenmaal aangekomen blijkt dat de prijs voor jouw occasion heel anders in elkaar zit, en dat er maar een schijntje van over blijft. Of je komt een aantal dagen later terug en de auto opkoper wil er nog minder voor geven. Daar word niemand wijzer of vrolijker van. Wijkopenautos.nl is met 25 vestigingen in Nederland overal vertegenwoordigd. Auto opkopers met één of meerdere vestigingen per provincie! En in iedere vestiging geven we dezelfde prijs. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, in tegenstelling tot sommige minder betrouwbare auto opkopers, die zomaar een prijs geven voor jouw auto alsof het een getal uit de loterij is. Je moet er maar geluk mee hebben.

Je tweedehands auto inruilen

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor gemak en je auto inruilen bij de merkdealer. Op die manier ben je snel van je auto af. Auto opkopers regelen de afmelding en maken een prijs. Echter geeft inruilen nooit de beste waarde voor jouw occasion. Bepaal daarom altijd de dagwaarde van je auto met onze taxatietool voordat je je auto inruilt. Dan weet je of de prijs die opkopers voor je occasion geven realistisch is en of je de auto beter kunt verkopen dan inruilen. Helaas is dat bij veel occasions in 2017 niet zo makkelijk meer. Je auto moet namelijk voor opkopers auto ook opbrengen. Dealers moeten ook zorgen voor een nieuwe APK, RDW vrijwaringsbewijs en een keuring. Dit gaat ten koste van je autowaarde bij inruilen. Let daarom op met wat voor auto je wilt inruilen en hoeveel dat oplevert!

Wij combineren het gemak van het inruilen van een auto met de goede prijs van een particuliere verkoop. Bovendien zijn wij een professionele tweedehands auto opkoper die niet op jouw particuliere advertentie afkomt, zoals sommige andere tweedehands auto opkopers. Wij hebben onze eigen vestigingen waar onze RDW erkende taxateurs je van goed advies voorzien en je auto snel en vakkundig taxeren. Dit maak ons de snelste en meest service gerichte opkoper van je tweedehands auto. Onze taxatie is vrijblijvend. Verkopen na de taxatie is dus niet verplicht, maar het scheelt je wel een hoop werk. Wij regelen namelijk al het papierwerk. Je hebt geen gedoe met de afmelding en het vrijwaringsbewijs ontvang je direct na de verkoop. Voor een volledig verzorgde occasion verkoop ga je naar wijkopenautos.nl!

Auto opkopers in de particuliere verkoop

Binnen de particuliere autoverkoop komt het meer dan eens voor dat auto opkopers zich voordoen als particulieren. Nadat je je occasion op een auto verkoop marktplaats zet, melden zich al gauw de eerste potentiële kopers. Zeer graag zouden zij zo snel mogelijk jouw occasion willen opkopen. de kopers komen kijken voor een proefrit. Via de mail heb je al een bedrag afgesproken. Vervolgens komt de auto opkoper in vermomming later opdagen en neemt hij "een automonteur" mee, die na een vlugge blik onder de motorkap al snel een bijzonder mankement ziet waardoor de auto niet veel meer waard is. Het oorspronkelijke bod geldt daardoor niet meer, en de 'particuliere koper' voelt zich zogezegd opgelicht, omdat jij als verkoper zou moeten weten wat er met de auto gebeurd is, terwijl deze net een nieuwe APK heeft ondergaan! Met een uiteindelijk bod op de auto van €500,- doet de auto opkoper alsof hij je een plezier doet en gaat verder in zijn slachtofferrol zitten door naar de proefrit te rijden 'voor niets'. Deze praktijken horen wij helaas steeds vaker via particuliere verkoopplaatsen. Gelukkig trapt niet iedereen in de bijzondere praktijken van deze opkopers auto, en gelukkig kun je bij Wijkopenautos.nl terecht voor een eerlijke en transparante taxatie.

Nijverheidsweg 29
3534AM Utrecht

085 888 77 99

Abraham van Stolkweg 94
3041 JA Rotterdam

085 888 77 99

Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam

085 888 77 99

Hastelweg 214 D
5652 CL Eindhoven

085 888 77 99

Tiber 62
2491 DJ Den Haag

085 888 77 99

Kasteleinenkampweg 4
5222 AX 's Hertogenbosch

085 888 77 99

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: