Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Snel je sloopauto verkopen in Amsterdam.

Wanneer je op zoek bent naar een goede handelaar om een sloopauto te verkopen in Amsterdam, wil je natuurlijk het liefste zaken doen met een professionele autohandelaar. Je sloopauto moet goed bekeken worden, op juiste waarde geschat en vervolgens op een makkelijke manier worden aangekocht. Natuurlijk wil je er ook nog een goede prijs voor ontvangen, die recht doet aan de actuele waarde van je sloopauto. Zie hier maar eens de juiste verkooppartner voor te vinden. Dat is niet zo gemakkelijk. Bovendien koopt niet elke autohandelaar een auto aan die eigenlijk rijp is voor de sloop.

Maar je sloopauto verkopen Amsterdam is wel makkelijk bij Wijkopenautos.nl. Bij ons kom je makkelijk en snel van je sloopauto af. Wij kopen alle auto’s in Amsterdam, ongeacht merk, staat of bouwjaar. Doe nu de gratis taxatie via de website en laat de prijs voor je oude sloopauto direct berekenen. Maak aansluitend een afspraak voor een gratis taxatie en verkoop je auto direct bij onze vestiging in Amsterdam-Zuid.

Sloopauto verkopen en meer:

RDW-erkende taxateurs
RDW-erkende services
Iedere auto verkopen
RDW-erkende taxatie
Gratis en vrijblijvende taxatie

"Ik werd goed voorgelicht en netjes behandeld. Bedankt voor de service."
09-12-2016 door Ruud C. uit Amsterdam-Noord

"Erg aardige jongens in Amsterdam. Ze hebben me goed geholpen."
13-12-2016 door Bas W. uit Amsterdam-Zuid

"Wij zijn zeer tevreden. Eindelijk de oude wagen weg en plek voor een gloednieuwe."
29-12-2016 door Jennie S. uit Amsterdam-Zuid
Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
23-09-2016 door Vincent van der W. uit Rotterdam

Ik was erg positief verrast: de medewerker ontving me erg vriendelijk, de aankoopprijs was duidelijk hoger dan bij concurrerende autobedrijven en de afhandeling verliep erg rap. Ondanks mijn sceptische benadering kan ik achteraf niets anders doen dan Wijkopenautos.nl aanraden.


04-11-2016 door Merel B. uit Leeuwarden

De ontvangst was erg vriendelijk en de service keurig, net en goed. Mede dankzij het goede onderhoud en mijn complete administratie kreeg ik een keurige prijs geboden voor mijn auto. De service was keurig en de medewerkers enorm vriendelijk

Je sloopauto verkopen?

Wanneer is je auto een sloopauto?

Een auto die je al lang bezit, kan erg dierbaar worden. Daarom is het soms lastig te zien dat een auto eigenlijk op is en niet meer geschikt is om mee te rijden. Jaar na jaar komt je auto steeds minder makkelijk door de APK en dan komt er uiteindelijk een moment dat je je auto moet verkopen. Als je auto meerdere beschadigingen heeft of motorisch niet meer in orde is, dan kun je deze een sloopauto noemen.


Waar je sloopauto verkopen?

Het makkelijkste is om je sloopauto direct door een handelaar op te laten halen. Maar wat gebeurt er dan met je auto? En wat krijg je er nog voor? Doet dit recht aan de waarde van je auto? Je auto verkopen in Amsterdam is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kun je ook bij Wijkopenautos.nl terecht om je sloop auto te verkopen in Amsterdam. Wij zijn zeer ervaren in het aankopen van alle soorten auto’s, waarbij ook sloopauto’s als volwaardige auto’s worden gezien, die getaxeerd moet worden. Wij zorgen ervoor dat je makkelijk en snel je sloopauto kunt verkopen in Amsterdam!

Het verkooppproces bij Wijkopenautos.nl.

Snel je sloopauto verkopen Amsterdam? Dan kun je het beste kiezen voor Wijkopenautos.nl. Wij kopen alle auto’s aan, ook sloopauto’s of auto’s die niet meer in de allerbeste staat zijn. Ga naar onze website en voer daar je kenteken en aanvullende gegevens in. Via onze tool ontvang je direct een voorlopige waardeschatting van je auto. Wil je je oude auto zo snel mogelijk verkopen in Amsterdam, dan kun je aansluitend een afspraak maken bij onze vestiging in Amsterdam-Zuid. Hier wordt je auto gratis getaxeerd door onze medewerker, die - wanneer je dat wenst - direct een bod voor je auto uitbrengt. Accepteer je dit bod? Dan zit je direct goed en heb je je sloopauto verkocht aan Wijkopenautos.nl in Amsterdam

Aangezien wij een full-service bedrijf zijn, ontvang je direct het verkoopcontract en het vrijwaringsbewijs. De auto wordt ook meteen afgemeld bij de verzekering. De verkoopsom kun je binnen twee werkdagen op je rekening verwachten. Verder brengen wij geen kosten in rekening voor de taxatie van de auto of de voorlopige prijs die je ontvangen hebt. Zo heb je makkelijker dan gedacht je autowrak kunnen verkopen in Amsterdam.

Niet alleen een sloopauto is lastig te verkopen in Amsterdam, maar ook autowrakken zijn lastig te verkopen. Wanneer je een auto-ongeluk hebt gehad en je auto total loss is, komt er vaak een bergingsbedrijf om je auto op te halen of wordt dit door een lokale garage voor je geregeld. Maar als je je oude sloopauto of autowrak voor de deur hebt staan, is dit al een stukje minder makkelijk. Gelukkig kun je nu snel je autowrak of sloopauto verkopen in Amsterdam aan Wijkopenautos.nl, zonder dat deze naar de sloop moet. Maak een afspraak bij onze vestiging in Amsterdam en leg uit dat het een autowrak betreft. Ook hiervoor kunnen onze experts een taxatie uitvoeren en een bod doen.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: