Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Gratis auto taxeren bij Wijkopenautos.nl

Het auto verkopen kan niet zonder het auto taxeren, want hoe weet je anders wat je wagen waard is? Het liefst laat je de wagen online taxeren, maar zonder foto's van de wagen of een proefrit krijg je nooit een exacte waarde. De staat van het voertuig, de krassen, de motor en het interieur zijn allemaal belangrijke factoren die een online taxatietool niet kan opnemen in de berekening. Daarom is het beter om de auto te laten taxeren door professionals. Zij weten precies waar ze op moeten letten en maken een taxatierapport op. Het taxeren moet gedaan worden door betrouwbare professionals zodat je een eerlijk taxatiewaarde auto krijgt.

De experts bij Wijkopenautos.nl zijn gekwalificeerde, RDW erkend, en betrouwbaar. De professionele taxateurs zijn 6 dagen beschikbaar om jouw auto gratis te taxeren. De taxatie duurt slechts een half uur en is geheel vrijblijvend. Vul eerst onze online taxatie tool in met je kenteken en je ontvangt een indicatie van de verkoopprijs. Hierin is niet de staat van de wagen opgenomen, maar daarom direct een afspraak bij jou in de buurt en laat je auto gratis taxeren door onze experts. Zij geven jou de marktwaarde en baseren hierop ook ons bod. Verkoop meteen en wij regelen de rest!

Onder onze autotaxatie service valt:

Gratis auto taxeren
RDW-erkende taxateurs
Online taxatie tool
Auto taxatie binnen 30 minuten
Uitstekende taxatie service

Hoe onze klanten onze auto taxatie service beoordelen

"Netjes ontvangen en prima behandeling echt heel goed geholpen goede taxatie service."
28-12-2016 door Henk H. uit Alkmaar

Zeer vriendelijk ontvangen. Zeer goede uitleg over de procedure van waardebepaling. Gelijk vrijwaring ontvangen. Geld stond 2 dagen later op onze rekening."
02-02-2017 door Salvatore C. uit Zwolle
Fiat Grande Punto, BJ 01
Fiat Grande Punto, BJ 01
Ford Cmax, BJ2006
Ford Cmax, BJ2006
Mercedes Benz Cl. B, BJ 02
Mercedes Benz Cl. B, BJ 02
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
21-01-2016 door Fred van Z. uit Alphen aan den Rijn

Vrijdag mijn auto laten taxeren. Zeer correcte behandeling. De geboden prijs viel mij erg mee en ik heb mijn auto gelijk verkocht. Geld snel binnen. Kortom ik ben een tevreden klant.

30-03-2016 door Rob van der S. uit Zwolle

Vakmensen die rustig de auto bekijken en taxeren en geen gekke praat. Heb er meteen mijn auto verkocht na een goede behandeling.

Ons auto taxatie proces begint online

Hoe werkt het taxeren bij Wijkopenautos.nl? De eerste stap in het taxatie proces is het invullen van onze online taxatie tool. Met behulp van je kenteken, kilometerstand en het model berekent de tool binnen 30 seconden de taxatiewaarde. De online taxatie waarde, niet de exacte waarde. Je ontvangt deze prijsindicatie ook per e-mail. De auto taxatie tool is geheel gratis, net zoals het auto taxeren in onze vestigingen. Maak daarom direct een afspraak via de tool bij een vestiging in de buurt. Wijkopenautos.nl zit met 25 vestigingen verspreid over heel Nederland, dus je hoeft gelukkig niet ver te rijden.

