Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Je auto direct verkopen via wijkopenautos.nl

Een auto vandaag nog verkopen. Kan dat? Afhankelijk van het moment van de dag waarop je dit leest, kunnen we bij Wijkopenautos.nl volmondig 'ja' zeggen. Als je namelijk nú je kenteken invult in onze taxatietool krijg je namelijk direct een eerste bod op je auto. Dit bedrag is wat we de 'dagwaarde' noemen, ofwel wat je auto nú waard is. Zodra je de dagwaarde hebt ontvangen kun je meteen een afspraak maken voor een gratis auto taxatie. Afhankelijk van de vestiging en de tijd, kan dat vandaag nog! Zo hebben we in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zelfs twee vestigingen. Een auto verkopen binnen 24 uur is onze specialiteit en dat maken we waar.

De snelle online prijs die je voor je auto krijgt is echter niet de échte prijs. Het is meer een indicatie van wat je auto op dit moment waard is, zonder dat extra accesoires en eventuele schades hierin zijn meegenomen. Daarom willen we graag zo snel mogelijk de auto in onze vestiging zien, zodat we hem van jou kunnen kopen. Kunnen we dat nu al zeggen? Oh, jazeker! Wij kopen alle auto’s. Wat voor auto je vandaag ook rijdt, morgen ben je er vanaf! Bij de snelle taxatie in onze vestiging bekijken we de auto van boven tot onder en maken we een korte proefrit zodat we direct de echte waarde van je auto kunnen vaststellen. Voor dat bedrag kunnen we hem dan ook meteen kopen. De administratie regelen we ter plekke, je krijgt het vrijwaringsbewijs thuisgestuurd en het geld wordt ook direct overgemaakt zodat het slechts een paar dagen later al op je rekening gestaat.

Klaar voor de start…af!

Onder onze snelle auto verkoop service valt:

Directe auto inkoop
Iedere auto binnen 24 uur verkocht
Gratis afmelding
Meteen uitbetaald
Vandaag taxeren

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De afspraak was snel gemaakt. Bij aankomst werd ik warm ontvangen met een kopje koffie. Na een kort proefritje werd de auto getaxeerd naar waarde en binnen een half uur na aankomst had ik mijn auto verkocht aan WijKopenAutos.nl. Super snelle en nette service. (08-01-2016 door Mitchell K. uit Haarlem)

Ik heb mijn auto via internet geprobeerd te verkopen, maar er staan gewoon teveel advertenties op. Nu ben ik er snel vanaf gekomen, goeie prijs ook. (04-06-16 door Manuel de V. uit Waddinxveen)

Alles was goed geregeld, het werkt gewoon prima. Vriendelijk behandeld en ze nemen de tijd. (18-11-15 door Maurice van B. uit Veldhoven)
Verkocht: Toyota Aygo, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Verkocht: Ford Galaxy, BJ 1998
Ford Galaxy, BJ 1998
Verkocht: Volkswagen Passat, BJ 2002
Volkswagen Passat, BJ 2002
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
4.5 Sterren
(4341 Beoordelingen)
19-06-16 door Sjoerd T. uit Maarssen

Een auto verkopen hoeft niet moeilijk te zijn, deze mensen weten dat. De taxatie verliep gemakkelijk, ik werd netjes geïnformeerd en alles werd ook uitgelegd. Transparante en vlugge zaak!


25-07-15 door Lisanne van de G. uit Bennekom

Ik ben uiterst tevreden! Een beleefd en bekwaam team, ze hebben me duidelijk uitgelegd welke mankementen invloed hebben op de waarde. Ondanks een beetje was ik toch erg tevreden met het snelle bod en directe service. Een auto snel verkopen? Dat kan dus echt.

Je auto vandaag verkopen

Zoals je in de reacties van onze tevreden klanten kunt zien, is de snelheid ons grootste voordeel. Als je snel van je auto wilt zijn (liefst vandaag nog), ga dan naar Wijkopenautos.nl. Naast een objectieve marktwaardige prijs die je direct voor je auto krijgt, zetten wij dag in dag uit een nieuw record neer voor auto's die we zo snel mogelijk in kunnen kopen. En voor de vrijwaring die we direct regelen. En natuurlijk, het geld dat we meteen overmaken. Bij Wijkopenautos.nl hebben we het niet meer over 'een auto verkopen', bij ons draait het alleen om 'een auto snel verkopen. Het is dan ook niet voor niets dat wij bovenaan staan in de zoekresultaten voor 'auto vandaag verkopen' en gerelateerde termen zoals 'verkoop je auto direct'.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, daarom kun je het nu ook gewoon gratis zelf proberen! Voer direct je kenteken, het bouwjaar en de kilometerstand in, dan geven wij je onmiddellijk een online taxatieprijs. Afhankelijk van je locatie (en de tijd) kun je dus direct terecht voor een RDW erkende taxatie om je auto te verkopen. Ben je het niet eens met de prijs? Dan is de taxatie nog altijd gratis en vrijblijvend, je bent tot niets verplicht. Wel krijg je vijf dagen de tijd om erover na te denken en je auto alsnog te verkopen.


Waarom zou je ervoor kiezen vandaag je auto te verkopen aan Wijkopenautos.nl?

Ontvang een gratis & vrijblijvend bod
30 jaar ervaring in het kopen van auto's
Marktconforme prijs voor jouw auto
Direct geld overgemaakt & gratis RDW vrijwaring

Auto verkopen? Eerst de taxatie!

Als je je auto snel wilt verkopen, loop je het risico dat je niet met de best mogelijke deal akkoord gaat. Het liefst zie je de auto die je snel aan een handelaar hebt verkocht, natuurlijk niet een week later te koop staan voor een prijs die honderden euro’s hoger ligt dan jouw verkoopbedrag. Om dit te voorkomen is het verstandig om eerst je auto te taxeren, voordat je hem gaat verkopen. Een online auto taxatie is op wijkopenautos.nl zo gebeurd.

Weet jij je kenteken en de stand van je kilometerteller? Dan beschik je over genoeg informatie om je auto door ons te laten taxeren. Vul de gegevens samen met je e-mailadres in onze online taxatietool in en je ziet direct hoeveel de dagwaarde van je auto bedraagt. Snel auto verkopen gemakkelijk gemaakt! Mocht je er niet over uit zijn of je je auto snel wilt verkopen dan hoeft dat natuurlijk niet. Een taxatie is geheel vrijblijvend en je bent natuurlijk niet verplicht je auto te verkopen.

De dagwaarde kun je beschouwen als een goede indicatie van de waarde van je auto. Natuurlijk gaat het hier om een schatting: er heeft tenslotte nog geen expert naar je auto gekeken. Dit is ook niet altijd nodig en vaak kost het ook nog een hoop geld. Maar wat nou als wij je zouden vertellen dat wijkopenautos.nl een gratis taxatie van je auto aanbiedt? Dan loont het wel om je auto vakkundig te laten taxeren voordat je je auto verkoopt.

Maak via onze taxatietool een vrijblijvende afspraak en kom bij ons langs in één van onze vestigingen. Wij zijn door heel Nederland te vinden en staat zes dagen per week voor je klaar. Wie weet verkoop je je auto dan direct.

Misschien denk je de laatste tijd vaak ‘ik wil mijn auto laten taxeren door een professional’, of misschien heb je er nog nooit bewust over nagedacht. In ieder geval kun je bij wijkopenautos.nl je auto gratis en vrijblijvend door RDW-erkende taxateur laten onderzoeken. Als jij zegt ‘taxeer mijn auto’, dan vertellen wij je een half uur later wat de taxatiewaarde bedraagt. Zeg je daarna ‘ik verkoop mijn auto’, dan is je auto direct voor dit bedrag verkocht.

Kies je ervoor om aan ons je auto te verkopen? Dan maken we direct het geld naar je rekening over, zodat het na twee werkdagen wordt bijgeschreven. Daarnaast maken we de afmelding en de vrijwaring van je auto in orde. Kortom, goed geregeld!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: