Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Iedereen kan zijn sloopauto verkopen bij ons in Utrecht

Wanneer je zolang met je auto doorrijdt dat hij er van ouderdom mee ophoudt, dan ben je in het bezit van een sloopauto. Ook als je auto total loss is verklaard, rest je geen andere optie dan je auto naar de sloop te brengen. Daar zullen de bruikbare onderdelen worden gedemonteerd en de rest van het voertuig tot schroot worden vermalen. Veel meer geld dan de schrootprijs zal dit niet opleveren maar wat is het alternatief? Er zit tenslotte niemand op een sloopauto te wachten. Zou je denken. In Utrecht kun je namelijk je sloopauto aan wijkopenautos.nl verkopen. Dit heeft zelfs een aantal voordelen ten opzichte van de autosloperij.

In tegenstelling tot de sloop, onderwerpen wij iedere sloopauto aan een uitgebreide inspectie. Zo weten we precies wat de auto nog kan en wat hij waard is. Daarnaast regelen we bij iedere verkoop de gehele administratie.

Wil jij je sloopauto verkopen? Kom dan in Utrecht bij ons langs. Maak een afspraak via onze website en kom te weten wat wij voor je auto kunnen bieden. Lees op deze pagina verder voor de details.

Onder onze service valt:

Aankoop binnen 24 uur
Verkoop zonder geldige APK
Snelle auto inkoper
Kostenloos afmelden
Eerlijke aankoopprijs

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Persoonlijke, vriendelijke en deskundige begeleiding door jullie medewerkers bij de verkoop van de auto. Het bedrag werd keurig binnen de afgesproken termijn overgemaakt. Bedankt voor de vlotte afhandeling! (Bart U.)

Hartelijk dank voor de inspectie. Deze verliep op een zakelijke, professionele manier. Ook de medewerkers waren erg vriendelijk! (Berend de L.)
VW Passat, BJ 2006
VW Passat, BJ 2006
Opel Omega, BJ 1999
Opel Omega, BJ 1999
Honda Civic, BJ 2006
Honda Civic, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Wesley S.

Onze ervaring met wijkopenautos.nl is erg positief. De afspraak kon snel gemaakt worden en verliep gesmeerd. Mijn auto werd meteen afgemeld. Voor een twaalf jaar oude auto werd nog een prima prijs geboden.

Harmen P.

Het pand konden we zonde problemen vinden. We werden zeer vriendelijk begroet en de waardering was erg eerlijk. Wijkopenautos.nl bracht een prima bod uit. Alles verliep snel, vlekkeloos en het bedrijf is dan ook zeker aan te raden.

Naar de sloop of je auto verkopen in Utrecht?

Niet iedere sloopauto is hetzelfde. Het maakt een groot verschil of je auto vanwege ouderdom de geest gegeven heeft of omdat je een flinke schade heeft gereden. In het laatste geval hoeft de auto helemaal niet oud te zijn. Ook hoeft de gehele auto niet in puin te liggen. Zo kan de auto technisch gezien nog in een betere staat zijn dan soms op het eerste gezicht lijkt. In veel gevallen is de auto meer weer waard dan het stempel ‘sloopauto’ doet vermoeden en is de autosloper niet de juiste persoon om hem naartoe te brengen.

Waar kun je dan met je sloopauto heen? Wanneer je een goed functionerende auto wilt verkopen in Utrecht, zijn er een aantal opties om dit te bereiken. Wanneer je een auto wilt verkopen voor de sloop, dan zijn in Utrecht de mogelijkheden een stuk beperkter. Online een koper voor je sloopauto vinden, is negen van de tien keer vergeefse moeite. Wijkopenautos.nl biedt de oplossing. Bij ons kun je je auto wel snel verkopen in Utrecht.

Maak een afspraak voor een taxatie

Wij inspecteren en taxeren elke auto eerst grondig voordat we een bod uitbrengen. Heeft jouw sloopauto nog potentie? Dan zal dit zich in een hoger bod vertalen. Zo is het mogelijk om bij ons een bedrag voor je auto krijgen, dat boven de schrootwaarde van de sloperij uitstijgt. Dat wil niet zeggen dat wij alleen de betere sloopauto’s kopen. Ook een autowrak verkopen kun je in Utrecht bij ons zonder problemen.

Voordat je met je sloopauto bij ons langskomt, hoef je alleen een afspraak te maken op een tijdstip naar jouw keuze. Dit doe je door gebruik te maken van onze online taxatietool. Aan de hand van je kenteken en de kilometerstand berekenen wij de dagwaarde van je auto. Deze verschijnt zowel direct op je scherm, als in je mailbox. Vanaf dit punt is een afspraak maken gemakkelijk. Volg de stappen, controleer de gegevens en bevestig de afspraak.

Verkoop je sloopauto gemakkelijk en snel

In Utrecht staat één van onze RDW-erkende taxateurs op het afgesproken tijdstip voor je klaar om je sloopauto te taxeren. Dit onderzoek neemt iets meer dan een halfuur in beslag. Daarna vertelt hij je het bedrag dat wij voor je auto kunnen bieden. Ons bod accepteren brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo regelen wij de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Ook over het geld hoef je je geen zorgen: dat maken we veilig per bankoverschrijving naar je over. Je sloopauto aan ons verkopen in Utrecht is dus boven alles gemakkelijk. Daarnaast gaat het snel: binnen 48 uur kun je je oude auto aan ons verkopen in Utrecht. Daarmee bieden we de sloopautobezitters een uitweg voor de autosloperij!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: