Sloopauto verkopen in Enschede

Je auto is total loss of helemaal opgereden en rijp voor de sloop. Dat is vervelend, want bij de sloop krijg je nog maar weinig terug voor je geliefde auto.

De waarde van een auto is vaak hoger dan het bedrag dat je bij de sloop ontvangt. Bij wijkopenautos.nl weten we dat. Wij kopen je auto dan ook voor dat bedrag wat het voertuig op dat moment nog waard is. Kom bij onze vestiging in Enschede langs voor meer informatie over je sloopauto.

Via de taxatietool ontdek je de dagwaarde van je auto. Echter is hier geen rekening gehouden met de staat van de wagen. In Enschede doet een van onze experts een grondige taxatie van je voertuig, zodat we direct een bod op je sloopauto doen.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Hoeveel is mijn sloopauto nog waard?

Sloopauto verkopen Enschede

Als je je sloopauto wil verkopen in Enschede, moet je eerst uitzoeken wat deze nog waard is. Zo ben je zelfbewuster over wat je nog kunt vragen voor je oude auto in Enschede en sta je steviger in het onderhandelingsproces. Er zijn een aantal handige manieren om de waarde van je auto te berekenen. Het makkelijkste is om een online dagwaarde berekening te doen via onze website. Vul in de taxatietool je kenteken in en druk op volgende. Vul de aanvullende gegevens over je auto in en een geldig e-mailadres. Direct daarna ontvang je een voorlopige waardebepaling van je auto! Voorlopig, omdat deze gebaseerd is op wat er op papier over je auto bij de RDW bekend is. Als je de daadwerkelijke waarde van je sloopauto wil weten, dan kun je het beste direct een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende taxatie op locatie in onze vestiging in Enschede.

2. Niet vergeten bij verkoop!

Eindelijk is het zover, je kunt je auto laten zien aan een potentiële koper. Maar hoe zorg je ervoor dat je auto goed voor de dag komt? En hoe maak je de kans zo groot mogelijk dat je de auto kunt verkopen in Enschede? Lees onderstaande tips voor een beetje extra hulp!

  • Zorg dat je auto heel goed schoon is, zowel van binnen als van buiten. Hoe schoner de auto, hoe jonger deze oogt en hoe beter het is voor de prijsbepaling.
  • Regel dat eventuele beschadigingen er nog zo netjes mogelijk uit zien. Een loshangende bumper kun je prima even vastzetten, een barst in een ruit plak je netjes af.
  • Laat kleine problemen verhelpen, dat hoeft niet veel te kosten maar kan behoorlijk wat opleveren en maakt een goede indruk.
  • Vergeet niet om de extra’s bij je auto te laten zien. Een dakkoffer, trekhaak, navigatiesysteem of een set winterbanden: je maakt er altijd een goede indruk mee en het kan meehelpen om de prijs te krijgen die jij graag wil hebben
  • Denk aan je onderhoudsboekje! Goed kunnen laten zien wat er de afgelopen jaren wel of niet aan de auto heeft gemankeerd en hoe de staat nu is, gaat niet zonder dit belangrijke document.
Gratis online taxatie

Met deze tips kun je gewoon je auto verkopen en naar de sloop in Enschede brengen is niet meer nodig! Door nét dat beetje extra aan tijd en moeite in je auto te investeren, maak je een goede en serieuze indruk.

Is het ondanks je goede voorbereidingen toch niet gelukt om je sloopauto te verkopen in Enschede? Als je snel je auto wil verkopen in Enschede, kun je het beste een afspraak maken bij wijkopenautos.nl. Wij taxeren je auto gratis in onze vestiging in Enschede en doen dit binnen een half uur. Wanneer we daarmee klaar zijn, bespreken we onze bevindingen over je auto met jou en doen we een bod voor de auto. Wanneer je hiermee akkoord gaat is de auto direct verkocht en hoef je verder niets meer te doen. Wij maken de vrijwaring in orde en regelen de andere administratie en de betaling op dezelfde dag. Zo kun je binnen 24 uur je autowrak verkopen in Enschede en is het hele proces afgerond zonder dat het je extra tijd kost.

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Super goede en snelle verkoop van mijn auto. Zeer klantvriendelijk.
Ron A. | Dordrecht | Renault Grand Espace, 2005 18.12.2017
Mijn inziens goede prijs gekregen voor mijn auto.
Ronald v. | Alphen aan den Rijn | Opel Mokka, 2012 18.08.2017

Gratis online taxatie