Sloopauto verkopen in Zwolle

Je auto is total loss verklaard of rijdt niet meer vanwege ouderdom. De enige optie lijkt dan nog om de auto naar de sloop te brengen.

Bij de sloop zal de auto je niet veel opleveren. Om meer voor je auto terug te krijgen ga je naar de vestiging van wijkopenautos.nl in Zwolle. Wij kopen iedere auto, waaronder jouw sloopauto.

Het bedrag dat wij voor jouw auto geven ontdek je door de dagwaarde te berekenen en langs te komen in Zwolle. Op locatie beoordeelt een van onze experts de staat van de wagen. Op basis van de waarde brengen wij een bod uit.

Taxeren
Afspraak maken

Gratis online taxatie van je auto

Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Professionele taxatie

Gratis bod dat je kunt vergelijken met anderen

Verkoop direct als je dat wilt

1. Gemakkelijk je oude auto verkopen

Sloopauto verkopen

Er bestaan verschillende manieren om een oude auto te verkopen in Zwolle. Niet iedere manier is even gemakkelijk. Zeker niet wanneer het gaat om een sloopauto. Een sloopauto is een auto die total loss is verklaard: de reparatiekosten zijn in dit geval hoger dan de dagwaarde. Dit komt vaak voor bij erg oude auto’s, die helemaal opgebruikt zijn en er op een dag mee ophouden. In sommige gevallen gaat het ook om schadeauto’s. Dit kunnen relatief nieuwe wagens zijn, waarvan de reparatiekosten de dagwaarde toch overstijgen. Technisch gezien kunnen deze auto’s prima nog jaren mee, maar financieel gezien loont het niet om ze te repareren. Een dergelijke auto naar de autosloperij brengen is zonde. Wat je beter kunt doen, is je auto aan ons verkopen! Vergeet de sloop in Zwolle, wij bieden ook voor een sloopauto een marktconforme prijs die de schrootwaarde vaak overstijgt. Omdat wij iedere auto vakkundig laten taxeren, weten we precies wat je sloopauto nog waard is.

Maak gebruik van de kenteken check op onze website en zie direct, door het volgen van een paar eenvoudige stappen, de geschatte waarde van je sloopauto. Deze voorlopige dagwaarde ontvang je ook in je mailbox, zodat je het bedrag nog eens op je gemak kunt bekijken. Bij de getoonde dagwaarde is geen rekening met eventuele schade en slijtage aan de auto gehouden. Maak daarom gebruik van de mogelijkheid direct een afspraak te maken met onze vestiging in Zwolle. Wanneer je vervolgens bij ons langskomt, onderzoekt een RDW-erkende taxateur je voertuig volledig en doet hij je een bod. Dit bod is samen met onze service, geheel vrijblijvend. Er is geen noodzaak om direct te beslissen. Doe je dit wel en accepteer je het bod? Dan regelen we gratis de verdere afhandeling van de verkoop. Zowel de afmelding als de vrijwaring van je auto zijn onderdeel van ons full-service beleid.

2. Snelle verkoop gegarandeerd

Je auto aan ons verkopen, is makkelijk. Omdat wij ieder voertuig taxeren, krijg jij bovendien altijd een prijs die bij je auto past. Zeker als jij een autowrak wilt verkopen in Zwolle kan deze prijs vaak hoger uitvallen dan de inruil- of sloopwaarde die dealers en sloperijen bieden. Onze taxateurs hebben oog voor de potentie van ieder voertuig. Als internationaal georiënteerd bedrijf zien we mogelijkheden die grenzen overschrijden. Daarnaast speelt snelheid bij ons een grote rol. Wil jij je auto snel verkopen in Zwolle? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen je auto zeer snel van je overnemen.

Bij ons ben je niet afhankelijk van de agenda van anderen. Je maakt een afspraak op een door jou gewenst tijdstip en komt met je auto bij ons langs. Onze taxateurs hebben ongeveer een half uur nodig om je auto nauwkeurig te taxeren. Wanneer jij het bod accepteert, is je auto verkocht. Omdat wij vervolgens alles regelen, hoef jij niets meer te doen. Het is dus niet alleen gemakkelijk om je occasion aan ons te verkopen, het gaat ook snel. Daarnaast maken we het geld dezelfde dag naar je over, zodat het na ongeveer 2 à 3 werkdagen op je rekening staat.

Denk jij erover een auto te verkopen in Zwolle die klaar is voor de sloop? Overweeg dan eens om je auto aan wijkopenautos.nl te verkopen. Maak gebruik van onze kentekencheck en krijg een idee van wat wij voor je kunnen betekenen. Benut de mogelijkheid om direct een afspraak te maken en hoor zelf wat onze taxateurs voor je auto kunnen bieden. Iedere auto doorloopt hetzelfde proces. Ook voor sloopauto’s geven wij dus een goede prijs. Zo bieden we je het beste alternatief voor een auto verkopen aan de sloop in Zwolle.

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Gratis online taxatie