Schadeauto verkopen voor de hoogste prijs

Als een voertuig in het verleden schade heeft gehad, bijvoorbeeld door een ongeluk, krijgt deze de stempel schadeauto. Dit betekent niet dat de auto total loss is.

Bestuurders weten vaak niet of hun auto een schadeauto is of niet. Bij de verkoop van het voertuig kun je daarmee voor vervelende verrassingen komen te staan. Schadeauto's zijn moeilijk te verkopen. Zeker wanneer je er nog een schappelijk prijs voor wilt ontvangen.

De waarde van een beschadigde auto is alleen te bepalen door een taxatie. Kom langs bij Wijkopenautos.nl voor een gratis taxatie en verkoop je auto direct. Het taxeren van je schadeauto is geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Schadeauto inkoop bij Wijkopenautos.nl

Heeft je auto schade opgelopen? Vervelend, want dan zit je met de reparatiekosten of de verzekering. Maar als de schade te repareren valt, is er weinig aan de hand. Erger is als de wagen dermate beschadigd is dat deze economisch total loss wordt verklaard. De kosten om de schadeauto te repareren zijn hoger dan de dagwaarde schadeauto, wat betekent dat repareren niet rendabel meer is. Dan rest je nog maar één ding: jouw schadeauto verkopen. Maar wie koopt graag schadeauto's in? Wellicht zijn er aanbiedingen op een schadeauto veiling of bieden schadeauto verkoop sites een uitkomst? Of misschien is iemand geïnteresseerd in één of enkele onderdelen? Exporteren is optioneel, maar dat loopt in de papieren. Moet de auto dan naar de autosloperij voor de schrootprijs?.

Schadeauto waarde

Wil jij je schadeauto verkopen? Is het wel een schadeauto? Trek de autoschade af van de autowaarde. Voor de dagwaarde van jouw wagen vul je snel en gemakkelijk onze online waardebepaling in. Is de huidige waarde hoger dan de schadekosten reparatie? Dan is het voertuig geen sloopauto en dus makkelijker particulier te verkopen via schadeauto verkoop sites. Helaas, kan het even duren voordat je liefhebbers hebt gevonden, die geld en tijd in jouw beschadigde auto willen steken en repareren. Er zijn ook schade auto onderdelen kopers, maar dit levert gedoe op aangezien je liever je volledige schade auto wilt verkopen. Is de schade hoger dan de autowaarde? De wagen aanbieden bij een autosloperij voor demontage is wellicht de enige optie. Zonde, want zoveel geld brengt dat niet op.

Schadeauto verkopen aan Wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl biedt de beste oplossing voor zowel schadeauto’s met lichte schade als met zware schade. Wij kopen elke auto in én voor de hoogste prijs! Onze RDW erkende taxateur kijkt naar het functioneren van de motor (motorschade), beschadigingen en schade aan de auto en bekleding. Zo gaat hij over tot de schadeauto inkoop. Tot slot maakt hij een proefrit met de wagen om tot definitieve schadeauto waarde te komen. Onze gratis taxatie wordt afgesloten met een bod. Wanneer het bod geaccepteerd is, is de schade auto verkocht! Bovendien is je auto gratis verkopen een plezier, want wij regelen de administratie. Je hoeft niet te denken aan vrijwaring of afmelding. Een schadeauto verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest!


Schadeauto veiling

Men is in de veronderstelling dat via een schadeauto veiling een voertuig meer geld oplevert. Veel schadeauto opkopers komen op dit soort veilingen af. De kopers zijn op zoek naar de mooiste schadeauto (lees met de minste schade) voor de beste prijs. Heeft jou auto flink wat schade of staat hij er niet meer mooi bij, dan kan het wel eens riskant zijn om jouw wagen op een beschadigde auto's veiling te zetten. Ten eerste, betaal je voor een plek op de schadeauto veiling, of dat nou een online veiling is of een fysieke schadeauto veiling. Ten tweede, betaal je voor de kosten om je beschadigde wagen daar te krijgen of voor de verzendkosten. Dus als je schadeauto veel minder opbrengt dan verwacht ben je ook nog eens de extra kosten kwijt en houd je niks meer over! Vergeet hierbij niet al het papierwerk dat je na de schadeauto veiling nog moet regelen.


