Zonder moeite je oude auto verkopen in Groningen

Te klein, te groot of te duur. Jouw auto moet in ieder geval verkocht worden. De perfecte plek is natuurlijk wijkopenautos.nl.

Bij wijkopenautos.nl wordt iedere auto gekocht, ongeacht bouwjaar of de staat. Jij hoeft slechts een afspraak te maken bij onze vestiging en wij zorgen voor de rest.

Kom langs bij ons in de vestiging voor een waarde taxatie van jouw auto. Deze taxatie is tevens het bod dat wij doen. Jouw oude auto verkopen dat doe je snel en zonder moeite bij wijkopenautos.nl.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Een auto verkopen in Groningen

auto verkopen

Je auto zelf verkopen in Groningen, dat kan toch niet zo moeilijk zijn? In een stad van tweehonderdduizend mensen is er altijd wel één persoon die je auto voor een goed bedrag van je over wil nemen. Tenminste.. Dat zou je denken. De ervaring leert dat een auto verkopen vaak moeizamer gaat dan je denkt. Helemaal wanneer je een oude of een defecte auto wilt verkopen in Groningen, is het moeilijk om op eigen houtje een geschikte koper te vinden. Wij bieden een alternatief voor de particuliere verkoop. Aan ons verkoop je je auto direct en zonder zorgen. Zo kun je je oude auto binnen 24 uur verkopen aan ons in Groningen.

2. Een afspraak is zo gemaakt!

Voordat je je auto verkoopt, is het belangrijk dat je weet hoeveel hij waard is. Dit wordt met onze online taxatietool eenvoudig berekend. Nadat je alle gevraagde gegevens hebt ingevuld, wordt de dagwaarde van je auto direct getoond. Met deze schatting kom je naar onze vestiging in Groningen. Kies zelf je tijdstip uit. We zijn ook op zaterdag geopend. Je hoeft dus geen vrij te nemen om je auto bij ons te verkopen.

Bij onze vestiging wordt je door één van onze taxateurs geholpen. Hij zal op een RDW-goedgekeurde wijze je auto inspecteren en taxeren. Daarbij richt hij zich op alle facetten van de auto: de staat van het motorblok en de uitlaat, het chassis en de carrosserie en het dashboard en de bekleding. Heeft je auto weinig schade gekend en verkeert hij nog in een goede staat? Dan zal dit meegewogen worden in het uiteindelijke bod. Wil jij een sloopauto verkopen in Groningen? Ook dan zullen we zorgvuldig de verschillende onderdelen van je auto onderzoeken. Een behandeling die jij bij een autosloperij niet snel zult krijgen, wanneer je een kapotte auto wilt verkopen in Groningen.

Gratis online taxatie

Wanneer de taxatie is afgerond, vertellen we welk bedrag we voor je auto kunnen geven. Het is nu aan jou om een beslissing te maken. Daarbij is het belangrijk dat je goed de tijd neemt en geen overhaast besluit neemt. Kies je ervoor geheel gratis je auto aan ons te verkopen in Groningen? Dan nemen wij de administratieve afronding van de voertuigoverdracht voor onze rekening. Vanzelfsprekend brengen wij voor het gehele proces geen kosten in dienst. Dit betekent dat ons eindbod in zijn geheel naar je rekening wordt overgemaakt. In de regel is de bankoverschrijving na twee werkdagen verwerkt. Zo kan je zowel je gave als je afgekeurde oude auto aan ons verkopen in Groningen.

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snel en deskundig advies. Zeer snelle afhandeling van alle papierwerk: koopcontract, afmelding en betaling. Alles was in één dag geregeld! TOP!!!
Richard D. | Haarlem | Mitsubishi Lancer, 2005 18.12.2017
Alles keurig geregeld,aardige mensen , Iedereen die zijn auto zonder zorgen wil verkopen de juiste oplossing
Peter V. | Rotterdam | Renault Clio, 2009 18.08.2017

Gratis waardetaxatie in slechts één stap