Sloopauto verkopen in Utrecht

Wanneer je zolang met je auto doorrijdt dat deze er van ouderdom mee ophoudt of wanneer de auto total loss is verklaard dan heb je een sloopauto.

Veel zal de auto je bij de sloop niet opbrengen. Er is daarom een beter alternatief. In Utrecht verkoop je jouw sloopauto aan wjkopenautos.nl. Zo ontvang je meer voor je auto dan bij de sloop.

Hoeveel je voor je auto krijgt is afhankelijk van een aantal factoren. Met onze kenteken check bereken je de dagwaarde van je auto. Een van onze experts doet een grondige inspectie bij onze vestiging in Utrecht om de staat van het voertuig te beoordelen.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Naar de sloop of je auto verkopen in Utrecht?

Sloopauto verkopen utrecht

Niet iedere sloopauto is hetzelfde. Het maakt een groot verschil of je auto vanwege ouderdom de geest gegeven heeft of omdat je een flinke schade heeft gereden. In het laatste geval hoeft de auto helemaal niet oud te zijn. Ook hoeft de gehele auto niet in puin te liggen. Zo kan de auto technisch gezien nog in een betere staat zijn dan soms op het eerste gezicht lijkt. In veel gevallen is de auto meer weer waard dan het stempel ‘sloopauto’ doet vermoeden en is de autosloper niet de juiste persoon om hem naartoe te brengen.

Waar kun je dan met je sloopauto heen? Wanneer je een goed functionerende auto wilt verkopen in Utrecht, zijn er een aantal opties om dit te bereiken. Wanneer je een auto wilt verkopen voor de sloop, dan zijn in Utrecht de mogelijkheden een stuk beperkter. Online een koper voor je sloopauto vinden, is negen van de tien keer vergeefse moeite. wijkopenautos.nl biedt de oplossing. Bij ons kun je je auto wel snel verkopen in Utrecht.

2. Maak een afspraak voor een taxatie

Wij inspecteren en taxeren elke auto eerst grondig voordat we een bod uitbrengen. Heeft jouw sloopauto nog potentie? Dan zal dit zich in een hoger bod vertalen. Zo is het mogelijk om bij ons een bedrag voor je auto krijgen, dat boven de schrootwaarde van de sloperij uitstijgt. Dat wil niet zeggen dat wij alleen de betere sloopauto’s kopen. Ook een autowrak verkopen kun je in Utrecht bij ons zonder problemen.

Voordat je met je sloopauto bij ons langskomt, hoef je alleen een afspraak te maken op een tijdstip naar jouw keuze. Dit doe je door gebruik te maken van onze online taxatietool. Aan de hand van je kenteken en de kilometerstand berekenen wij de dagwaarde van je auto. Deze verschijnt zowel direct op je scherm, als in je mailbox. Vanaf dit punt is een afspraak maken gemakkelijk. Volg de stappen, controleer de gegevens en bevestig de afspraak.

Gratis online taxatie

Verkoop je sloopauto gemakkelijk en snel

In Utrecht staat één van onze RDW-erkende taxateurs op het afgesproken tijdstip voor je klaar om je sloopauto te taxeren. Dit onderzoek neemt iets meer dan een halfuur in beslag. Daarna vertelt hij je het bedrag dat wij voor je auto kunnen bieden. Ons bod accepteren brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo regelen wij de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Ook over het geld hoef je je geen zorgen: dat maken we veilig per bankoverschrijving naar je over. Je sloopauto aan ons verkopen in Utrecht is dus boven alles gemakkelijk. Daarnaast gaat het snel: binnen 24 uur kun je je oude auto aan ons verkopen in Utrecht. Daarmee bieden we de sloopauto bezitters een uitweg voor de autosloperij!

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vriendelijk en ondanks de drukte snel geholpen
Jolene V. | Breda | Ford Focus, 2008 10.01.2018
Prima service, aardige medewerker die direct duidelijkheid bood. Alles direct afgehandeld en op een zeer prettige manier geregeld. Doen wat ze beloven!!!
Anneke R. | Rotterdam | Fiat Seicento, 2003 31.08.2017

Gratis online taxatie