Auto met motorschade verkopen

Een auto met motorschade is moeilijk te verkopen. Mocht er al een particulier geïnteresseerd zijn, dan is dat voor een lage prijs. Belangrijk voor de waarde is dat het voertuig nog rijdt. Een auto met motorschade verkopen kan wel bij een sloperij. De nog bruikbare auto onderdelen worden eruit gehaald en de rest van het voertuig wordt verkocht voor de oud ijzer prijs. Jij bent dan nog wel verantwoordelijk voor al het papierwerk en het opzeggen van de verzekering. Hierbij biedt Wijkopenautos.nl een uitkomst. Wij regelen namelijk de vrijwaring en overige administratie, gratis!


Auto met schade verkopen door heel Nederland!


Nijverheidsweg 29
3534 AM Utrecht

085 8887799

Abraham van Stolkweg 94
3041 JA Rotterdam

085 887799

Selenakker 1
5047 TP Tilburg

085 887799

Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam

085 887799

Hastelweg 214 D
5652 CL Eindhoven

085 8887799

Conradweg 42
6827 BZ Arnhem

085 887799

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Laat je auto nu taxeren:

Schadeauto's te koop gevraagd

Wil je graag een tweedehands óf nieuwe auto aanschaffen? Check dan eerst of de wagen een schadeverleden heeft. Het komt helaas regelmatig voor dat een wagen wordt verkocht als nieuw of als in zeer goede staat, terwijl er veel onderliggende schade aanwezig is. Je wilt natuurlijk niet de volle prijs betalen voor een auto met schadeverleden. Online kun je, door middel van het kenteken, checken of het voertuig een WOK melding heeft. Een WOK melding is een Wacht Op Keuring dat wordt uitgegeven nadat het voertuig schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door een ongeluk. De WOK wordt geregistreerd door de RDW in het systeem dat voor velen autohandelaren zichtbaar is. Dus ben je niet zeker of jouw net aangeschafte auto een schadeverleden heeft, breng het voertuig dan naar Wijkopenautos.nl. Wij kunnen het schadeverleden voor je checken door middel van een gratis taxatie. Onze RDW-erkende experts checken de wagen volledig en maken een proefrit. Aan de hand van deze inspectie kunnen wij vertellen of je auto in het verleden schade heeft gehad. Wil je direct van je eventuele schadeauto af, dan ben je bij Wijkopenautos.nl aan het goede adres. Aan de hand van de taxatie en het schadeverleden doen wij een bod op de wagen. Bevalt ons bod, mooi! Laat de wagen bij ons achter en wij regelen de rest, zoals de vrijwaring en het papierwerk. Het geld wordt direct op je rekening gestort.


Taxatie schadeauto

Met een schadeauto is het voor zowel de koper als voor de verkoper lastig de actuele marktwaarde in te schatten. Als schadeauto verkoper check je als eerste de huidige waarde van de auto zonder beschadigingen. Via de online kenteken check van Wijkopenautos.nl bereken je binnen 30 seconden de dagwaarde. Zo heb je als verkoper in ieder geval een idee wat de auto waard is zonder schade. Vervolgens kan alleen een professionele taxatie de exacte waarde van de auto bepalen. Kom voor een gratis taxatie langs bij een van onze 25 vestigingen. Daar staat onze getrainde taxateurs 6 dagen per week voor je klaar. Vul onze online waardebepaling in en maak direct een afspraak. Zorg dat je het onderhoudsboekje hierbij hebt, zodat je kunt bewijzen wat er met de auto is gebeurd, dit verhoogt de waarde van jouw voertuig. De schadeauto waarde fluctueert sterk. Met de juiste gegevens en het bewijs dat de auto enkel een paaltje heeft geraakt, kan de autoschade op de prijs beperkt blijven als je de schadeauto verkoopt.

Als schadeauto koper moet je vanzelfsprekend letten op wat voor schade er aanwezig is. Is er slechts lakschade? Of is er grotere schade aanwezig zoals versnellingsbakschade of motorschade? Maak daarom, wanneer mogelijk, een testrit met de wagen. Als je biedt op een auto met schade op een online schadeauto veiling is er het risico van een te hoog bod. De foto's zijn niet altijd even duidelijk en soms is er "verborgen" schade aanwezig. Wees hier bewust van.

Laat je auto nu taxeren: