Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Sloopauto verkopen voor de hoogste prijs!

Wat is een sloopauto? Een sloopauto is een voertuig waarvan de schade of de reparaties hoger zijn dan de dagwaarde van het voertuig. Een wagen die total loss is verklaard is dus een sloopauto. Een sloopauto is wel degelijk nog iets waard. De waarde wordt gebaseerd op de losse onderdelen en de oud ijzerwaarde. De exacte waarde van een sloopauto is daarom alleen door gekwalificeerde taxateurs te bepalen.

Wijkopenautos.nl heeft RDW gekwalificeerde taxateurs in huis die gratis de waarde van jouw sloopauto bepalen. Onze online taxatietool gaat uit van een nog goed functionerende auto, niet een sloopauto. Maak daarom direct een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt. Gebaseerd op hun bevindingen doen onze professionals jou een eerlijk bod. Als je akkoord gaat, dan kopen wij de sloopauto direct. Daarbij regelen we al het papierwerk voor je, zoals de vrijwaring. Zo ben je snel én voor een eerlijke prijs van je sloopauto af!

Een sloopauto op de stoep staan? Zonde van de parkeerplaats én het geld, want je blijft wegenbelasting doorbetalen. Meteen je sloopauto verkopen dus! Breng de sloopauto direct bij Wijkopenautos.nl langs voor een gratis taxatie.

Eenvoudig sloopauto verkopen bij Wijkopenautos.nl

Eenvoudig sloopauto verkopen Wijkopenautos.nl
Gebruik de gratis online taxatietool hierboven. Vul je kenteken in en ontvang binnen 30 seconden de dagwaarde.
Maak direct een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor een vrijblijvende taxatie.
Laat onze experts de sloopwaarde auto berekenen door een grondige inspectie uit te voeren.
Sloopauto verkoop
Sloopauto verkoop
Demontage auto verkopen
Demontage auto verkopen
Inkoop sloopauto's
Inkoop sloopauto's
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
4.8 Sterren
(3702 Beoordelingen)
26-06-2016 door Jeroen Z. uit Utrecht

Allemaal zeer prettig verlopen. Goed bod op mijn oude auto met verlopen APK en meteen verkocht!


07-07-2016 door Jan B. uit Zwolle

Mijn schadeauto was niet veel meer waard, maar heb er bij Wijkopenautos toch het meest voor gekregen. Top!


10-03-2016 door Anil B. uit Dordrecht

Aardige mensen, vlotte service. Koffie was ook lekker. Geen gedoe, gewoon verkopen die handel!

Hoe werkt onze sloopauto inkoop service?

Lange tijd zat er niet anders op dan je auto te verkopen aan de sloop voor de schrootprijs. Je hebt tegenwoordig tal van autoverkoopsites waar je je auto zelf kunt verkopen, maar er zal niet veel vraag zijn. Slechts een autoliefhebber of een sloopauto specialist die op zoek is naar onderdelen zal nog geïnteresseerd zijn in één of een aantal onderdelen, maar dat zal niet veel geld opleveren. Een ander alternatief voor je auto verkopen aan de sloop, is je sloopauto verkopen in het buitenland. Vaak is het mogelijk om de auto in het buitenland voor een lagere prijs te repareren, dan wordt het aantrekkelijker om deze reparatie wel uit te voeren.

Als je besluit om je auto te exporteren dan moet je er rekening mee houden dat dit ten eerste een hoop papierwerk oplevert. Zo dien je een uitvoerkenteken en de afmelding te regelen. Ten tweede kost het geld: je moet de auto verzekeren voor de export. Dit doe je met een Groene kaart en dit kost ongeveer 75 . Bovendien moet je een geschikte koper vinden in het buitenland. Niet de meest ideale manier om je auto snel te verkopen. Vergeet ook niet dat je onderzoek moet doen naar de waarde van je auto in het buitenland

Wij bieden als full-service bedrijf het snelste en het meeste ideale alternatief voor de autosloperij. Wij kopen elke auto in. Aan ons kun je zelfs je oude auto verkopen die compleet versleten is en die je ook niet meer kunt exporteren. Zelfs als je auto in een echt slechte staat verkeert en niet veel meer is dan een wrak, dan kun je je auto nog aan ons verkopen. Je sloopauto inruilen wordt dan ook een uitdagende onderneming, aangezien autohandelaren niet veel meer met jouw auto kunnen. Als je je autowrak wilt verkopen inspecteert onze taxateur welke onderdelen nog functioneren of geschikt zijn voor hergebruik en baseert daar de verkoopprijs van de auto op. De prijs voor een sloopauto wordt dus op een van onze vestigingen bepaald. Sloopauto inkoop gemakkelijk gemaakt door Wijkopenautos.nl.


Wijkopenautos.nl versus de Autosloperij

Service Wijkopenautos.nl
Gratis professionele taxatie ✔ 
Vrijblijvende taxatie ✔ 
Aankoop auto's met verlopen APK ✔ 
Gratis afmelding ✔ 
Ophaalservice ✘ 

Kom dus naar Wijkopenautos.nl als je je sloopauto, kapotte auto of autowrak wilt verkopen. Al is de auto een compleet wrak of totaal versleten, wij bieden je een geschikte prijs. Ga nu naar onze taxatietool om de dagwaarde te bepalen en om te berekenen of jouw auto daadwerkelijk een sloopauto is. Maak direct een afspraak voor een taxatie. Wij bepalen dan wat je auto werkelijk nog waard is en doen je een vrijblijvend bod. Als RDW erkend full service bedrijf zijn wij de grootste schadeauto opkoper van Europa. Bovendien regelen wij de afmelding, het RDW vrijwaringsbewijs krijg je ter plekke mee. Je sloopauto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je auto naar de autosloperij brengen is verleden tijd! Wij hebben 25 vestigingen, waaronder in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht.

Sloopauto verkopen

Je auto is ernstig beschadigd en moet gerepareerd worden om weer fatsoenlijk te kunnen functioneren. Sloopauto's naar de sloperij brengen is een hoop gedoe. Maar hoe weet je zeker of je auto een sloopauto is? Je auto is een sloopauto als de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van je auto. De dagwaarde is de waarde die je auto in een normale staat nu nog waard zou zijn geweest. Als je de reparatiekosten weet dan bereken je eenvoudig of jouw auto een sloopauto is. Ga naar onze kenteken check en vul je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in. De dagwaarde van je auto verschijnt onmiddellijk op je scherm. Is deze waarde lager dan de reparatiekosten? Dan is je auto een sloopauto. In dat geval wil je zo snel mogelijk van je auto af, maar zal het een vervelende klus worden om je auto te verkopen. Wij kopen alle sloopauto's in zolang de auto nog kan rijden! Wij beschikken niet over een autosloop ophaal service, maar wij hebben meer dan 25 vestigingen in Nederland. Wij zorgen voor een goede afhandeling die voldoet aan de milieuwetgeving.

Veel autosloperijen zitten maar wat graag te wachten op jouw sloopauto, vanwege de vele goede onderdelen die bijna iedere sloopauto huisvest. Echter krijg je de waarde van deze onderdelen zelf niet meer terug, maar krijg je vaak het gewicht van je auto in de oud ijzer prijs van die dag. De oud ijzer prijs fluctueert sterk, deze zit (op het moment van schrijven) ergens tussen de €0,15 en €0,30. Wil je je complete auto afleveren bij een autosloopbedrijf kun je er bijvoorbeeld voor kiezen je auto voor demontage in te leveren. Voor ongeveer de inkoopprijs krijg je dan de waarde van de goed werkende onderdelen. Ook kun je het chassis inleveren voor enkel de oud ijzer prijs, op voorwaarde dat de auto voor de rest compleet ontdaan is van onderdelen. Bij Wijkopenautos.nl doen we dat anders. Bij ons hoeft de auto geen geldige APK te hebben, wij taxeren de auto op het moment dat hij binnenkomt en geven hier een objectief bod met daarin de marktwaarde. Zo zijn wij accurater dan autosloperijen.

Wijkopenautos.nl geeft antwoord: Hoe verkoop ik mijn sloopauto?

Je sloopauto verkoop je eenvoudig met de sloopauto inkoop service van Wijkopenautos.nl. Binnen 24 uur verkoop je eenvoudig iedere auto in iedere staat. Vul je kenteken in voor de dagwaarde, en maak vervolgens een afspraak voor een gratis sloopauto taxatie. Na de taxatie doen we een bod op je sloopauto en kopen we de auto direct over. Het RDW Vrijwaringsbewijs geven we meteen mee en het geld wordt overgemaakt.


Sloopauto inkoop service

Afgekeurde voertuigen gaan vaak naar de grote opkoper, die auto's voor een prikkie opkoopt, en vervolgens per 100 of 200 weer verkoopt. De vergoeding die je dan voor deze tweedehands sloopauto's krijgt is vaak minimaal, omdat er wordt uitgegaan van de oudijzer prijs, terwijl de onderdelen veel meer waard zijn! Hetzelfde geldt voor schadeauto's of auto's met een schadehistorie. De dagwaarde is niet meer representatief voor het voertuig en lager dan de kosten voor het herstellen. Zelfs in erbarmelijke staat taxeren en kopen wij ieder tweedehands of afgekeurd voertuig. Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur!

Slooppremie

Een aantal jaren geleden werd de Nationale Slooppremie geïntroduceerd. Oude auto's konden op deze manier met extra geld van de overheid gesloopt worden, mits er een nieuwe auto voor werd teruggekocht. De inruilwaarde van jouw auto steeg daarmee aanzienlijk. Dit was echter maar van korte duur, mede doordat de subsidiepot voor de vergoedingen snel opraakte. Daarnaast was het een manier om de nieuwe autoverkopen in Nederland te stimuleren, ten aanzien van de schadeauto verkoop. Vandaag de dag zijn er nog maar een paar gemeentes waar de slooppremieregeling geldt. Dit zijn onder andere Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De regels en voorwaarden hiervoor verschillen per gemeente.


Demontage auto verkopen

Je kunt ook je auto wegbrengen voor demontage. Dit betekent dat de losse onderdelen nog gebruikt worden voor verkoop op de sloop. Het voordeel hiervan is dat je meer krijgt voor je sloopauto verkoop dan de oudijzer prijs. Echter is het niet zeker hoeveel je voor jouw demontage sloopauto krijgt omdat je moet onderhandelen met de autosloper. Of de auto demontage man. Of de sloopauto inkoop. Veel mensen gebruiken veel verschillende termen voor wat hetzelfde betekent. Een autosloop is bijvoorbeeld ook een autodemontagebedrijf. Zij hebben daarmee ook een sloopauto inkoop service. Net als Wijkopenautos.nl. Het grote verschil met onze gratis sloopauto verkoop service is dat wij de sloopauto direct inkopen na de taxatie. Je vermijdt daarmee de eindeloze onderhandelingen met potentiële kopers op online sloopauto marktplaatsen. Wij kopen jouw auto direct. Of het nu een sloopauto, demontage auto of een autowrak is.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: