Zonder zorgen een sloopauto verkopen in Maastricht

Wanneer je een auto wilt verkopen, zul je er een koper voor moeten vinden. Normaal gesproken is zowel de vraag als het aanbod op de Nederlandse occasionmarkt (te) groot. Of je er nu voor kiest om je auto te verkopen of in te ruilen, je zult weinig problemen ondervinden om je gebruikte auto kwijt te raken.

Dit wordt anders wanneer je probeert een sloopauto te verkopen. Dan zul je merken dat de vraag naar dit soort auto’s minimaal is. Wie zit er behalve de autosloperij anders op een sloopauto te wachten? Aan wijkopenautos.nl kun je ook gemakkelijk en snel je sloopauto verkopen in Maastricht. Wij kopen gegarandeerd iedere auto, ongeacht de staat waarin hij verkeert. Door gebruik te maken van onze online taxatietool, kun je gemakkelijk een afspraak maken bij onze vestiging in Maastricht. Daar zal een RDW-erkende taxateur je sloopauto grondig inspecteren. Vervolgens doet hij een vrijblijvend bod op je auto. Kies je ervoor je auto te verkopen? Dan kun je hem met een gerust hart bij ons achterlaten, wij regelen de rest!

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Is mijn auto een sloopauto?

Voordat je je sloopauto kunt verkopen in Maastricht, moet je er zeker van zijn dat je auto een sloopauto is. Dit kan in de meeste gevallen eenvoudig worden bepaald. Vaak komt de wens een sloopauto te verkopen voort uit een defect. Of het nu gaat om een zware schade of om heftige slijtage vanwege ouderdom. De auto werkt niet meer naar behoren en moet gerepareerd worden. Aan de hand van deze reparatiekosten is het sommetje zo gemaakt. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de dagwaarde van je auto op te vragen via de taxatietool op onze site. Vul je kenteken, de stand op de kilometerteller en je e-mailadres in en de dagwaarde wordt direct berekend.

Door de dagwaarde naast de reparatiekosten te leggen, kun je in één oogopslag zien of je auto een sloopauto is. Zijn de kosten hoger dan de waarde? Dan is je auto een sloopauto. Er zit op het eerste gezicht weinig anders op dan je auto te verkopen aan de sloop in Maastricht. Toch is er een beter alternatief om je auto te verkopen in Maastricht.

Laat je auto nu taxeren:

Verkoop je sloopauto aan wijkopenautos.nl

Wanneer je de dagwaarde van je auto via onze taxatietool bepaalt, wordt je de mogelijkheid geboden direct een afspraak bij onze vestiging in Maastricht te maken. Daar zal een RDW-erkende taxateur op locatie de waarde van je auto bepalen. Na de auto grondig te hebben geïnspecteerd, doet hij een bod op je auto. Dit bod is vrijblijvend en gebaseerd op zowel het onderzoek als een korte proefrit. Dankzij ons uitgebreide taxatieproces weten we precies de waarde van iedere auto te bepalen. Heeft je sloopauto nog potentie maar zijn de reparatiekosten gewoonweg te hoog? Dan zullen de mogelijkheden van je auto ook onze taxateur niet ontgaan. Zo zal ons bod uiteindelijk hoger uitvallen dan dat van de autosloperij. Ga je akkoord met het bod dat wij je bieden? Dan kun je je auto snel aan ons in Maastricht verkopen.

Je auto verkopen aan de sloop? In Maastricht zijn wij hét alternatief

Wijkopenautos.nl is een full-service bedrijf. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om de administratieve afhandeling. Wij regelen zowel de afmelding als de vrijwaring van ieder voertuig, geheel gratis. Daarnaast maken we het afgesproken bedrag per bankoverschrijving over. Na ongeveer twee werkdagen zal het op je rekening bijgeschreven worden. Aan de sloop je auto verkopen is in Maastricht vanaf nu dus niet meer nodig: aan ons kun je binnen 24 uur je oude auto verkopen in Maastricht. In welke staat je auto ook verkeert, wij taxeren hem nauwkeurig en bieden altijd een goede prijs.

Laat je auto nu taxeren: