Sloopauto verkopen in Amsterdam

Op een gegeven moment kom je op een punt waarbij de auto niet meer verder gaat en men spreekt van een sloopauto. De vraag is wat je dan nog met je auto doet.

wijkopenautos.nl heeft het antwoord, want wij zijn op zoek naar jouw auto. Wij kopen iedere auto en dus ook jouw wagen. Dat terwijl deze rijp voor de sloop is. Omdat auto’s in bijna alle gevallen meer waarde hebben dan wanneer ze naar de sloop gaan ontvang je bij ons meer dan bij de sloop.

Hoe hoog het bedrag is dat wij voor jouw auto geven ontdek je gemakkelijk en snel. Maak vrijblijvend een afspraak bij onze vestiging in Amsterdam. Onze expert doet een grondige taxatie en daarna ontvang jij ons bod.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Je sloopauto verkopen?

sloopauto verkopen

Wanneer is je auto een sloopauto? Een auto die je al lang bezit, kan erg dierbaar worden. Daarom is het soms lastig te zien dat een auto eigenlijk op is en niet meer geschikt is om mee te rijden. Jaar na jaar komt je auto steeds minder makkelijk door de APK en dan komt er uiteindelijk een moment dat je je auto moet verkopen. Als je auto meerdere beschadigingen heeft of motorisch niet meer in orde is, dan kun je deze een sloopauto noemen.

Waar je sloopauto verkopen?
Het makkelijkste is om je sloopauto direct door een handelaar op te laten halen. Maar wat gebeurt er dan met je auto? En wat krijg je er nog voor? Doet dit recht aan de waarde van je auto? Je auto verkopen in Amsterdam is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kun je ook bij wijkopenautos.nl terecht om je sloop auto te verkopen in Amsterdam. Wij zijn zeer ervaren in het aankopen van alle soorten auto’s, waarbij ook sloopauto’s als volwaardige auto’s worden gezien, die getaxeerd moet worden. Wij zorgen ervoor dat je makkelijk en snel je sloopauto kunt verkopen in Amsterdam!

2. Het verkooppproces bij wijkopenautos.nl

Snel je sloopauto verkopen Amsterdam? Dan kun je het beste kiezen voor wijkopenautos.nl. Wij kopen alle auto’s aan, ook sloopauto’s of auto’s die niet meer in de allerbeste staat zijn. Ga naar onze website en voer daar je kenteken en aanvullende gegevens in. Via onze tool ontvang je direct een voorlopige waardeschatting van je auto. Wil je je oude auto zo snel mogelijk verkopen in Amsterdam, dan kun je aansluitend een afspraak maken bij onze vestiging in Amsterdam-Zuid. Hier wordt je auto gratis getaxeerd door onze medewerker, die - wanneer je dat wenst - direct een bod voor je auto uitbrengt. Accepteer je dit bod? Dan zit je direct goed en heb je je sloopauto verkocht aan wijkopenautos.nl in Amsterdam

Aangezien wij een full-service bedrijf zijn, ontvang je direct het verkoopcontract en het vrijwaringsbewijs. De auto wordt ook meteen afgemeld bij de verzekering. De verkoopsom kun je binnen twee werkdagen op je rekening verwachten. Verder brengen wij geen kosten in rekening voor de taxatie van de auto of de voorlopige prijs die je ontvangen hebt. Zo heb je makkelijker dan gedacht je autowrak kunnen verkopen in Amsterdam.

Gratis online taxatie

Niet alleen een sloopauto is lastig te verkopen in Amsterdam, maar ook autowrakken zijn lastig te verkopen. Wanneer je een auto-ongeluk hebt gehad en je auto total loss is, komt er vaak een bergingsbedrijf om je auto op te halen of wordt dit door een lokale garage voor je geregeld. Maar als je je oude sloopauto of autowrak voor de deur hebt staan, is dit al een stukje minder makkelijk. Gelukkig kun je nu snel je autowrak of sloopauto verkopen in Amsterdam aan wijkopenautos.nl, zonder dat deze naar de sloop moet. Maak een afspraak bij onze vestiging in Amsterdam en leg uit dat het een autowrak betreft. Ook hiervoor kunnen onze experts een taxatie uitvoeren en een bod doen.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zeer correct en stipt op de afgesproken tijd. Plezierige persoonlijke contacten.
PETER V. | Goes | Volkswagen Fox, 2009 14.11.2019
Zeer vriendelijke te woord gestaan en duidelijke uitleg over de procedure. Na verkoop stond het geld binnen de afgesproken tijd op mijn rekening.
Freddy I. | Apeldoorn | Suzuki Alto, 2013 08.11.2019
Ik ben bijzonder goed geholpen. Zeer klantgericht en vriendelijk ontvangen. Het concept is prima en objectief. Daarover was ik positief verrast. Als klap op de vuurpijl kreeg ik ook nog eens een mooi bedrag voor mijn VW Golf.
Johannes d. | Rotterdam | Volkswagen Golf V, 2003 24.10.2019

Gratis online taxatie