Ik wil van mijn auto af! Dat kan bij Wijkopenautos.nl.

Je kunt het je niet voorstellen als je net pas je auto gekocht hebt, maar er komt een moment dat je zegt: "ik wil van mijn auto af!".

Natuurlijk wil je dan eerst weten hoeveel je voor je auto krijgt. Hoe graag je ook van je auto af wilt, je wilt altijd de waarde ontvangen die de auto ook daadwerkelijk waard is.

Daarvoor bereken je de dagwaarde op onze website. Met de taxatietool ontdek je binnen 30 seconden hoeveel de waarde van je auto is op basis van de RDW gegevens. Voor een definitieve taxatie bezoek je een van onze vestigingen. Hier kunnen we direct de wagen van je overnemen. Zo ben je al binnen 24 uur van je auto af!

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Ik wil van mijn auto af - makkelijk en professioneel.

Stel de autobranche is wel jouw branche en je hebt veel ervaring op dit gebied, dan is het nog steeds handig om snel te weten waar je aan toe bent. Als je denkt: "ik wil van mijn auto af" dan is het verstandig eerst je voertuig te laten taxeren. Dit kan geheel vrijblijvend bij ons. Onze online taxatietool berekent direct de dagwaarde, waarna je binnen 24 uur terecht kan bij één van onze vestigingen voor een professionele inspectie. Graag wijzen we je op het feit dat de dagwaarde slechts een indicatie is van wat wij uiteindelijk voor het voertuig betalen. Dit kan na de berekening dus lager óf hoger uitvallen. Vul het type auto in en de kilometers die momenteel op de teller staan en de dagwaarde verschijnt gelijk op je beeldscherm. Houd er rekening mee dat de dagwaarde exclusief eventuele extra opties en accessoires is. Dus denk je nog steeds: "ik wil van mijn auto af"? Breng dan je wagen langs voor een volledige taxatie door onze experts. Het voertuig wordt aan de hand van een checklist binnen een half uur compleet nagekeken, waarna onze professional tot een definitieve prijs komt. Accepteer je het bod? Gefeliciteerd, je wagen is verkocht! Wij regelen vervolgens de complete administratieve afwikkeling, inclusief vrijwaring, geheel gratis. Dus denk je "ik wil van mijn auto af", denk dan direct aan Wijkopenautos.nl en vul vandaag nog onze taxatietool in! Zo simpel en snel kan het bij Wijkopenautos.nl.
Laat je auto nu taxeren:

Bezoek onze website als je besluit: ik wil van mijn auto af!

Denk jij: "ik wil van mijn auto af"? Ervaring leert dat het niet altijd gemakkelijk is om van je auto af te komen. Zo kun je bijvoorbeeld je auto particulier verkopen via een autoveiling of een auto verkoop site. Je houdt de regie op deze manier in eigen hand, als je besluit "ik wil van mijn auto af", maar er komt veel tijd en geld kijken bij particulier auto verkopen. Je doet alles zelf, dus ook het geregel en gedoe met papierwerk. Daarnaast zijn er ook inschrijfkosten of advertentiekosten aan verbonden als je particulier van je auto af wilt. Een andere optie is je wagen onder te brengen bij een dealer. Maar vind maar eens een geschikte dealer. Wijkopenautos.nl zit al jarenlang in de autobranche, dus we weten dat dit een aardige klus kan zijn. Autodealers kopen niet zomaar jouw wagen in. Autodealers handelen vaak alleen in hun eigen automerken en opereren niet als een alles omvattende auto inkoop bedrijf. Je bent vervolgens aardig wat tijd kwijt met het bellen van dealers en met het wachten op een prijs. En dan maar hopen dat de prijs boven de inruilwaarde zit. Zonde van je tijd.

Dus weet je "ik wil van mijn auto af"? Maak het jezelf makkelijk en bezoek dan een Wijkopenautos.nl vestiging. Voer eerst je kenteken in en zie direct in onze online taxatietool de waardebepaling auto verschijnen. Onze service is geheel vrijblijvend. Zelfs na het maken van een afspraak en de taxatie zit je nergens aan vast. Wijkopenautos.nl zorgt zelfs gratis voor de volledige administratieve afwikkeling, van de afmelding bij de verzekering tot aan het vrijwaringsbewijs. Wij storten het bedrag gelijk op je bankrekening zodat je direct een nieuwe wagen kan aanschaffen. Dus denk je aan "ik wil van mijn auto af" denk dan gelijk aan Wijkopenautos.nl! Auto verkopen simpel en snel bij Wijkopenautos.nl.

Laat je auto nu taxeren: