Bereken nu: Wat krijg ik voor mijn auto?

wijkopenautos.nl berekent gratis en snel wat jij voor jouw auto krijgt. Vul eerst onze online taxatietool in en kom vervolgens langs op locatie voor de auto waarde.

Onze taxateurs inspecteren daar jouw auto volledig en doen je een vrijblijvend bod. Dit bod is gebaseerd op de staat van de wagen, de wegligging en eventuele auto accessoires.

Als dit bod goed klinkt dan kan jij direct je auto aan ons afgeven en dan handelen wij de rest af. Zo verzorgen wij al het papierwerk, de vrijwaring en maken wij de koopsom gelijk over. Dus maak vandaag nog een afspraak bij wijkopenautos.nl en ontdek wat jij voor jouw auto krijgt!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Wat krijg ik voor mijn auto? Een veelgestelde vraag onder autobezitters

APK

Tijdens de laatste rit met je auto zat je niet meer helemaal prettig. Je rijdt ook niet vaak de laatste tijd en vindt dat eigenlijk wel prima. Het is daarom logisch dat je weleens denkt: Wat krijg ik voor mijn auto?

Het is algemeen bekend dat de waarde van een auto afhankelijk is van veel factoren. Of je nu thuis bent in de autobranche of alleen om praktische redenen in het bezit bent van een auto. Het is wat ingewikkeld om te berekenen: Wat krijg ik voor mijn auto? Omdat wijkopenautos.nl gespecialiseerd is in gebruikte auto’s en wij bieden jou graag hulp door middel van een online taxatietool op onze website zodat je snel weet: Wat krijg ik voor mijn auto?

Online taxatietool

De taxatietool werkt simpel, snel en wijst zich vanzelf. Je voert een paar gegevens in en binnen een paar minuten is de dagwaarde van je auto bekend. Dit is uiteraard een schatting van de daadwerkelijke waarde, omdat de staat van de auto en de extra opties invloed hebben op de verkoopprijs van een auto. Als je altijd netjes voor je auto hebt gezorgd en nooit ongelukken met de auto hebt gehad, brengt jouw auto logischerwijs meer op dan een auto waarbij dit niet het geval is. Dit wordt duidelijk bij een taxatie in een van onze vestigingen.

Taxatie in de vestiging van wijkopenautos.nl

Voor de taxatie hebben wij gecertificeerde experts in dienst die uw auto grondig inspecteren. Na dit onderzoek van ongeveer een half uur volgt nog een proefrit en je ontvangt een definitief bod op jouw auto. Je kan jouw auto direct verkopen, maar je kunt ook nog een paar dagen bedenktijd nemen: het bod is vijf dagen geldig. Ga je akkoord? Dan ronden wij jouw dossier op vertrouwelijke wijze af. De betaling ontvang je op jouw bankrekening, zodat je niet met een grote som geld over straat hoeft.

Wat krijg ik voor mijn auto? Elke autobezitter vraagt het zich weleens af. Of men de auto nu nog jaren wil houden of er hard over nadenkt om deze te verkopen: het is goed om de waarde van een auto te weten. Als je zelf op zoek gaat naar alle factoren waarvan autowaarde afhankelijk is, gaan er vaak uren verloren. Uiteindelijk heb je dan alleen de factoren op een rijtje, maar moet je nog uitzoeken hoe deze toepasbaar zijn op jouw auto én moet je alles nog uitrekenen. Wij snappen dat dit jou teveel gedoe is en je daarom geen actie onderneemt om uit te vinden: Wat krijg ik voor mijn auto? Zonde, maar dan ben je bij wijkopenautos.nl aan het juiste adres.

Ons advies is om jouw voertuiggegevens in te vullen in onze online taxatietool. Heeft u dat gedaan, dan vragen wij alleen om het bouwjaar van uw auto en de kilometerstand. Nadat u deze heeft ingevuld verschijnt er direct een waarde-indicatie op uw scherm. Ook wordt u meteen een optie geboden voor een persoonlijke afspraak met een erkende taxateur in één van onze vestigingen. Hiervan ontvangt u overigens ook een email zodat u het bedrag op papier heeft. Als het bedrag u goed in de oren klinkt, klikt u in de email meteen door naar de online agenda van onze taxateur om een afspraak in te plannen. In onze garage wordt definitief antwoord gegeven op de vraag: Wat krijg ik voor mijn auto?

Gratis online taxatie

2. In de garage kom je er definitief achter: Wat krijg ik voor mijn auto?

Jouw voertuig is laatst nog door de keuring gekomen, maar het kostte je flink wat geld. Teveel naar jouw mening en toen je wegreed uit de garage dacht je: als ik het voertuig zou verkopen, wat krijg ik voor mijn auto? Nu zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden wanneer het gaat om waardebepaling. Als een afspraak in de garage je te snel gaat, denk je rustig na over de online waarde-indicatie en welke opties je hebt. Het fijne van onze fullservice is dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Tijdens een uitgebreide inspectie in één van onze garages kijkt onze taxateur alles aan je voertuig tot in detail na. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies waarnaar hij moet kijken en voorziet hij jou van alle informatie wat betreft je auto. Na de inspectie maakt hij een proefrit en bij terugkomst doet hij een definitief bod.

Zo weet jij binnen een half uur: Wat krijg ik voor mijn auto? Dit bod is niet onderhandelbaar, maar omdat onze services vrijblijvend zijn ben je nergens toe verplicht. Ben je het niet eens met ons bod, dan staat het je vrij om langs een dealer te gaan of de auto zelfs helemaal niet te verkopen. Ga je wel akkoord dan nemen we vanaf de garage alles van je over. Dat betekent dat je de auto bij ons achterlaat, wij afmelding van het voertuig bij de verzekering en het schrappingsbewijs regelen en de verkoopsom dezelfde dag nog overmaken naar je rekening. Het geld is dus na 2 dagen te gebruiken voor andere doeleinden of een nieuwe auto. Kortom: je hebt nergens meer omkijken naar. Snel weten wat krijg ik voor mijn auto? Haal je voertuiggegevens of kenteken dan nu door onze taxatietool en weet waar je auto aan toe is.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Alles was goed en snel geregeld.
Henk O. | Roermond | Citroen Berlingo, 2008 16.12.2017
Wij vonden het erg goed & goed personeel!
Peggy K. | Alphen aan den Rijn | Audi S4, 2005 17.08.2017

Gratis online taxatie