Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Snel sloopauto verkopen Zwolle.

Wanneer je in het bezit bent van een sloopauto, wordt het misschien tijd om je auto te verkopen. In tegenstelling tot het verkopen van een normale auto, is het verkopen van een auto die klaar is voor de sloop niet eenvoudig. Zeker niet als je er ook nog een redelijke prijs voor wilt. Hoewel het gaat om een sloopauto, is het voertuig vaak meer waard dan de term doet vermoeden. Is er een alternatief voor de autosloperij, waar je toch een prijs voor je auto krijgt die de schrootwaarde overstijgt? Zeker!

Wijkopenautos.nl biedt je de mogelijkheid eenvoudig en snel je sloopauto te verkopen, ook in Zwolle. Wij kopen iedere auto, ongeacht de staat waarin het voertuig verkeert, binnen 24 uur. Omdat wij ieder auto bovendien uitgebreid taxeren, krijg ook jij een goede prijs voor je sloopauto.

Maak gebruik van onze kentekencheck en krijg een indicatie van het bedrag dat je bij ons kan krijgen. Een vervolgafspraak maken is daarna even eenvoudig als je auto verkopen. Lees het zelf!

Onder onze sloopauto service valt:

Binnen 24 uur
Schade-en sloopauto's welkom
Gratis professionele taxatie
Online kentekencheck
Fantastische service

Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
30-10-2016 door Rutger C.uit Zwolle

Met alle advies en hulp van de medewerkers waren we bijzonder tevreden. Alles ging vlot en netjes en werd top geregeld."

31-10-2016 door Mart S. uit Zwolle

"De expert bij de vestiging was zeer vriendelijk en behulpzaam. Hij vertelde precies hoe de inspectie zou verlopen en hoe de prijs precies tot stand zou komen. Met dit bod ben ik na inspectie overigens akkoord gegaan."

Gemakkelijk je oude auto verkopen.

Er bestaan verschillende manieren om een oude auto te verkopen in Zwolle. Niet iedere manier is even gemakkelijk. Zeker niet wanneer het gaat om een sloopauto. Een sloopauto is een auto die total loss is verklaard: de reparatiekosten zijn in dit geval hoger dan de dagwaarde. Dit komt vaak voor bij erg oude auto’s, die helemaal opgebruikt zijn en er op een dag mee ophouden. In sommige gevallen gaat het ook om schadeauto’s. Dit kunnen relatief nieuwe wagens zijn, waarvan de reparatiekosten de dagwaarde toch overstijgen. Technisch gezien kunnen deze auto’s prima nog jaren mee, maar financieel gezien loont het niet om ze te repareren. Een dergelijke auto naar de autosloperij brengen is zonde. Wat je beter kunt doen, is je auto aan ons verkopen! Vergeet de sloop in Zwolle, wij bieden ook voor een sloopauto een marktconforme prijs die de schrootwaarde vaak overstijgt. Omdat wij iedere auto vakkundig laten taxeren, weten we precies wat je sloopauto nog waard is.

Maak gebruik van de kentekencheck op onze website en zie direct, door het volgen van een paar eenvoudige stappen, de geschatte waarde van je sloopauto. Deze voorlopige dagwaarde ontvang je ook in je mailbox, zodat je het bedrag nog eens op je gemak kunt bekijken. Bij de getoonde dagwaarde is geen rekening met eventuele schade en slijtage aan de auto gehouden. Maak daarom gebruik van de mogelijkheid direct een afspraak te maken met onze vestiging in Zwolle. Wanneer je vervolgens bij ons langskomt, onderzoekt een RDW-erkende taxateur je voertuig volledig en doet hij je een bod. Dit bod is samen met onze service, geheel vrijblijvend. Er is geen noodzaak om direct te beslissen. Doe je dit wel en accepteer je het bod? Dan regelen we gratis de verdere afhandeling van de verkoop. Zowel de afmelding als de vrijwaring van je auto zijn onderdeel van ons full-service beleid.

Snelle verkoop gegarandeerd.

Je auto aan ons verkopen, is makkelijk. Omdat wij ieder voertuig taxeren, krijg jij bovendien altijd een prijs die bij je auto past. Zeker als jij een autowrak wilt verkopen in Zwolle kan deze prijs vaak hoger uitvallen dan de inruil- of sloopwaarde die dealers en sloperijen bieden. Onze taxateurs hebben oog voor de potentie van ieder voertuig. Als internationaal georiënteerd bedrijf zien we mogelijkheden die grenzen overschrijden. Daarnaast speelt snelheid bij ons een grote rol. Wil jij je auto snel verkopen in Zwolle? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen je auto zeer snel van je overnemen.

Bij ons ben je niet afhankelijk van de agenda van anderen. Je maakt een afspraak op een door jou gewenst tijdstip en komt met je auto bij ons langs. Onze taxateurs hebben ongeveer een half uur nodig om je auto nauwkeurig te taxeren. Wanneer jij het bod accepteert, is je auto verkocht. Omdat wij vervolgens alles regelen, hoef jij niets meer te doen. Het is dus niet alleen gemakkelijk om je occasion aan ons te verkopen, het gaat ook snel. Daarnaast maken we het geld dezelfde dag naar je over, zodat het na ongeveer 2 à 3 werkdagen op je rekening staat.

Denk jij erover een auto te verkopen in Zwolle die klaar is voor de sloop? Overweeg dan eens om je auto aan wijkopenautos.nl te verkopen. Maak gebruik van onze kentekencheck en krijg een idee van wat wij voor je kunnen betekenen. Benut de mogelijkheid om direct een afspraak te maken en hoor zelf wat onze taxateurs voor je auto kunnen bieden. Iedere auto doorloopt hetzelfde proces. Ook voor sloopauto’s geven wij dus een goede prijs. Zo bieden we je het beste alternatief voor een auto verkopen aan de sloop in Zwolle.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: