Sloopauto verkopen in Maastricht

Wie lang genoeg met zijn auto rijdt heeft op een gegeven moment een sloopauto. Ook wanneer de auto total loss wordt verklaard lijkt de sloop de enige manier.

Particulier verkopen is geen optie meer, maar je auto naar de sloop brengen is ook lang niet altijd de beste keuze. Bij wijkopenautos.nl kopen wij iedere auto, waaronder auto’s die rijp zijn voor de sloop.

Met de kenteken check krijg je een waardeschatting van je auto. Echter moeten we de staat van de wagen nog beoordelen. Dit kunnen we pas doen wanneer jij bij onze vestiging in Maastricht langskomt. Tijdens de afspraak heb je direct de mogelijkheid om je sloopauto aan ons te verkopen.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Is mijn auto een sloopauto?

Sloopauto verkopen utrecht

Voordat je je sloopauto kunt verkopen in Maastricht, moet je er zeker van zijn dat je auto een sloopauto is. Dit kan in de meeste gevallen eenvoudig worden bepaald. Vaak komt de wens een sloopauto te verkopen voort uit een defect. Of het nu gaat om een zware schade of om heftige slijtage vanwege ouderdom. De auto werkt niet meer naar behoren en moet gerepareerd worden. Aan de hand van deze reparatiekosten is het sommetje zo gemaakt. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de dagwaarde van je auto op te vragen via de kenteken check op onze site. Vul je kenteken, de stand op de kilometerteller en je e-mailadres in en de dagwaarde wordt direct berekend.

Door de dagwaarde naast de reparatiekosten te leggen, kun je in één oogopslag zien of je auto een sloopauto is. Zijn de kosten hoger dan de waarde? Dan is je auto een sloopauto. Er zit op het eerste gezicht weinig anders op dan je auto te verkopen aan de sloop in Maastricht. Toch is er een beter alternatief om je auto te verkopen in Maastricht.

2. Verkoop je sloopauto aan wijkopenautos.nl

Wanneer je de dagwaarde van je auto via onze taxatietool bepaalt, wordt je de mogelijkheid geboden direct een afspraak bij onze vestiging in Maastricht te maken. Daar zal een RDW-erkende taxateur op locatie de waarde van je auto bepalen. Na de auto grondig te hebben geïnspecteerd, doet hij een bod op je auto. Dit bod is vrijblijvend en gebaseerd op zowel het onderzoek als een korte proefrit. Dankzij ons uitgebreide taxatieproces weten we precies de waarde van iedere auto te bepalen. Heeft je sloopauto nog potentie maar zijn de reparatiekosten gewoonweg te hoog? Dan zullen de mogelijkheden van je auto ook onze taxateur niet ontgaan. Zo zal ons bod uiteindelijk hoger uitvallen dan dat van de autosloperij. Ga je akkoord met het bod dat wij je bieden? Dan kun je je auto snel aan ons in Maastricht verkopen.

Gratis online taxatie

Je auto verkopen aan de sloop? In Maastricht zijn wij hét alternatief

wijkopenautos.nl is een full-service bedrijf. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken om de administratieve afhandeling. Wij regelen zowel de afmelding als de vrijwaring van ieder voertuig, geheel gratis. Daarnaast maken we het afgesproken bedrag per bankoverschrijving over. Na ongeveer twee werkdagen zal het op je rekening bijgeschreven worden. Aan de sloop je auto verkopen is in Maastricht vanaf nu dus niet meer nodig: aan ons kun je binnen 24 uur je oude auto verkopen in Maastricht. In welke staat je auto ook verkeert, wij taxeren hem nauwkeurig en bieden altijd een goede prijs.

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prettig contact en vlotte afmelding.
Hans P. | Arnhem | Toyota Avensis, 2008 09.01.2018
Echt goed.Snel en vakkundig geregeld. Geld binnen 2 dagen.Prima!!
A.C d. | Amsterdam | Nissan Micra, 1998 30.08.2017

Gratis online taxatie