De tweede stap in het auto taxeren, is de taxatie op locatie. De auto taxatie duurt niet langer dan een half uur. Dit betekent niet dat de taxatie niet grondig gedaan wordt. Onze RDW-erkende taxateurs checken de auto van top tot teen! Waar letten we op bij het taxeren? Ten eerste kijken we naar het exterieur. Zitten en krassen of deuken? Is er lakschade of andere uiterlijke schade aanwezig? De autotaxateur checkt vervolgens het interieur en maakt een proefrit om de checken hoe de motor loopt. Is de wagen goed onderhouden en is de eigenaar er zuinig op geweest? Heeft het voertuig extra accessoires? Tijdens het taxeren checken de professionals ook de kilometerstand, het merk en het type auto. Deze auto taxatie factoren worden allemaal mee genomen tijdens het taxeren en op basis van deze bevindingen doen we een vrijblijvend bod op het voertuig. Heb je een tijdloze wagen, die niet trendgevoelig is, dan zal het bod bij het auto taxeren hoger uitvallen. Is er net een nieuw type van hetzelfde merk op de markt, dan valt de taxatieprijs lager uit. Wijkopenautos.nl houdt dus altijd rekening met wat er zich op de automarkt afspeelt. Met al meer dan 550.000 verkochte auto's hebben wij een goed inzicht op de huidige marktprijzen. Deze kennis gebruiken we bij het maken van een eerlijk en marktconform bod na de auto taxatie. Tip: wacht niet te lang met de auto verkoop en verkoop je wagen voordat er een nieuw model op de markt komt. Ga je na de gratis taxatie in op ons bod, dan laat je het voertuig direct bij ons achter. Zo makkelijk en snel kan het auto verkopen gaan! Verlies geen kostbare tijd aan het regelen van de administratie, want net zoals het auto taxeren, maken wij ook al het papierwerk gratis in orde.

Taxatierapport auto voor de verzekering

Het taxeren van de auto of het laten auto taxeren helpt niet alleen met het vaststellen van een verkoopprijs, het is ook noodzakelijk bij het verzekeren van de wagen. Zeker als je de auto getuned hebt, wat inhoudt dat je extra accessoires aan de wagen hebt toegevoegd. Stel je hebt een ongeluk met de auto, dan keert de verzekering alleen de dagwaarde uit en betalen ze niet voor de extra's. Tenzij je een taxatierapport auto hebt laten opstellen. Een taxatierapport komt ook van pas bij opgelopen schade. De taxateurs houden rekening met de huidige waarde en de investeringen die je hebt gedaan. De kosten auto taxeren verschilt per dealer. Ook hoe de taxatie wordt uitgevoerd verschilt per autodealer. Laat daarom verschillende partijen een taxatierapport auto opstellen. Bewaar de bonnen van gemaakte aankopen zodat je die kan laten zien bij de auto taxatie en zodat het kan worden meegenomen in het taxatierapport auto. Benieuwd wat je wagen op dit moment waard is? Breng je wagen dan direct langs bij Wijkopenautos.nl, waar onze professionals klaar staan om je auto gratis te taxeren. Binnen slechts 30 minuten doen wij een grondige taxatie en kunnen de experts je een accuraat beeld geven van de waarde auto.


Waarom auto taxeren door Wijkopenautos.nl?

Met zoveel keuze aan autodealers en taxateurs, waarom zou jij je wagen bij Wijkopenautos.nl laten taxeren? Simpel. De taxateurs bij Wijkopenautos.nl zijn experts op het gebied van auto taxeren. Wij hebben al meer dan 550.000 auto's gekocht, wat betekent dat onze experts nog meer auto's hebben getaxeerd. Zo hebben onze RDW-erkende taxateurs een uniek inzicht in de occasions markt. Wij bieden onze auto taxatie geheel gratis aan en het is vrijblijvend. Bevalt de waarde niet, dan zit je nergens aan vast na het taxeren. Mocht je wel geïnteresseerd zijn na de taxatie kun je direct je auto verkopen! Binnen 24 uur kun je een afspraak maken via de online taxatie tool en vervolgens overgaan tot de verkoop. Simpel en snel bij Wijkopenautos.nl. Daar boven op nemen wij jou al het papierwerk ook uit handen. Gratis.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: