Gebruikte auto verkopen? Het is makkelijker dan je denkt!

Spanning, sensatie en wellicht een mooie prijs. Een auto verkopen via een autoveiling heeft het allemaal, mits je de tijd ervoor hebt.

Een goede advertentie schrijven, het vinden van een passende autoveiling en het wachten op biedingen neemt veel uren in beslag. wijkopenautos.nl heeft de oplossing!

Bij ons verkoop jij je auto binnen 24 uur. Vul onze online waardebepaling in en maak een afspraak. In tegenstelling tot reguliere autoveilingen werken wij met een vrijblijvend bod op basis van een gratis taxatie.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online waardebepaling

Ontvang definitieve verkoopprijs
direct online

Verkoop als jij dat
wilt & snelle betaling

1. Gebruikte auto verkopen: iedereen is welkom!

gebruikte auto verkopen

wijkopenautos.nl heeft zich gespecialiseerd in het snel en betrouwbaar opkopen van alle auto’s. Een gloednieuwe wagen of een veel gebruikte auto, bij ons is iedereen die zijn auto verkopen wil welkom! Bovendien bieden wij goede prijzen, die we baseren op de resultaten van een tweeledige taxatieproces. Zo kunnen we precies vaststellen wat de waarde van je auto op dit moment is.

Hoe gaat dit in zijn werk? Een voorbeeld: jij wilt je gebruikte auto op een efficiënte manier voor een goede prijs verkopen. Dan bieden wij jou allereerst onze online taxatietool aan, waarmee jij binnen enkele minuten een indicatie in je mailbox ontvangt van hoeveel je auto ongeveer waard is. Deze prijs baseren we op het merk van de auto, het bouwjaar en de kilometerstand en houd er rekening mee dat dit bedrag slechts een schatting betreft. Voor de definitieve taxatie vertrouwen wij uitsluitend op de vakkennis van onze RDW-erkende taxateurs.

Maak daarom op een eenvoudige wijze een afspraak bij één van onze locaties bij jou in de buurt en laat de waarde van je gebruikte auto taxeren door een van onze professionals. In tegenstelling tot de taxatietool, neemt de taxateur wel het gehele plaatje in ogenschouw. Iedere auto wordt gecontroleerd op de staat van de motor, het exterieur en het interieur. Heb je je auto wel veel gebruikt maar ook goed verzorgd? Dan zal de taxateur dit in zijn eindoordeel meewegen.

Bij de taxatie is het de algehele indruk die telt. Op basis hiervan doen onze experts je vervolgens een bod, waarvan zij denken dat het recht doet aan je auto en de staat waarin deze verkeert. Accepteer je hun bod? Dan zit je werk wat ons betreft erop. Als alles-erop-en-eraan bedrijf nemen we zowel de afmelding als de vrijwaringsbewijs van je auto volledig voor onze rekening. Een dienst die wij graag en vanzelfsprekend leveren. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is veilig thuiskomen. wijkopenautos.nl regelt de rest!

2. Sloopauto? Geen probleem!

Bij ons zijn alle auto’s welkom, zelfs auto’s die rijp zijn voor de sloop. De ervaring leert dat deze intensief gebruikte auto’s soms nog in een betere staat verkeren dan op het eerste gezicht lijkt. Vaak kunnen ze, door middel van een kleine reparatie, prima nog een tijdje mee. Als internationaal georiënteerd bedrijf met een breed netwerk in binnen- en buitenland, is wijkopenautos.nl actueel op de hoogte van de vraag en het aanbod in heel Europa.

Gratis online taxatie

Dit betekent dat we voor auto’s die in Nederland naar de autosloperij gebracht zouden worden, in het buitenland mogelijk een nieuwe eigenaar kunnen vinden. Zo kan het verkopen van je sloopauto bij ons toch nog meer dan de schrootprijs opleveren. Bovendien is het zo lang mogelijk uitstellen van het demonteren van een auto een stuk beter voor het milieu. Hoe langer een auto tenslotte gebruikt wordt, hoe minder schadelijke stoffen we uiteindelijk voor de productie van een nieuwe auto hoeven uit te stoten.

Of het nu gaat om auto’s van een paar jaar oud of om veel gebruikte occasions, bij wijkopenautos.nl zien we iedere gebruikte auto graag komen. Met een in de autowereld uniek concept stellen we je in staat op een snelle en betrouwbare manier je oude auto te verkopen. Bespaar jezelf een tijdrovende zoektocht naar de beste prijs en vraag vandaag nog via onze taxatietool een prijsindicatie op. Is de prijs voor jou interessant?

Maak dan meteen een afspraak met één van onze dichtstbijzijnde vestigingen en wie weet is ook jouw gebruikte auto binnen een dag aan ons verkocht. Vele tevreden klanten zijn je voor gegaan en allen hadden zij het geldbedrag gelijk na overschrijving op hun rekening staan. Dus ervaar vandaag nog wat wijkopenautos.nl voor jou kan betekenen!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goed geholpen, alles duidelijk doorgesproken stond goed op papier, zeer goede prijs gevangen en het stond met twee dagen op mijn rekening.
Koetje H. | Alkmaar | Volkswagen T4 Transporter, 2000 14.03.2018
goede ontvangst en een redelijke reële prijs
Ger H. | Almere | Peugeot 107, 2009 08.11.2017
Aardige mensen ik werd goed geholpen als ik zou weer mijn auto verkopen dan weet ik nu goede adres bedankt voor snelle service top.
Samatar B. | Den Haag | Toyota Avensis, 2007 10.07.2017