Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Sloopauto verkopen Enschede? Kies Wijkopenautos.nl.

Heb je een oude auto staan die echt zijn langste tijd heeft gehad? Of houdt je Peugeot het na 400.000 kilometer op de teller voor gezien? Tijd om je auto te verkopen dus! Veel mensen zouden denken dat zo’n oud barrel niets meer oplevert en dat je hem dan maar beter naar de sloop kunt brengen. Maar niets is minder waar! Wijkopenautos.nl biedt voor elke auto nog de actuele waarde, die in veel gevallen hoger uitvalt dan wat de sloop er nog voor kan bieden. En waarom ook niet? Een auto mag dan wel oud zijn of beschadigd maar dat betekent niet dat deze direct volledig afgeschreven moet worden.

In dit artikel helpen we je een stukje op weg met hoe je je sloopauto kunt verkopen in Enschede. We geven een aantal tips mee hoe je je auto er nog op z’n best uit kunt laten zien en wat je absoluut niet moet vergeten als je met een autohandelaar of potentiële koper te maken hebt. Bovendien kun je je auto ook heel snel verkopen als het moet, via wijkopenautos.nl. Lees gerust verder en sla de tips even op!

Behalve sloopauto service ook:

Alerte taxateurs
Verschillende locaties
Verschillende locaties in Nederland
Verkoop binnen 24 uur
Snelle inkoopservice

Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
23-11-2016 door Christien van I. uit Groningen

"Zakelijk en professioneel, zeker het overwegen waard om vrijblijvend een taxatie te laten doen. Of je je auto wil verkopen kun je daarna rustig beslissen, absoluut geen druk om direct te verkopen. Dat vond ik heel goed. Prettige mensen"


28-11-2016 door Antoine van E. uit Groningen

"Een tevreden klant, auto snel verkocht, heldere communicatie, vriendelijk personeel en een scherp bod voor de auto gekregen!"

Hoeveel is mijn sloopauto nog waard?

Als je je sloopauto wil verkopen in Enschede, moet je eerst uitzoeken wat deze nog waard is. Zo ben je zelfbewuster over wat je nog kunt vragen voor je oude auto in Enschede en sta je steviger in het onderhandelingsproces. Er zijn een aantal handige manieren om de waarde van je auto te berekenen. Het makkelijkste is om een online dagwaardeberekening te doen via onze website. Vul in de taxatietool je kenteken in en druk op volgende. Vul de aanvullende gegevens over je auto in en een geldig e-mailadres. Direct daarna ontvang je een voorlopige waardebepaling van je auto! Voorlopig, omdat deze gebaseerd is op wat er op papier over je auto bij de RDW bekend is. Als je de daadwerkelijke waarde van je sloopauto wil weten, dan kun je het beste direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende taxatie op locatie in onze vestiging in Enschede.

Niet vergeten bij verkoop!

Eindelijk is het zover, je kunt je auto laten zien aan een potentiële koper. Maar hoe zorg je ervoor dat je auto goed voor de dag komt? En hoe maak je de kans zo groot mogelijk dat je de auto kunt verkopen in Enschede? Lees onderstaande tips voor een beetje extra hulp!

 • Zorg dat je auto heel goed schoon is, zowel van binnen als van buiten. Hoe schoner de auto, hoe jonger deze oogt en hoe beter het is voor de prijsbepaling.
 • Regel dat eventuele beschadigingen er nog zo netjes mogelijk uit zien. Een loshangende bumper kun je prima even vastzetten, een barst in een ruit plak je netjes af.
 • Laat kleine problemen verhelpen, dat hoeft niet veel te kosten maar kan behoorlijk wat opleveren en maakt een goede indruk.
 • Vergeet niet om de extra’s bij je auto te laten zien. Een dakkoffer, trekhaak, navigatiesysteem of een set winterbanden: je maakt er altijd een goede indruk mee en het kan meehelpen om de prijs te krijgen die jij graag wil hebben.
 • Denk aan je onderhoudsboekje! Goed kunnen laten zien wat er de afgelopen jaren wel of niet aan de auto heeft gemankeerd en hoe de staat nu is, gaat niet zonder dit belangrijke document.
 • Met deze tips kun je gewoon je auto verkopen en naar de sloop in Enschede brengen is niet meer nodig! Door nét dat beetje extra aan tijd en moeite in je auto te investeren, maak je een goede en serieuze indruk.

  Is het ondanks je goede voorbereidingen toch niet gelukt om je sloopauto te verkopen in Enschede? Als je snel je auto wil verkopen in Enschede, kun je het beste een afspraak maken bij Wijkopenautos.nl. Wij taxeren je auto gratis in onze vestiging in Enschede en doen dit binnen een half uur. Wanneer we daarmee klaar zijn, bespreken we onze bevindingen over je auto met jou en doen we een bod voor de auto. Wanneer je hiermee akkoord gaat is de auto direct verkocht en hoef je verder niets meer te doen. Wij maken de vrijwaring in orde en regelen de andere administratie en de betaling op dezelfde dag. Zo kun je binnen 24 uur je autowrak verkopen in Enschede en is het hele proces afgerond zonder dat het je extra tijd kost.

  Hoe het werkt
  1. Advies

  Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

  2. Betaling

  Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

  3. Afmelding

  De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

  Wat onze klanten stemmen
  Wat onze klanten zeggen
  Laat je auto nu taxeren: