Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Zonder moeite je oude auto verkopen in Groningen

Hoe tevreden je ook met je auto bent als je hem aanschaft, er komt een moment waarop je hem wilt verkopen. Of hij nou te oud, te klein of te duur geworden is, in Groningen is er altijd één plek waar je zonder problemen je auto kwijt kan. Die plek heet wijkopenautos.nl. Wij kopen iedere auto, ongeacht het bouwjaar of de staat waarin hij verkeert. Aan ons kun je altijd je oude auto verkopen in Groningen. Jij hoeft slechts een afspraak te maken bij onze vestiging en wij zorgen voor de rest.

Maak gebruik van onze online taxatietool: hiervoor heb je alleen je kenteken, de kilometerstand van je auto en een geldig e-mailadres nodig. Vul de gevraagde gegevens in en een eerste waardebepaling van je auto wordt getoond.

Kies de optie ‘Afspraak maken’ om op een gewenst tijdstip bij ons langs te komen voor een definitieve taxatie. Een RDW-erkende taxateur beoordeelt je auto en biedt een geschikt bedrag. Je kunt je auto nu ogenblikkelijk verkopen.

Onder onze service in Groningen valt:

Inkoopservice van elke auto
Binnen 24 uur koop rond
Gratis taxatie
Goede service
Verkoop gegarandeerd

Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
17-11-2016 door Henry van der W. uit Groningen

"Jongens hebben goed gekeken naar mijn oude auto, reed niet helemaal soepeltjes. Toch verkocht, prima geld, ik zeg helemaal mooi!"

24-11-2016 door Nicole H. uit Groningen

"Zeer goede en professionele service. Inspectie en verkoopovereenkomst zijn netjes afgehandeld. Als ik nog eens overga tot autoverkoop klop ik zeker bij wijkopenautos.nl aan."

Een auto verkopen in Groningen.

Je auto zelf verkopen in Groningen, dat kan toch niet zo moeilijk zijn? In een stad van tweehonderdduizend mensen is er altijd wel één persoon die je auto voor een goed bedrag van je over wil nemen. Zou je denken. De ervaring leert dat een auto verkopen vaak moeizamer gaat dan je denkt. Helemaal wanneer je een oude of een defecte auto wilt verkopen in Groningen, is het moeilijk om op eigen houtje een geschikte koper te vinden. Wij bieden een alternatief voor de particuliere verkoop. Aan ons verkoop je je auto direct en zonder zorgen. Zo kun je je oude auto binnen 48 uur verkopen aan ons in Groningen.

Een afspraak is zo gemaakt!

Voordat je je auto verkoopt, is het belangrijk dat je weet hoeveel hij waard is. Dit wordt met onze online taxatietool eenvoudig berekend. Nadat je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld, wordt de dagwaarde van je auto direct getoond. Met deze schatting kom je naar onze vestiging in Groningen. Kies zelf je tijdstip uit. We zijn ook op zaterdag geopend. Je hoeft dus geen vrij te nemen om je auto bij ons te verkopen.

Bij onze vestiging wordt je door één van onze taxateurs geholpen. Hij zal op een RDW-goedgekeurde wijze je auto inspecteren en taxeren. Daarbij richt hij zich op alle facetten van de auto: de staat van het motorblok en de uitlaat, het chassis en de carrosserie en het dashboard en de bekleding. Heeft je auto weinig schade gekend en verkeert hij nog in een goede staat? Dan zal dit meegewogen worden in het uiteindelijke bod. Wil jij een sloopauto verkopen in Groningen? Ook dan zullen we zorgvuldig de verschillende onderdelen van je auto onderzoeken. Een behandeling die jij bij een autosloperij niet snel zult krijgen, wanneer je een kapotte auto wilt verkopen in Groningen.

Wanneer de taxatie is afgerond, vertellen we welk bedrag we voor je auto kunnen geven. Het is nu aan jou om een beslissing te maken. Daarbij is het belangrijk dat je goed de tijd neemt en geen overhaast besluit neemt. Kies je ervoor geheel gratis je auto aan ons te verkopen in Groningen? Dan nemen wij de administratieve afronding van de voertuigoverdracht voor onze rekening. Vanzelfsprekend brengen wij voor het gehele proces geen kosten in dienst. Dit betekent dat ons eindbod in zijn geheel naar je rekening wordt overgemaakt. In de regel is de bankoverschrijving na twee werkdagen verwerkt. Zo kan je zowel je gave als je afgekeurde oude auto aan ons verkopen in Groningen.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: