Ex lease auto - Wij kijken verder dan de kilometerstand

Het is niet altijd makkelijk om een voormalig lease auto te verkopen. Potentiële kopers staan dikwijls sceptisch tegenover de intensief gebruikte bedrijfswagens.

Toch is dit lang niet altijd terecht: veel lease auto's verkeren ondanks hun hoge kilometerstand nog in zeer goede staat. Hoe kan je toch de prijs voor jouw lease krijgen die je verdient?

wijkopenautos.nl biedt een eenvoudige en efficiënte service, die je een tijdrovende en vruchteloze zoektocht naar de beste prijs bij dealers, auto-opkopers en auto veilingsites bespaart. Maak nu snel een afspraak via de online kenteken check.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

1. Prijsindicatie en taxatie

ex lease auto

Doorloop de eenvoudige stappen van onze taxatietool en ontvang direct een eerste prijsindicatie per mail. Het betreft een voorlopige waardeoordeel dat op basis van merk, kilometerstand en bouwjaar van de auto tot stand komt. Zoals gezegd: het gaat hier slechts om een indicatie.

Bij wijkopenautos.nl draait het om veel meer dan alleen een paar gegevens. Maak daarom meteen een afspraak met één van onze dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt en laat je auto door onze experts taxeren. In tegenstelling tot veel auto opkopers, kijken wij wel verder dan alleen de stand van je kilometerteller.

Onze monteurs onderzoeken niet alleen de staat van de motor, de mate van slijtage en eventueel aanwezige roest aan de buitenkant, maar nemen ook de staat van het interieur van de auto in overweging. Zo vormen zij het meest complete beeld van jouw auto en van zijn exacte waarde op dit moment.

Verkoop je dus een lease auto die nog in een prima staat verkeert? Dan zal het weloverwogen bod van onze experts met zekerheid in jouw voordeel uitvallen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor voormalige lease auto's: ook met een huidige lease auto kan je zonder problemen bij ons terecht. En dat is nog maar het begin.

2. Snelle afhandeling en full-service

Wij begrijpen dat tijd een belangrijke factor is bij de verkoop van lease occasions. Daarom zorgen wij voor een snelle en professionele afhandeling, efficiënt en zonder kopzorgen. Na het maken van een afspraak op een voor u geschikt tijdstip, heeft u de mogelijkheid om jouw oude lease auto al binnen 24 uur aan ons te verkopen.

Bij ons is de eerste afspraak vaak meteen de laatste. Bovendien neemt wijkopenautos.nl de afmelding en vrijwaring van jouw auto volledig voor zijn rekening. Een dienst die wij als full-service bedrijf graag en vanzelfsprekend aan je leveren. Daarmee onderscheiden wij ons van andere auto verkoop sites.

Is jouw auto geen ex lease auto maar nog gewoon een lease auto? Ook dat is voor ons dus geen probleem: de procedure blijft onveranderd eenvoudig. Zorg wel van te voren dat je over een machtiging van het bedrijf waar je least beschikt, voordat je naar één van onze vestigingen toekomt. De machtiging moet datum, plaats en een officiële stempel van het bedrijf bevatten en tevens ondertekend zijn door een vertegenwoordiger van het bedrijf. Neem daarnaast zowel een kopie van jouw eigen identiteitskaart of paspoort mee, alsook van de vertegenwoordiger van het bedrijf, dan zorgen wij voor de rest. Bovendien maken wij het geldbedrag nog dezelfde dag naar je over, zodat het na twee werkdagen op jouw rekening staat.

Lease auto verkopen? Zorg dat je een machtiging heeft van uw leasebedrijf.

Gratis online taxatie

Alle lease auto's zijn welkom

Bij wijkopenautos.nl kopen wij niet alleen de auto's die in goede staat verkeren: alle lease auto's zijn welkom. Voldoet jouw lease of ex lease auto niet meer aan de standaarden van deze tijd? Geen probleem. In plaats van hem voor een minimale opbrengst naar de autodemontage te brengen, inspecteren wij ook deze auto's grondig en weten we hem toch nog op waarde te schatten.

Vraag daarom direct een prijsindicatie op en maak vandaag nog een afspraak met één van onze monteurs. Laat jouw auto niet alleen beoordelen op zijn kilometerstand maar zorg dat ook je een goede prijs voor jouw auto ontvangt. Verkoop jouw auto aan wijkopenautos.nl.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Service was goed zeer vriendelijk
Peter S. | Roermond | BMW 3er, 2005 12.03.2018
Top service, aardig personeel en een goeie waardebepaling en afhandeling!
Lisette R. | Alkmaar | MINI MINI, 2011 07.11.2017
Wij kopen auto's is bijzonder betrouwbaar, klantvriendelijk en flexibel. Het was voor mij de 1e keer dat ik met uw organisatie in aanraking kwam. Ik ben een zeer tevreden klant. ik kan Wij kopen auto's aan een ieder aanbevelen. Alles verloopt volgens afspraak. Echt uitstekend!
Hans V. | Den Haag | Daewoo Rezzo, 2001 09.07.2017